Şimdi Ara

A101 7 mayıs hometech Windows tablet!! (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
483
Cevap
12
Favori
34.720
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar wifi aparatı harıcınde kabloyla yanı tv baglama yolu varmı tabletı acaba..
  • Bu fiyata kesinlikle alınır.
    Cihaz tablet değil normal bir pc gibidir.
  • arkadaşlar ağ bağlantısı ile pcdeki depoya ulaşabiliyorsunuz,
  • quote:

Orijinalden alıntı: quvardci

quote:

Orijinalden alıntı: clupturk

evet hocam benim cihazımda telefon sms özelliği açık

alırsam rom atma konusunda yardımcı olur musunuz hocam? sonradan rom ile oluyor değil mi telefon özelliği?

Elbette olurum
    Daha ileri giderek benim cihazımı bile satabilirim :)
    Bunu alınca diğerini kullanacağımı sanmıyorum
    Düşünürsen mesaj atabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: deneme1

arkadaşlar ağ bağlantısı ile pcdeki depoya ulaşabiliyorsunuz,

Hocam bildiğin laptop bu tek eksiği klavye cdrom
    Laptoptaki 8.1 kurulu geliyor
    Ağı düzenledikten sonra bağlanırsın

• Wifi dalgalanıyor arada. Ayrıca şarj oranım 2 saattir artmıyor %33 ve 31 arasında inip çıkıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wren

Wifi dalgalanıyor arada. Ayrıca şarj oranım 2 saattir artmıyor %33 ve 31 arasında inip çıkıyor.

Dalgalanma bende de oldu hocam o konuda bir sıkıntısı olabilir bizlerdekinin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ...DeAtH... . kullanıcısına yanıt
    Benim tabletim de yaklaşık dediğiniz süre kadar şarj oldu.
  • Bıkkınlık geldi 2gundur ya. Yine takıldı tablet gittim sordum , faturayı atmadiysan birde kaşe vurmadiysak getir parani iade edelim dediler. Kutuyu eve goturmustum yarin iade edeceğim
     A101 7 mayıs hometech Windows tablet!!

• yavaş şarj olması normal.çünkü akım ölçerden en fazla 0.8 amper çektiğini ölçtüm.o zaman 2a adaptör neden konmuş anlamak mümkün değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CassinoRoyaL

Bıkkınlık geldi 2gundur ya. Yine takıldı tablet gittim sordum , faturayı atmadiysan birde kaşe vurmadiysak getir parani iade edelim dediler. Kutuyu eve goturmustum yarin iade edeceğim

Hocam senin tablette de ekranın altında çizgiler var mi varsa rahatsız ediyor mu

• ulan alsam mı almasam mı diye araftayken aldım dün. akşam eve gelince kurulumunu yaptım kurarken özeli seçip güncellemeleri kapattım. dün geceden bu yana sanırım 3 saattir aralıksız kullanıyorum. izlenimlerim,

fiyatına göre muazzam, wifi çekim gücü çok iyi, ekran parlaklığı en kısıkta kullanmama rağmen başarılı. Hızlı bir alet opera kurdum kasılmadı örneğin, dokunmatik iyi bazı arkadaşların dediği çizgi olayı yok bende. Vel hasıl cihaz fiyatına göre çok iyi iyi ki almışım dediğim elektronik aletlerimden biri oldu.
  • Arkadaşlar tabii eleştiriler var da, cihaz fiyatına göre mükemmel. Bahsedilen çizgiler bende açıkken hiç gözükmüyor, bazı ekranlarda hatalı üretim olabilir. Wi-fi de takılmalar nadiren oluyor, ama modemim de kablonet'in sabıkalı modemlerinden, ondan da kesin bir şey söyleyemeyeceğim. Genel olarak sıkıntısız ama.

Ufak surf, twitter vs. için dokunmatiği ile, pc programları, ofis vs. için ise klavye mouse ile kullanabilirsiniz. Bluetoothlu klavye mouse ile veya usb otg ile kablolu klavye mouse ile kullanılır.

Şu ana kadar pişman olmadım, dün çok yoğun da kullandım. 8 inch olması en büyük artısı. 7 inch çok küçük kalırdı.
  • grimser G kullanıcısına yanıt
    sızın yorumunudan sonra cıhazımda cııkler oldugu ıcın servıse gondermeye karar verdım..ama bıraz kullandıktan sonra tabıkı :) tesekkurler..
  • Benim şansım kötü o zaman. Wifi ile bağlanıp video açıyorum ki telefondan yüksek seviye olarak bağlanıyor lakin ayni yerde telefondan wifi ile video açtığım zaman telefonun youtube performansı daha iyi çekimi az gözüktüğü halde. Ben iade ettim sorun çıkmayan arkadaşlar iade etmesinler parasına göre.
  • ...DeAtH... . kullanıcısına yanıt
    cevabınız için teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuccahiT

quote:

Orijinalden alıntı: CassinoRoyaL

Bıkkınlık geldi 2gundur ya. Yine takıldı tablet gittim sordum , faturayı atmadiysan birde kaşe vurmadiysak getir parani iade edelim dediler. Kutuyu eve goturmustum yarin iade edeceğim

Hocam senin tablette de ekranın altında çizgiler var mi varsa rahatsız ediyor mu

var hocam evet rahatsız edici biraz

• quote:

Orijinalden alıntı: ...DeAtH...

yararlı yorumlar için teşekkürler

bnmki 5 saat 40 dk da şarj oldu. daha önce tablet deneyimim olmadığı için bana bu süre fazla geldi. sizinki kaç saatte şarj oldu ? (sizinki 3-4 saat ise iade edicem)

bu arada klupte yavaş yavaş paylaşımlar başladı bakmanızı öneririm

Aynen klübe de yazdım bu yazdıklarımı ve %94 'te açtım ilk aldığımda hala %74 'te şuan az önce kapattım wi-fi denemedim parlaklığı da en düşüğe çektim ve hiçbir şey kurmadım alete işletim sistemini bile aktif etmedim çünkü çok az yer var o yüzden deep-freezer tarzı program kuracağım her açılışta sıfır şekilde açılsın micro sd karta da uygulamaları kurup o şekilde kullanmayı düşünüyorum.. Şarj yaptığım zaman bilgilendireceğim..

• ozzyken kullanıcısına yanıt
    @ozzyken hocam kaç saate şarj oldu sizinki ?
  • a101 den hometech tablet almıştım.açma-kapama tuşu içeri göçtü.o kadar dandik yapmışlardı ki zaten, emanet duruyordu. garantisine aral oyun a.ş bakıyor.gönderdim istanbula.bugün sms atmışlar.kullanıcı hatası, 25 TL şu şu ibana yollayın yapalım diye. ne yapacağımı bilmiyorum.bu yüzden hometech den uzak durun. tövbe bidaha zaten.

Edit: çemkirmem üzerine bir defalığına iyi niyet garantisiyle ücretsiz yapacaklar

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.