Şimdi Ara

Word 2003 yazı tipi Arial boyutu 14 varsayılan olarak ayarlamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
1
Favori
198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Word 2003 kullanan kaldı mı bilmiyorum. boş sayfa açınca her seferinde yazı tipi "Times new roman" ve yazı tipi boyutu 12" olarak açılıyor Yeni boş sayfa açınca yazı tipi "Arial, yazı tipi boyutu 14" olarak açılsın istiyorum. bunu nasıl yaparım

Nokia 3410 | Nokia 5130 | Nokia 6600 | Samsung E250(Siyah) | Samsung E250 (Mavi) | Samsung Chat 3353 | Anycool T808 | Çakma İphone 4 | Samsung Wonder | General Mobile Discovery 1 | Sony Xperia Z3 | İphone 7| Redmi Note 10 Pro | Samsung S21 FE 5G | Samsung S24 |
  • evet hocam menüde biçim yazı tipi sol altta varsayılan'ı buldum çok teşekkür ederim nasıl ayarlarsam öyle açılıyor şimdi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

rica ederim

Nokia 3410 | Nokia 5130 | Nokia 6600 | Samsung E250(Siyah) | Samsung E250 (Mavi) | Samsung Chat 3353 | Anycool T808 | Çakma İphone 4 | Samsung Wonder | General Mobile Discovery 1 | Sony Xperia Z3 | İphone 7| Redmi Note 10 Pro | Samsung S21 FE 5G | Samsung S24 |
  • Konu eski ancak bilmeyenler için...

Word de yeni belge açıldığında şablon dosyası ayarları ile açılır.Şablon dosyasında istediğiniz değişiklikleri yapmak için öncelikle gizli dosyaları görünür hale getirin, ardından aşağıdaki yolda şablon dosyasını bulup açın.

C:\Users\kullanıcı_adı\AppData\Roaming\Microsoft\Templates\

klasörü içinde "Normal.dot" dosyasını açıp istediğiniz ayarlamaları yapıp tekrar kaydedin.

19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.