Bildirim
A101'de Satılan KOSKA TAHİNLİ FISTIK HELVA
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
Koska çöptür. Şişirilmiş bir balondur. _____________________________ Acı senin en iyi arkadaşındır. Yaralandığında acı sana şöyle der; Çok kötü yaralandın ama... Henüz DAHA ÖLMEDİN. -
Bunu çok seviyorum ya
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Canım çekti _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Exocoetidae
Koska çöptür. Şişirilmiş bir balondur.
Daha iyisi?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Burası benim.----------------------------------------------------------------------------------------- Burası da. -
fıstıklı olsun _____________________________ Donunu düşüren kahraman olamaz -
şekeri bırakmamıs mıydın ey fani
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Afrodizyak etkisi var mı bunun?
Bi arkadaş soruyorda
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Öyle bir makroyla çekmişsin ki tepsi helva sandım.
_____________________________ Code a little, run a little, fix a little. -
Askerde şunlardan dağıtırlardı, sniper mermisi gibi ateşlerdik şerefsizim;

_____________________________ Anakart:Gigabyte Z77m-d3h---İşlemci:İntel i5 3570k---SSD:Samsung 840 EVO 120 gb---GPU:Evga GTX960 SuperSC ACX 2.0+ GDDR5 4GB---Ram:Gskill Ripjawsx 8gb (2x4gb) ddr3 1600 mhz ram cl9 (1.5 volt)---HDD:WD Caviar Green 3.5" 1TB---Audio:???---Ses sistemi:Edifier DA5000pro---Kasa:Corsair Carbide 200r---PSU:OCZ Modxtream Pro 80+ 700W
Xiaomi MI 6 128 gb -
Bisküvi, kola, gazoz, cips vs. gibi şeyleri bıraktığım doğrudur. Helvanın içinde de şeker var ama yapacak bir şey yok. Vücut şeker istiyor. Helvalya falan karşılıyoruz :)quote:
Orijinalden alıntı: Dr. eneox
şekeri bırakmamıs mıydın ey fani
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Faniyim, fani olanı istemem.
Acizim, aciz olanı istemem.
Ruhumu Rahman’a teslim eyledim, başka istemem.
İsterim, fakat bir ölümsüz dost isterim. -
Reis bu ülkede helvaya 9 lira verecek adam çok yok.quote:
Orijinalden alıntı: YOURMOVE
Bisküvi, kola, gazoz, cips vs. gibi şeyleri bıraktığım doğrudur. Helvanın içinde de şeker var ama yapacak bir şey yok. Vücut şeker istiyor. Helvalya falan karşılıyoruz :)
Alıntıları Göster
Sen zenginsin galiba.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Hani zamandı tek çare? -
Sigaraya 9 lira veren adam çok ama :)quote:
Orijinalden alıntı: Michael Giacchino
Reis bu ülkede helvaya 9 lira verecek adam çok yok.
Sen zenginsin galiba.
Alıntıları Göster
Bence onlar daha zengin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Faniyim, fani olanı istemem.
Acizim, aciz olanı istemem.
Ruhumu Rahman’a teslim eyledim, başka istemem.
İsterim, fakat bir ölümsüz dost isterim. -
İçindekiler glikoz-fruktoz şurubu... _____________________________ -
koska'nın hemen hemen tüm ürünleri şeker içeriyor. şeker zehirdir diye birçok araştırma var. o zaman koska = zehirdir kardeş. ye ama fazla dadanma onlara. _____________________________ Bilinmez neleri getirir zaman.
Bilinmez neleri götürür zaman. -
La bi durun . kola içiyom şeker zehirdir sürüneceksiniz falan içim bayıldı.
Geçen bende gördüm hatta elime alıp ' alsam mı acaba yer miyim ' diye düşünmüştüm.Ama almadım.Burda gördüm sayende.Ama yine almam.Nedenini bilmiyorum ama almam.
Edit : Dayanamadım almaya gittim. Ama bitmiş. Şuan acayip canım çekiyor napcam ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 21Temmuz -- 4 Mayıs 2018; 18:9:19 > -
9 lira çok.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ “Aklımdaki tek şey, yarım kalan iş olan 4. yıldızı takmak. Yeniden şampiyon olmak ve 4. yıldız gururunu yaşamak istiyorum”
En Beğenilen Yanıtlar
|
Sigaraya 9 lira veren adam çok ama :)
Bence onlar daha zengin. |
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler