Şimdi Ara

A101'de ki müthiş börek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
0
Favori
60.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • eniştem evde olmadığı zamanlar ablamın alışverişini ben yaparım. A101 den şu böreğin peynirlisini aldırmıştır. müthiş birşey arkadaşlar. denemenizi tavsiye ederim. eğer canınız börek çektiyse cokta paranız yoksa bu börek cok ideal bence. denemenizi öneririm. fiyatı 5.60 tl civarıydı. hem büyük hemde güzel. üzerine yumurta sürüp bi 30-45 dk fırında pişirilmesi gerekli.öğrenci evi için bence güzel bir yiyecek

ben sadece penirlisini yedim. ıspanaklısı v.b nasıldır bilmem

A101'de ki müthiş börek

• Yapay Zekanın Yanıtı

A101'deki İnanılmaz Börekler: Lezzetli Çeşitler, Mükemmel Yorumlar

A101'in ünlü börekleri, enfes tatları ve uygun fiyatlarıyla müşterilerin vazgeçilmezi haline geldi. Nimet ve Milfetti gibi markaların sunduğu zengin çeşitler, herkesin damak tadına hitap ediyor.

Ponti Börek Yorumları: Geleneksel Lezzet

Ponti börekleri, yufkalarının inceliği ve lezzetli iç harçlarıyla öne çıkıyor. İster ıspanaklı, ister patatesli olsun, tüm Ponti börekleri yüksek müşteri memnuniyeti puanları alıyor.

A101 Börek Yorumları: Çeşitlilik ve Uygun Fiyat

A101 börekleri, geniş ürün yelpazesi ve bütçe dostu fiyatlarıyla dikkat çekiyor. Su böreğinden lorlu böreğe kadar her zevke uygun bir seçenek bulabilirsiniz. A101 börek yorumları, bu ürünlerin lezzetli ve uygun fiyatlı olduğu konusunda hemfikir.

Nimet Börek Yorumları: Ev Yapımı Tadı

Nimet börekleri, ev yapımı lezzetleri anımsatan tadlarıyla beğeni topluyor. Milfetti börek yorumları da benzer şekilde, bu böreklerin çıtır çıtır yufkaları ve bol içerikleriyle evde yapılmış börekleri aratmadığını belirtiyor.

Milfetti Börek Yorumları: Leziz Çeşitler

Milfetti börekler, geniş ürün yelpazeleriyle her damağa hitap ediyor. Patatesli börekleri, özellikle müşteriler tarafından övülüyor ve lezzetinin yanı sıra doyurucu olmasıyla da biliniyor.

Nimet Ispanaklı Börek Yorumları: Besleyici ve Lezzetli

Nimet ıspanaklı börekleri, sağlıklı ve lezzetli bir seçenek sunuyor. Ispanak ve peynirin mükemmel uyumu, böreğe eşsiz bir tat katıyor. Yorumlar, bu böreğin hem öğle yemeği hem de akşam yemeği için ideal olduğunu belirtiyor.

Nimet Su Böreği Yorum: Hafif ve Canlandırıcı

Nimet su böreği, hafif ve canlandırıcı lezzetiyle öne çıkıyor. İncecik yufkaları ve bol malzemesiyle, her öğüne lezzet katıyor. Su böreği yorumları, bu ürünün özellikle yaz aylarında serinletici bir seçenek olduğunu vurguluyor.

A101'deki börekler, lezzetli tatları, uygun fiyatları ve geniş çeşitleriyle müşterilerin beğenisini kazanmaya devam ediyor. İster geleneksel bir Ponti böreği ister modern bir Milfetti böreği arıyor olun, A101'de herkes için bir şeyler var.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • ponti ne la penti gibin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Time Lord -- 19 Ekim 2013; 13:17:40 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Time Lord

panti ne la penti gibin

pontiydi o
  • quote:

panti ne la penti gibin

panti
  • quote:

panti ne la penti gibin

• quote:

Orijinalden alıntı: spidermanisokanorumcek

eniştem evde olmadığı zamanlar ablamın alışverişini ben yaparım. A101 den şu böreğin peynirlisini aldırmıştır. müthiş birşey arkadaşlar. denemenizi tavsiye ederim. eğer canınız börek çektiyse cokta paranız yoksa bu börek cok ideal bence. denemenizi öneririm. fiyatı 5.60 tl civarıydı. hem büyük hemde güzel. üzerine yumurta sürüp bi 30-45 dk fırında pişirilmesi gerekli.öğrenci evi için bence güzel bir yiyecek

A101'de ki müthiş börek

doyuruyor mu acaba ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: turkeytv

quote:

eniştem evde olmadığı zamanlar ablamın alışverişini ben yaparım. A101 den şu böreğin peynirlisini aldırmıştır. müthiş birşey arkadaşlar. denemenizi tavsiye ederim. eğer canınız börek çektiyse cokta paranız yoksa bu börek cok ideal bence. denemenizi öneririm. fiyatı 5.60 tl civarıydı. hem büyük hemde güzel. üzerine yumurta sürüp bi 30-45 dk fırında pişirilmesi gerekli.öğrenci evi için bence güzel bir yiyecek

A101'de ki müthiş börek

doyuruyor mu acaba ?

bunla doymayan halıları yesin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

A101'de ki müthiş börek

doyuruyor mu acaba ?

Senin avatarinda göz mü var? One öyle bir sey var

• Böbrek diye okuyanlar

• Evet bende yiyorum güzel lakin bir öğrenci evinde 2 kişi için yeterli değil...
  • Hocam canım fenaa börek çekti.

SuperF. sade börek satıyor mu?

• Peki yumuşak mı sert mi börek?
  • quote:

Orijinalden alıntı: StillDre

Evet bende yiyorum güzel lakin bir öğrenci evinde 2 kişi için yeterli değil...

1kisiye yeter mi ?doyurur mu ona gore alacam

• Burmaya benziyo lan görüntüsü.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: StillDre

Evet bende yiyorum güzel lakin bir öğrenci evinde 2 kişi için yeterli değil...

1kisiye yeter mi ?doyurur mu ona gore alacam

Hocam 1 kişi doyarsın 16 katsa börek 4 katında doyarsın....
  • Bunun yanına BIMden kavala kurabiyesu alın

• quote:

Orijinalden alıntı: Zodiac Killer

quote:

quote:

A101'de ki müthiş börek

doyuruyor mu acaba ?

Senin avatarinda göz mü var? One öyle bir sey var

evet

• Yalarun
  • bımdekı superfresh börekten aldım, aşırı yağlıydı resmen yağ + börek dıyebılırız, 1 tabak sonrası çöpe gitti
  • @Castiel ablam dün de aynısını dedi süperfreshinkini aldık aldıgımız gibi attık dmeişti
    @turkeytv hocam 1 kişi yarıyıla bile doyar. hele sıcakken cok güzel oluyor.
    @fenerliso dışı biraz kıtır içi çok yumuşak
    @Zodiac Killer superfreshinkini ablam ve buradaki arkadaşta almış direk çöpe atmışlar
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.