Bildirim
Anker Motion+ hala alınır mı? 'Küçük Stereo VS Tek büyük hoparlör'
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
2 tane Motion+ yerine bir tane x600 çok daha iyi olur, 1 yıldan fazladır kullanıyorum ses kalitesi müzik dinlemesi mükemmel cihaz.
-
Logitech x530 5+1im buna güldü!
-
Bende var motion+ gayet memnunum. Kişi ihtiyacına göre almalı zaten birine ses az gelirken birine fazla bile gelebilir. Bize gayet yeterli geliyor. Ses netliği açısından da gayet güzel.
Bugüne kadar tek yaşadığım sıkıntı:
Yazın aşırı sıcakta plajda güneş altında aralıksız max ses açıkken 1-2 saat sonra aşırı ısınıp kendiliğinden kapanabiliyor.
_____________________________ -
Bence fiyat performans olarak en iyisi Anker Soundcore Motion BOOM, 30W, 10bin Mah pil, yüksek bas ve su geçirmezlik 4500TL. Yukarıdaki videoda motion+ ise 3500TL, 15w, 5000Mah
-
motion+ 30w hocam
_____________________________ -
bluetoothlu amphi ile kendinde yapabilirsin...
-
X530 X540 z906 z5500 dahil Anker Motion+ verdiği demiz sesi vermez , bass evet yüksek verir logitech ler ama berrak ses zor
-
Hayır müziğin netliğinde motion + efsanedir ve dediğiniz 15 watt olan modeli değil bu 30 watt modeli. 5 hoparlör ile böyle net ses veren ju fiyatta 2. Bir hoparlör yok üstelil 15 gün önce 2.500 tl ye düşünce 2. Yi sipariş verdim. 140 waat boom aldım indirimden onun ses gücü yüksek olsa da ,müzik de ki berrak ses Motion + ın yanından geçemez.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
auaha 20 senedir kendi deneyimime inanayım yoksa sanamı🤣
adama bak ya blutooth hoparlörle 5+1 i karşılaştırıyor🤣
-
Anker Soundcore Motion+ var bende, 8 sene Z5500 kullandım Asus essence stx ii ses kartı ile .
Benim karşılaştırma yaptığım olay temiz ses, yüksek ses değil , Bass değil,sadece orta yüksek trekans ses . Z5500 ile karşılaşırmadan bahsediyorum evet x530 potaya bile biremez .
Yıllarca AVR sistemler kullandım , Harman kardon hkts 60 ve hks 16 setleri evde , BW704 Kule sistem + Stereo amfi müzik için evde sinema için Samsung Q990B/Q990C/Q990D kullandım sattım ve şuanda Q990F kullanıyorum . Ses konusunda bir devir atlandı artık.
X530 ile Anker Soundcore Motion+ yan yana gitar türünde müzik açalım şaşkına uğratacak fark olur :)
-
ahuhaha gitarın cırtlak sesi umrumda değil! stereocu bana ders veremez!
-
Ders değil bu Yeniliklere göz kapatmamak lazım neyse ,
Sony da4600es - Harman Kardon AVR 270 - Pioneer vsx 921 + Sony STR-DH750
Bunlar aklımdaki elimden geçen sinema avr leri .
En iyisi sizlerin olsun Geçici dünya
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ridvan1903 -- 18 Aralık 2025; 22:00:55 >
-
hoca değilim, herkese hocam diyenleride sevmem
-
Herkesin malı kıymetli tabide.. iyi bir model değil o bence hiç iyi olmaz.. aptx hd bile yok o cihazda. 50w toplam güç. iki chaz daha ucuz 10w kârdasın toplam 60w çıkış ayrıca detay seviyede o cihazı ezer.. tek cihaz alınacak olsa daha baba bir ürüne bakılır açıkcası. fp olarak m+ dan ötesi boş.
-
2 adet aldım veya 2. yi aldım ama tws kullanamıyorum diyende var, kullanıyorum diyende.Bir yazılımdan bahsediliyor 2023 öncesi tam olarak nedir anlaşılmayan.Bu konuda net, anlaşılır bir açıklama yapabilirseniz çok memnun olurum.
-
çok pahalılar.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt