Şimdi Ara

a2 ile b yi beraber bastırmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben 9 ağustosta ehliyet yazılısına girdim. 31 ağustosta da arabanın direksiyon sınavına girdim ve başarıyla geçtim. Motosiklet direksiyon dersine gittim 3 defa sonra kursa gidip direksiyon sınav tarihi belli oldu mu diye sorduğumda sen kasımda gireceksin dedi sinirlenip çıktım kurstan. Bu kadar uzun sürmesi normal mi yoksa özellikle mi yapıyolar böle. İki kere kart parası vermek istemediğimden b yi bastırmak istemiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tabiki saçmalık bu verdikleri cevap. Sınav tarihlerini google dan kolayca bulabilirsin. 27 28 eylülde var mesela. Neden kasım diye bir sorun kursa.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yarın gidip konuşayım ozaman . Çünkü kayıt olurken ekimde ikisinide almış olursun demişlerdi. En azından
    nedenini öğrenirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • direksiyon sınavları aynı anda olur arabanın direksiyonuna girerken motosikletlileri de görmüşsündür zaten.
  • yoğunluğa göre kurstan kursa farkediyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: avenged

direksiyon sınavları aynı anda olur arabanın direksiyonuna girerken motosikletlileri de görmüşsündür zaten.

aynı kişi aynı gün hem b hem de a2 sınavına birden girmesi zor. ayrıca bazen de b direksiyon sınavı varken a2 olmuyor il-ilçeye göre değişebiliyor.
  • aynen ben de b nin sertifikasını aldım dosyasını hazırda bekletiyorum, a2 nin de sertifikasını alınca ikisini birlikte götürüp tek karta bastırıcam ehliyeti. bir kaç sürücü kursuna sordum sorun olmaz mantıklı demişlerdi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1 senede A2'den C1 olur mu?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • her alınan ehliyet için 1 dönem beklenmesi gerekiyor. 1 günde hem b ye hem a2 ye giremezsiniz. ben a2-d-e-g ehliyetini almak için neredeyse 9 ay beklemek zorunda kalmıştım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.