Şimdi Ara

A101 7 mayıs hometech Windows tablet!! (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
483
Cevap
12
Favori
34.720
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    O çizgiler Xperia Z2'de de var. Başka üst model telefonlarda da gördüm.

Kullanırken görünmüyor. Kullanıcıya herhangi bir etkisi yok. Yani var da "kameranın altta değil de üstte olması" kadar var... Kafaya takılacak bir problem değil. 200 liraya IPS ekran bulmuşsunuz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: x2yk

quote:

Orijinalden alıntı: ...DeAtH...

yararlı yorumlar için teşekkürler

bnmki 5 saat 40 dk da şarj oldu. daha önce tablet deneyimim olmadığı için bana bu süre fazla geldi. sizinki kaç saatte şarj oldu ? (sizinki 3-4 saat ise iade edicem)

bu arada klupte yavaş yavaş paylaşımlar başladı bakmanızı öneririm

Aynen klübe de yazdım bu yazdıklarımı ve %94 'te açtım ilk aldığımda hala %74 'te şuan az önce kapattım wi-fi denemedim parlaklığı da en düşüğe çektim ve hiçbir şey kurmadım alete işletim sistemini bile aktif etmedim çünkü çok az yer var o yüzden deep-freezer tarzı program kuracağım her açılışta sıfır şekilde açılsın micro sd karta da uygulamaları kurup o şekilde kullanmayı düşünüyorum.. Şarj yaptığım zaman bilgilendireceğim..

Yavaşlamaya karşı çok mantıklı bir iş deepfreez düşüneyim bende bir sd ks
    artı ayarladıktan sonra

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Fallout kullanıcısına yanıt
    Ben z2 kurcaladım bunun gibi değildi ,kesinlikle aynı şey değil o hesap tanımladığımız mavi ekranda dahi ekran şerit şerit kesilmiş gibi duruyor 200 lira ips bulduk diye alıcak değiliz beni çok rahatsız etti başkası idare ederim diyebilir benim görüşüm.
  • geberit kullanıcısına yanıt
    Tamam hocam. Siz böyle belirtince kullanırken çizgi görülüyor sanılıyor ama. Alacak arkadaşları yanlış yönlendirebiliriz.
    Kullanımda çizgi gördünüz mü?
    Ben dün 1 saat kullandım bu cihazı, o çizgiler aklıma bile gelmedi.
  • Haber veren arkadaşa teşekkürler. Sayesinde ne zamandır istediğim ama maddiyet yetmediği için alamadığım windows tableti alabildim.

Arkadaşlar tablet fiyatına göre oldukça güzel. Ben malzeme kalitesine vs. fazla takılmam sonuçta düzgün kullanınca bir sorun oluşturmaz. Ama yine de özellikle şarj soketine ve butonlarına hassas davranmak gerek. Almadan önce ki tek endişem ekran kalitesiydi ama o da piyasada ki Samsung, HP vs. diğer tabletlerle aynı. Ekranı oldukça güzel yani.

Ekranın üzerinde fabrika çıkışı mat koruyucu jelatin var. Tavsiyem onu çıkartmanız(biraz zor oluyor çıkartması iyi yapıştırmışlar). Sonra isterseniz dışarıdan mat olmayan bir ekran koruyucusu taktırabilirsiniz.

Bu arada ilk defa windows tablet/bilgisayar kullananlar varsa windows 8' ın "uyku modu" na dikkat etsinler. W8' in genel sorunu olarak tablet uyku moduna girdikten sonra uykudan çıkartamıyorsunuz. Bu durumda güç açma/kapama tuşuna 10 sn. basılı tutup tableti resetlerseniz(içindekiler silinmez bilgisayar kasalarındaki reset tuşu gibi düşünün) sonradan açma tuşuna basarak tekrar açabilirsiniz tableti. Sonra da direk güç seneçeneklerinden "uyku moduna hiç bir zaman girme" diye ayarınızı yaparak bu sorundan kurtulabilirsiniz.

• MâxeLL kullanıcısına yanıt
    bilgi için teşekkürler. acaba uygun bir mat olmayann (clear denen) ekran koruyucu var mıdır? daha önceki cihazlarımda mat ve mat olmayan ekran koruyucular arasındaki farkı çok net gördüm.

bu arada uyku modunu kapatmanızı tavsiye etmem, cihazı otomatik kapatıp şarjdan tasarruf sağlıyor, bence çok güzel bir özellik.
  • Bende dun yorumları okuyarak aldım o kadarda yuklenmemek gerekıyor cıhaza fıyatı bellı malum. ayrıca bt ıle birden fazla bt cihaz baglanabiliyor olması iyi. ben klavye mouse oyle bagladım teknolojinin sans isi oldugunu unutmamak lazım :)
  • Arkadaşlar, benimkinde internete bağlanma sıkıntısı var. Ara ara bağlanıyor ama genelde "sınırlı" diyor. Yardım edebilecek olan var mı?
  • Tablette ki uygulamaları nasıl gorecez.hic bir yerde bulamıyorum. Oyun yükledim onu bile bulamıyorum. Acele cevap verirseniz sevinirim Windows 8 de gıcıkmis ha.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: h_k_yavuz

Tablette ki uygulamaları nasıl gorecez.hic bir yerde bulamıyorum. Oyun yükledim onu bile bulamıyorum. Acele cevap verirseniz sevinirim Windows 8 de gıcıkmis ha.

Windows tusuna bas sonra en altta uygulamalar yazar

• Sarjda sorun yasayan arkadas guvendikleri bir kablo ve sarj aletiyle denesin. Benim olcumlerimde icinden cikan kablo ile guc 5.05V ve 0.25A olarak gozukuyor fakat iphone sarj aleti ve ps4 kablosu ile 5.11V ve 1.13A gozukuyor ve cihaz normal hizda sarj oluyor

• an itibariyle şarjım 0.8 amper ile 6 saat sürdü.wifi çekimi dalgalı full çekiyor görünsede en fazla modemden 10 metre uzakta çekim kayboluyor.ben bu sorunu usb mini wifi verici alarak çözecem galiba.şarj olarak bitince samsung 2.1a ve ipad adaptörü ile deneyeceğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozzyken -- 8 Mayıs 2015; 19:45:58 >
  • Şu anda en büyük sıkıntı Wireless bunun dışında fiyatına göre mükemmel bir alet. Ama bu Wireless işini bir şekilde çözmek lazım. Yazılımsal mı onu anlayamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fallout

Tamam hocam. Siz böyle belirtince kullanırken çizgi görülüyor sanılıyor ama. Alacak arkadaşları yanlış yönlendirebiliriz.
    Kullanımda çizgi gördünüz mü?
    Ben dün 1 saat kullandım bu cihazı, o çizgiler aklıma bile gelmedi.

Bendekinde ekran açık ikende görülüyordu ama belkide o tablet bu çizgilerin son haddindede olabilir belirgindi baya belkide sizdeki daha iyidir o konuda hepsine bakmam mümkün değil sonuçta bana gelen böyleydi parayı geri aldım hemen iyikide aldım ,ekranı üstünde bir store perde düşünün açınca nasıl çizgi olur aynı onun gibiydi düz çizgi şeklinde defter gibi.
  • çok şükür burada sorun yaşayanların anlatıtğı sıkıntıların hiç biri benim tablette yok.. 2 kat yukarıdaki komşumun modemine full sinyalle bağlanıyor ki yine windows tabanlı cep telefonum (htc 8x) %50 güç ile bağlanabiliyor ikiside şuan yan yana. akşam 7de evden çıkarken şarja koydum pil tamamen bitmişti 10 bucukta eve geldim şarj full du.

güzel alet kim ne derse desin bu fiyata windows kullanmak çok güzel lan
  • aleti aldik simdi buna guzel bir kilif lazim kaliteli ucuz onerileriniz nelerdir
  • F p ürünü kim ne derse desin kullanış amacı önemli benim işime yariyor

• managerxn kullanıcısına yanıt
    ayarlardan full screen yaptım harika oldu. öneri için çok teşekkürler
  • arkadaşta grundig 8 inç lik tablet vardı onun kılıfını denedim fakat küçük geldi benimki daha geniş çıktı.Kılıfı nasıl almalıyım.Tableti götürüp almakda istemiyorum.Kılavyeli kılıfda istemiyorum sadece korusun yeter
  • tam bugün akşam karar verdim çıktım mahalledeki 2 a101 e baktım yoktu. Kayseri'de gören duyan var mı ?
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.