Şimdi Ara

A101 deki ürünler bozuk ve sinekli (SS li )

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
68
Cevap
0
Favori
3.355
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün kahvaltılık almak için A101 e uğradım
    Sancaktepe ortadağ şubesi

Reyonda kaşık-la markalı kapalı ambalajlı kayseri mantısının içinde sinek vardı

Ayrıca dilimlenmiş ikbal sucukları küflenmişti

Midem kalktı bişey almadan çıktım

A101 deki ürünler bozuk ve sinekli (SS li ) A101 deki ürünler bozuk ve sinekli (SS li )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reallist55 -- 20 Mayıs 2016; 20:21:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• şikayet etseydiniz yetkiliye
  • Ne güzel işte eti bol , protein içeriği yüksek
  • Daha önce dilimli pasta almıştım oda küflü idi
    Görevli sadece reyondan o ürünü alıyor

Ayrıca tavuk reyonunda da bi kadın görevliye 2 tane ürün gösterip bunlar bozuk diyordu

• a101 kalite olarak bimin gerisinde kesinlikle.
  • o sinek içerde değil bibi duruyor, he harbiden içerdeyse de satın alıp şikayet etseydin keşke biryerlere.
  • SPaCeLoRD kullanıcısına yanıt
    Sonradan aklıma geldi satın almak

Ama midem fena kalkmıştı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reallist55 -- 20 Mayıs 2016; 20:42:47 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sucuk bozuk mu? Ss li
    geçen yıl açıldı
    a101'e gelen tuhaf tip
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ne güzel işte organik kayseri mantısı, el değmeden :)

Şaka bi yana iğrenç
  • a 101 den ıkı kez aldıgım peynırler bozuk cıktı
  • o degilde tırnaklarından midem kalktı
  • A101'in ciddi anlamda yönetim sorunu var. Burada yazılanlar devede kulak. Her şubesinde bozuk ürünü sorunu var. Evimin altında A101 olduğu halde 2 ayda bir ancak girerim.
  • Bana da sinek dışarda gibi geldi:) Ben mantıyı anneme yaptırıp buzluğa atıyorum, hazır yemek yerine yememeyi tercih ederim.
  • A101 de çeşit bolluğundan ötürü ürünleri kontrol edememe gibi bir sorun var...Her hafta çok çeşitli sayıda ürün geliyor,bunların satılanı var,satılmayanı var,günü geleni var,var oğlu var...
    Elemanların da aldığı maaş belli,ona göre çalışıyorlar....
  • Sineğin ön ayaklarına bakarsanız sinek dışarıdan tutundugunu anlarsınız. arkadaşın amacı ne acaba,rakip mantı firmasımı :D
  • bi aralar aldığımız karpuzlar bozuk,unlar kurtlu çıkıyordu ama bim de böyle birşeye raslamadık hiç
  • gskysk kullanıcısına yanıt
    La havle manyakmısın

Paketin içinde sinek
    Resmi yaklaştır bak üstünde su damlacığı var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reallist55 -- 20 Mayıs 2016; 21:59:36 >
  • Ben de geçen ay supangle almıştım, son kullanma tarihine daha vardı. Bir kaşık almamla feci ekşi bozulmuş bir tat geldi ağzıma. Artık gerekmedikçe kullanmıyorum a101i.
  • sineğin sol ön ayağı düz bir zemine basıyormuş gibi. fakat sinek paketin içindeyse sol ön ayağının önünde boşluk var, bilemedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jerryh -- 22 Mayıs 2016; 22:59:21 >
  • yurt dışında olsa dava açılırdı sınek demek bozuk urun demek

patates kızartması ve kunefesınıdenedım guzeldı ama dıger urunlerı alınmaz sanıyorum
  • direk firmayı savunmaya geçen veya konuyu açan arkadaşa hakaret edenler var. forum ülkeme dönmüş....
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.