Şimdi Ara

★ A180 CDI 7G-DCT AMG'ye bakış... (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
238
Cevap
4
Favori
20.330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: infinite

    motor inanılmaz ruhsuz,şanzıman rezalet..onun dışında konfor zaten Mercedes...güle güle kullanın...

    Renault'nun motorları genelde öyle.
  • Güzel araba hayırlı uğurlu olsun,

    Yalnız bonus fotoğrafın espirini anlayamadım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o konsoldaki desen gerçek karbon değil, baskı, arkadan bol tükrüklü sakızla tutturulmuş olan o ekranda tam bir facia sadece prestij ve ekonomi var yinede =122bin fiyatını bence etmez
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cavador

    o konsoldaki desen gerçek karbon değil, baskı, arkadan bol tükrüklü sakızla tutturulmuş olan o ekranda tam bir facia sadece prestij ve ekonomi var yinede =122bin fiyatını bence etmez

    Kedi - ciger misali kiskanma bence

    Ben herzaman premium markalari arac bedeli+premium marka parasi olarak gormusumdur. Nedenmi bu araba 80 bin tl olsa cogu kisi bu arabayi alir ama 120 bin tl bu arabaya veren adam almaz cunku o adam 80 bin tl lik adamla ayni statude olmak istemez.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne boş insanlar var şu forumlarda. Bitmediniz bi gitti...

    A serisinin tasarım ve yol tutuş açısından eline su dökebilecek başka bir hatchback yok şu an piyasada. Verilen parayı da son kuruşuna kadar hak ediyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Panthér

    Yukarıda verdiğim tampon ve çamurluk hasarlarını kaskodan yaptırdık.


     ★ A180 CDI 7G-DCT AMG'ye bakış...  ★ A180 CDI 7G-DCT AMG'ye bakış...

    Bu arada ön panjuru da değiştirdik.
    Ön tampon alt kısımlarda boyandığı için tampon sökülmüştü, o yüzden 1.600TL+İşçilik olan panjur ücretinin işçilik bölümünü ödemedik.

     ★ A180 CDI 7G-DCT AMG'ye bakış...  ★ A180 CDI 7G-DCT AMG'ye bakış...

    Bir yerlerde diamond panjur ve keyless go 2015 lerde standart oldu denmis.bu dogrumudur?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ZephyrTR

    Ne boş insanlar var şu forumlarda. Bitmediniz bi gitti...

    A serisinin tasarım ve yol tutuş açısından eline su dökebilecek başka bir hatchback yok şu an piyasada. Verilen parayı da son kuruşuna kadar hak ediyor.






    v40 r design kalite ve tasarım konusunda üzerinden iki kere atlar a nın.
  • umutaga kullanıcısına yanıt
    Resmi olarak bir bilgiye rastlamadım, kendi sitesinde yok(yada ben göremedim).

    Bilgi edinirsem, haberdar ederim.
  • Evet stden ogrendim bugun. Diamond panjur standartmis amg pakette.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Artık Keyless go da standart..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mbkaynar

    Artık Keyless go da standart..

    Bugun standart olmadığını söyledi st. Sitesideki konfiguratorde de opsiyon olarak çıkıyor. Keyless start stop standart.keyless go değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • umutaga kullanıcısına yanıt
    yanlış yazmışım.. dediğiniz gibi anahtara basmadan kapı açıp-kapama standart değil sadece arabayı çalıştırırken düğmeye basıyorsunuz.. bunu ve elmas ızgarayı standart yapmışlar ama manuel klima hala duruyor, çift bölgeli otomatik klimanın maliyeti bu kadar çok olmasa gerek.. sırf bu yüzden gelecek olan a200'lerden almıyorum..
  • Panthér kullanıcısına yanıt
    Merhabalar , ben de a 180 cdi alma eşiğindeyim. Bu konuda bilginize güvenerek amg ile urban arasında çok ekstrem farklar mevcut mu ? Bir yazınızda bu seri amgsiz alınmamalı dediğinizi söylemiştiniz o açıdan merak ediyorum.
  • merhabalar, kurların düşmesiyle bizde araç yenileyeceğiz. makyajlı a180 dizel amg ile 1.16d m paket arasında gidiyoruz. yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar. fiyat, konfor,kalite, yol tutuş, uzun ömürlülük her şeyi ile değerlendirirseniz sevinirim.
  • OplusA kullanıcısına yanıt
    AMG görüntü olarak çok daha güzel görünüyor, bu sebeple insanlar AMG alınmasını öneriyor. Donanım olarak AMG 18 inç jant verirken Urban 17 inç veriyor. Ayrıca AMG pakette alçaltılmış konforlu süspansiyon bulunurken Urban'da konforlu süspansiyon bulunuyor. Size önemli bir tavsiye vereyim alacağınız araçta kesinlikle spor süspansiyon olmasın, konforlu olmasına dikkat edin yoksa süspansiyon sertliği sizi ciddi şekilde üzebilir.

    quote:

    Orijinalden alıntı: tameer10

    merhabalar, kurların düşmesiyle bizde araç yenileyeceğiz. makyajlı a180 dizel amg ile 1.16d m paket arasında gidiyoruz. yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar. fiyat, konfor,kalite, yol tutuş, uzun ömürlülük her şeyi ile değerlendirirseniz sevinirim.


    Aynı ikilemi (hatta v40 ve A3 ile birlikte dörtlemi) geçen sene bende yaşadım ve Mercedes almaya karar verdim. Tercihimi etkileyen faktörleri anlatayım. Öncelikli faktör fiyat oldu tabiki. Mercedes BMW'ye göre daha ucuz olmasına karşın daha fazla donanım ile satılıyor. Mesela aktif motor kaputu (yaya koruma), çarpışma önleme sistemi, otomatik park özelliği, panoramik sunroof (BMW klasik sunroof'a sahip) hold özelliği, elektronik park freni, konsantrasyon kaybı yardımcısı gibi bir çok ekstra donanım Mercedes'i öne taşıyor. Bende dizel otomatik düşünüyordum fakat BMW de geçen sene dizel otomatik yoktu bu sene geldi. BMW'nin Mercedes'e göre çirkin göründüğünü düşünüyorum. Özellikle makyajsız kasasını hiç beğenmemiştim ama makyajlısı ile aradaki çirkinlik farkı bayağı azalmış bence. Kalite olarak ben aralarında bir fark göremiyorum ikiside gayet iyi. İç mekan olarak Mercedes daha güzel gözüküyor gözüme. İki araçta biraz sert bir sürüşe sahip run-flat lastikler ile satılıyor. Mercedes önden çekişli olmasına karşın BMW arkadan çekişli (BMW'nin de yeni kasaları artık önden çekişli olarak gelecek). İki araçta gayet güzel araçlar ben Mercedes tercih ettim, 1 senedir kullanıyorum. Bir kere bile keşke BMW alsaydım demedim çünkü çok beğenerek almıştım. İsterseniz sizde bir showrooma gidin iki aracıda inceleyin fiyat teklifi alın test sürüşü yapın kararınızı ona göre verin.




  • 123
  • Aracın 3200km boyunca oluşan ortalaması;


    Bu mesaja eklenen görseller:

     ★ A180 CDI 7G-DCT AMG'ye bakış...
  • Aracı İstanbul da 200km kadar kullandım.

    Dikkat etmeden kullanım ile çıkan sonuç şu oldu. Sanıyorum aracı sürekli kullansam 6lt ortalama yakalardım.


    Bu mesaja eklenen görseller:

     ★ A180 CDI 7G-DCT AMG'ye bakış...
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.