Şimdi Ara

A101 Şubeye Özel Köfte 6 TL Kıyma 10 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
1
Favori
2.177
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yukarı Dudullu Kıbrıs Caddesi üzerindeki şubede 400gr et köfte çeşitleri 6 TL, 500gr kıyma 10 TL, STT 07/11/2016
     A101 Şubeye Özel Köfte 6 TL Kıyma 10 TL

• Fiyat efsaneymiş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yalnız uyarayım !
    Bu ürünlere fiş kesilmiyor.
    Ben de ne olur ne olmaz zehirlenirsek delil olsun diyerek banka kartıyla aldım.

• BekiRoRo B kullanıcısına yanıt
    Ziyan olarak ayarlamışlar, satıyorlar. Parayıda cebe mi atacaklar, +bakiye mi gösterecekler muamma. Alavere dalavere.
  • Fiş kesmemek!!! Sebep?

Fiş kesilmiyorsa kaçak mı satıyorlar ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Belki iadeye düşürüp sonra tarihi geçti diye ortadan kaldıracaklar. İadeyide cebe atarlar. A101'den hepsi beklenir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Nétwork kullanıcısına yanıt
    müsadenle yazayım sayın yönetici
    skt ürünlerinde yapılır daha cok fire yazılacagına satılsın denilir hani müdür vs geldigi zaman iade keser atıyorum :
    100 tane süt kaldı bunu nasıl satamadın deyip iade kesmesse calısanlar cebinden karsılar kalan ürünleri
    az kalan ürünlerde 1 alana 1 bedava yada yarı fiyatına verilir belli zamanla stok eritme calısmaları yapılır

bu dedigimi özellikle tatlı bölümünde görebilirsiniz kenar köşe şubelere gidin skt tarihi o gün yada 1 gün önce olan ürünleri bulup sorumluyla konuşun 1alana 1 bedavanınz hayırlı olsun

bu arada bu etten uzak durun tırnak eti denilen deri tırnak kıkırdak vs bulunan etlerle yapılıyor kesinlikle tavsiye etmiyorum
    mümkün oldugunda et ürünü almayın burdan kasapda 5-10 lira fazla verin görerek kestirin
    geçen nette gördüğüm hamburger videolara özenip gittim baktım 500gr kıyma 15.90, 20tlye en ünlü kasaplardan birinden yağı cok daha az olarak 2 kere cektirdim sağlığınızı düşünün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxxcem -- 4 Kasım 2016; 18:49:31 >

• Fiyat iyimis kilo kilo alinir bence et giren mideye dert girmez

• Şu konuya göz atarsanız sağlıklı olur.
  • Köfteden yedim zehirlenmedim.

• xxxcem kullanıcısına yanıt
    Tarihi yaklaşan ürünlerde yaptıkları şeyleri aşağı yukarı biliyorumda fiş vermemesinin altında başka şeyler ararım. Yoksa indirimli ya da promosyonlu satış apayrı ama daha fiş vermeden iş yapıldığına şahit olmadım. Fişi vermiyor olması direkt suç zaten.
  • aynı köfte kadıköydeki a101de 8 tl, kıyma da 10 liradan fazlaydı. skt 11 kasımdı
  • At, eşek eti %70 in altındaysa sıcak fırsat

Markanın resmi sitesi:http://www.etseet.com.tr/

"Etse Et'in uzun süre üzerinde çalıştığı "Etse Et Çiftlik" projesi hayata geçirilmiştir. Çiftliğimiz 10,000 m² alan üzerine kurulmuştur. Hayvanların beslenme ve barınma alanı yaklaşık olarak 5,000 m² olup, kesim alanımız yaklaşık 500 m²'dir. 350 büyükbaş hayvan kapasitesi olan çiftliğimizde Kurban kesimlerinin yapılması planlanmaktadır. Kurban kesim alanlarında yaşanan zorlukları minimize etmek amacı ile kesim de usta kasaplar ve iş koordinasyonunda da alanında profesyonel takım arkadaşlarımızla birlikte kesimlerimiz; hijyenik, güvenilir, İslami koşullara uygun şekilde gerçekleştirilecektir. Altyapı yatırımlarıyla yüksek sanitasyon ve hijyen sağlama çabalarımızla toplam kaliteyi hedefliyoruz. Önceden alınan vekaletname ile Kurban sabahında yaşanılan karışıklıklarında önüne geçmeyi planlamaktayız. Vekaletnameyi dilerseniz telefon ile dilerseniz hayvan seçimi esnasında hazırlanan dokümanlara imza atmak suretiyle gerçekleştirebilirsiniz. Sizlere daha iyi hizmet sunabilme adına kesim alanı, hayvanın death roada girdiği andan itibaren kameralar yerleştirilecektir. Böylelikle kesimin ve parçalamanın her anını internet ya da telefondan; dilediğiniz yerden takip edebileceksiniz. Kesim alanına, kesim operasyonunda görevli harici girişinin yasak olması ile en üst düzeyde hijyen-sanitasyonu sağlamayı amaçlamaktayız."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cohannan -- 4 Kasım 2016; 20:21:35 >

• Nétwork kullanıcısına yanıt
    arkadaş videoyu atmış göründüğü üzere ne eti oldugu belli degil et bile olsa razı insanlar yani bildigimiz kıkırdak deri tırnak vs karışımını yiyoruz hele bu fiyatları görünce mideme kıramp giriyor
    bilindik dost kasap bulmak lazım bunun dışında marketler mi aman
  • Etse et arkadaşlar daha ne istiyorsunuz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bizim burdaki a101 de banada denk geldi 10 kusur tl den 7-8 kg besler kilo kıyma aldım.

biraz ayırıp kalanını kavurma yaptım sıkıntı yok cok leziz.

Genelde sorun şöyle olabilir çözülüp geri donmuşsa hemen kokar ve lezzeti olmaz.
    Bu yorumunuz almamda etkili oldu. Tesekkurler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kemal sunal ında dediği gibi "Martılar martılar " 😁

• At eti bile kurtarmıyor kim bilir ne eti??
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.