Şimdi Ara

A2 takımı Ne işe yarıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • A takıma oyuncu yetiştimek amacıyla kurulan bir ligde Mustafa denizli neden bu oyuncuları denemeyi düşünmüyor? Takımda ilk yarı son 4 maçında bir forumsuzluk görülürken kupa maçında bile kadroya alınmıyorlar nedeni nedir mağlup olma korkusumu? O kadar maç izledik A kadrodaki Onur Bayramoğlu ve Necip Uysal kaç kere oynarken gördük sayın Denizli?

A2 TAKIM LİSTESİ
    1 Umut KAYA
    2 Oğuz CEYLAN
    3 Oğulcan ENGİN
    4 Caner TURP
    5 Sezer ÖZMEN
    6 Emre ÖZKAN
    7 Ali KUÇİK
    8 Cumali BİŞİ
    9 Can ERDEM
    10 Orhan GÜLLE
    11 Erkan KAŞ
    12 Sercan HACIOĞLU
    13 Hamdi Tolga KUŞÜZÜMÜ
    14 Buğraç Han YALÇINKAYA
    15 Mehmet İNCEBACAK
    16 Bülent DEMİR
    17 Mehmet Erkut ŞENTÜRK
    18 Furkan ŞEKER
    19 Barış ZIVALI
    20 Hasan TÜRK
    21 Ömer KARANCI
    22 Gökhan ÇALIŞIR

• ali kuçik ile can erdemin bir an önce a takıma katılıp yavaş yavaş form bulması lazım artık

ben olsam necipi de 11 e alıştırırım
  • denizli mi yapıcak bunları ?

adam takımın "yaş ortalamasını nasıl yükseltirim" diye düşünüyor bence
  • Umut Kaya şarkıcı olan mı
  • haberlere göre Sergen isyan bayrağını açmış

A2 nin en başarılı takımı Beşiktaş olmasına rağmen Sergen ve ekibi 8 aydır maaş alamamaktan şikayetçiymiş

aklıma basketbol takımı çok iyi bir ivme yakalamışken Ergin Ataman'a yapılanlar geldi

o zaman haberler yalanlanmıştı

demek ki bu kulüpte başarıya bırakın primi tahammül yok kim bişeylerin ucundan tutup kaldırsa birilerine yaranamıyor
  • Sergen büyük farkla liderken istifa ettiğini açıklamış NtvSpor'da ama sebebi Mustafa Denizli ve diğerlerinin bu oyunculara ilgi göstermemesi olarak söylemiş. Kaleci Korcan 3 yıldır oynamıyor benim kalecimi sormuyor bile tarzında bir şeyler söylemiş. Bu kadar iyi çocuklar var ama Denizli hiçbirini oynatmayı düşünmüyor geleceğin yıldızları var burda falan demiş...
  • A2 ligi oyuncu yetiştirmek için kurulmadı. A takımda oynayamıyan oyuncular boşta bekleyip durmasınlar ve maç yaparak vakit geçirsinler diye kuruldu.

Paf ligi oyuncu yetiştirmek içindir.

Gecen sezon ve bu sezon başlarında spor programların da yapılan konuşmaları dinleyenler varsa ne demek istediğimi daha iyi anlarlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu tuşlar ne işe yarıyor???
    14 yıl önce açıldı
    Spor yay ne işe yarıyor?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Oğulcan Sinan Engin' in Seda Sayan'dan olma çocuğu değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hellmarch!

Oğulcan Sinan Engin' in Seda Sayan'dan olma çocuğu değil mi?

Evet de benim bildiğim forvetti ve baya etkiliydi. 3 numara mı giyiyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noctivagant
    A2 ligi oyuncu yetiştirmek için kurulmadı. A takımda oynayamıyan oyuncular boşta bekleyip durmasınlar ve maç yaparak vakit geçirsinler diye kuruldu.
    Gecen sezon ve bu sezon başlarında spor programların da yapılan konuşmaları dinleyenler varsa ne demek istediğimi daha iyi anlarlar.

http://www.tumgazeteler.com/?a=5386350
  • quote:

Orijinalden alıntı: Manero

quote:

Orijinalden alıntı: Noctivagant
    A2 ligi oyuncu yetiştirmek için kurulmadı. A takımda oynayamıyan oyuncular boşta bekleyip durmasınlar ve maç yaparak vakit geçirsinler diye kuruldu.

http://www.tumgazeteler.com/?a=5386350

evet linkten de anlaşıldığı gibi artık PAF kavramı rafa kalktı

ben Beşiktaş A2 nin şans verilirse A takımı 10 yıl idare edebileceğini düşünüyorum

ama nerde o cesur adam

A2 nin hücum özelliği çok iyi

bence formda gençler formsuz nihat tello nobre den daha çok iş yapar hem o kadar çok ücret de talep etmezler

ülkemizde eskiden özkaynak çok iyi bir şekilde işliyordu

bunun nedeni yetenek farkından ziyade basın şimdi ki kadar etkin değildi ve ücretler de bu kadar fazla değildi

şimdi 20 yaşında olup da 2 gol atan henry kaka messi ilan ediliyor basın bu adamların beyinlerini şişirirken iş bilmez kulüpler de ceplerini..

hal böyle olunca da bir anda parayı ve şöhreti bulan eleman şaşırıyor o gece senin bu gece benim dolan babam dur ta ki bank asya yolu görülene kadar

• bu yönetimi allah bildiği gibi yapsın dolu dizgin giden bir takımda bile sergeni tutamadılar herşey müstehak bize
  • Onur Bayramoğlu sevdiğim bi' arkadaşımdır.

Karakteriyle olsun, oyunuyla olsun komple bi' futbolcudur.

Öyle ki arkadaş arasında dahi olsa ağzından 1 küfür çıktığını dahi duymadığım bi' adamdır.

Böyle bi' yetenek harcanırsa gerçekten üzülürüm.

Galatasaray alsın çok istediğim biriydi ama Beşiktaş'a kısmetmiş ve umarım harcanmaz.
  • ertuğrul sağlam, bu konuda mustafa denizlide 10x daha iyiydi
  • quote:

A2 TAKIM LİSTESİ
    1 Umut KAYA
    2 Oğuz CEYLAN
    3 Oğulcan ENGİN
    4 Caner TURP
    5 Sezer ÖZMEN
    6 Emre ÖZKAN
    7 Ali KUÇİK
    8 Cumali BİŞİ
    9 Can ERDEM
    10 Orhan GÜLLE
    11 Erkan KAŞ
    12 Sercan HACIOĞLU
    13 Hamdi Tolga KUŞÜZÜMÜ
    14 Buğraç Han YALÇINKAYA
    15 Mehmet İNCEBACAK
    16 Bülent DEMİR
    17 Mehmet Erkut ŞENTÜRK
    18 Furkan ŞEKER
    19 Barış ZIVALI
    20 Hasan TÜRK
    21 Ömer KARANCI
    22 Gökhan ÇALIŞIR

geçen sene çok izledim inan bana bunların hiç birinde yetenek yok
  • Yanlış hatırlıyor olabilirim ama sanırım Beşiktaş ın gençlerle çıktığı bir maç vardı eskiden. Denizli de o maçın (hazırlık maçı galiba) yorumcusuydu ve hiç beğenmemişti, eleştirmişti.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.