Şimdi Ara

A101 7 mayıs hometech Windows tablet!! (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
483
Cevap
12
Favori
34.720
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ReCoMaX

quote:

Orijinalden alıntı: ...DeAtH...

@ReCoMaX usb klavye fare masue taktım okudu çalıştı. usb hdd taktım çalışmadı.

peki 3g modem çalıştır mı acaba?

Bunun sorun olacağını zannetmiyorum hocam neticede windows netbooktan farkı yok. driverini yükleyerek kullanabilirsin.

Tahminen hdd güç yetersiz kalıyor. Boyutla ilgili sıkıntı olacağını zannetmiyorum ama usb besleyemiyordur. Elinde 3.5'' adaptörlü haricisi olan varsa o denesin birde onda sıkıntı olmaz gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeroCypheR

quote:

Orijinalden alıntı: ReCoMaX

quote:

Orijinalden alıntı: ...DeAtH...

@ReCoMaX usb klavye fare masue taktım okudu çalıştı. usb hdd taktım çalışmadı.

peki 3g modem çalıştır mı acaba?

Bunun sorun olacağını zannetmiyorum hocam neticede windows netbooktan farkı yok. driverini yükleyerek kullanabilirsin.

Tahminen hdd güç yetersiz kalıyor. Boyutla ilgili sıkıntı olacağını zannetmiyorum ama usb besleyemiyordur. Elinde 3.5'' adaptörlü haricisi olan varsa o denesin birde onda sıkıntı olmaz gibi

Hafıza kartı taktığımız zaman D klasörü olarakmı tanıyacak? deneyen oldumu arkadaşlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: h_k_yavuz

quote:

Orijinalden alıntı: mercan dede

Arkadaşlar bende biraz önce gidip aldım 1 tane kalmıştı.

Kasiyer kızla biraz konuştum tablet hakkında

İade konusunda bana ben direk iade yapmıyorum açtıktan sonra herhangi bir sıkıntıda vb garanti ilgileniyor.İade için ürünü kendi firmasına gönderip ordan bir kağıt gibi bişey alıyormuşuz onla iade yapılabiliyormuş

Birde alanlar umarım garantiyi onaylatmayı/imzalatmayı unutmamaışlardır.

Ben almıştım. Kutuyu evde açtım. Baktım açılmıyor. Acaba şarj mi yok diye şarja taktım. Yine açılmadı. Gittim bir iki baktılar açılmıyor. Yenisini verdiler. Sanırım düğme de sıkıntı vardı. Ha bir de 2 - 3 gün kullanın garantiyi öyle onaylayalim dediler.

ben aldım direk açtırdılar gelin onaylayalım dediler :)

• Yanında telefon ile paylaşımı açtım yinede tablet full çekmiyordu. Wifi için garantiye gondersem mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hannibal

Yanında telefon ile paylaşımı açtım yinede tablet full çekmiyordu. Wifi için garantiye gondersem mi

Banada biraz öyle geldi. Cepten interneti paylaştım wifi çekim işareti full çekmiyordu. Ama onun dışında cihaz güzel fiyatına göre.

• quote:

Orijinalden alıntı: redloves

quote:

Orijinalden alıntı: hannibal

Yanında telefon ile paylaşımı açtım yinede tablet full çekmiyordu. Wifi için garantiye gondersem mi

Banada biraz öyle geldi. Cepten interneti paylaştım wifi çekim işareti full çekmiyordu. Ama onun dışında cihaz güzel fiyatına göre.

Sitesinden böyle bir sorun olduğunu yazdım bakalım ne diyecekler

• ben yetişemedim bitti

• ben aldım kasada açtım bi baktım defter gibi çizgiler var ekranda ve görüntü varkende belli oluyor geri iade ettim ,gerçekten bu şekilde kullanılmaz bu tablet rahatsız etti beni son derece hiç bir tablette böyle bişey görmedim ben.
  • Şu an tabletimden yazmaktayım :) iyi ki aldım dedirtti bana çünkü kesinlikle ama kesinlikle beklentilerimin üzerinde buldum cihazı. Bir netbooktan farkı yok zaten. Ekran kalitesi de çok iyi. Logitech kablosuz klavye ve mouse setim var usb ile bağladım hiç sorun çıkarmadan pc gibi kullanabiliyorum. Ancak hafıza sıkıntım var çünkü office yükleyince 3 gb yerim kaldı sadece. Sd kart aldığımda o konuda da problemim kalmayacak. Bana büyük rahatlıklar sağlayacak bir cihaz oldu. Saat 4te gitmeme rağmen bulabildim cihazı aynı zamanda.
    Sorularınız varsa sorabilirsiniz arkadaşlar seve seve yanıtlarım merak ettiklerinizi ;)

Ufak bir not: bilgisayar özelliklerinden cihazı en iyi performans için ayarlamanızı tavsiye ederim. İşte o zaman uçuyor :) 1 gb ram olduğunu asla hissetmiyorsunuz :)
  • Aliexpresten hem sarj edip hem de extra usb port elde edebilecegimiz bi otg kablo bulsak iyi olur

• teşekkürler

bnmkinde şarj problemi var 3 saate %40 şarj oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: sauce_2k

Şu an tabletimden yazmaktayım :) iyi ki aldım dedirtti bana çünkü kesinlikle ama kesinlikle beklentilerimin üzerinde buldum cihazı. Bir netbooktan farkı yok zaten. Ekran kalitesi de çok iyi. Logitech kablosuz klavye ve mouse setim var usb ile bağladım hiç sorun çıkarmadan pc gibi kullanabiliyorum. Ancak hafıza sıkıntım var çünkü office yükleyince 3 gb yerim kaldı sadece. Sd kart aldığımda o konuda da problemim kalmayacak. Bana büyük rahatlıklar sağlayacak bir cihaz oldu. Saat 4te gitmeme rağmen bulabildim cihazı aynı zamanda.
    Sorularınız varsa sorabilirsiniz arkadaşlar seve seve yanıtlarım merak ettiklerinizi ;)

Ufak bir not: bilgisayar özelliklerinden cihazı en iyi performans için ayarlamanızı tavsiye ederim. İşte o zaman uçuyor :) 1 gb ram olduğunu asla hissetmiyorsunuz :)

hocam 3 saate %40 şarj oldu sizdede öyle mi ?

• çizgiler sadece ekran kapalıyken var açıkken hiçbir şey yok bende.
  • quote:

Orijinalden alıntı: reprep2011

çizgiler sadece ekran kapalıyken var açıkken hiçbir şey yok bende.

Bende açıkkende görülüyordu özellikle mavi ekranda sağ sol yapınca sanki muntazam keşilmiş şerit gibi.
  • ...DeAtH... . kullanıcısına yanıt
    Ben ilk açtığımda %80 şarjı vardı. Saat 4.30'dan tam 8'e kadar o şarjla sürekli kullandım. Şarja da saat 8de taktım. 1 saat 20 dakika geçti ve %26 şarj oldu sadece. Evet, biraz yavaş şarj oluyor.
  • Arkadaşlar bu arada o çizgilerden bende de var. Ancak sadece kapalıyken belli oluyor. Hatta sadece tek bir açıdan bakınca görebiliyorum. Açıkken ise hiçbir şey gözükmüyor zaten. Tahminimce dokunmatik paneliyle alakalı bir durum o. Rahatsız edici değil ve bir sorun değil bu, cihazın özelliği. Sıkıntı yok :)
  • Her şubede oluyor mu acaba bu indirimli ürünler? Bir de yarın sabah gitsem tablet kalmış mıdır acaba şirinevler şubesinde?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sauce_2k

Şu an tabletimden yazmaktayım :) iyi ki aldım dedirtti bana çünkü kesinlikle ama kesinlikle beklentilerimin üzerinde buldum cihazı. Bir netbooktan farkı yok zaten. Ekran kalitesi de çok iyi. Logitech kablosuz klavye ve mouse setim var usb ile bağladım hiç sorun çıkarmadan pc gibi kullanabiliyorum. Ancak hafıza sıkıntım var çünkü office yükleyince 3 gb yerim kaldı sadece. Sd kart aldığımda o konuda da problemim kalmayacak. Bana büyük rahatlıklar sağlayacak bir cihaz oldu. Saat 4te gitmeme rağmen bulabildim cihazı aynı zamanda.

Cihaz performans ayarlarını nasıl yapıyoruz acaba

• arkadaşlar kasma falan yapıyor mu bilgilendirirmisiniz? Windows tablet olarak fiyatı çok ucuz geldi android tableti bundan aşağı bulamıyoruz ki özellikleri de çok iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stickand -- 7 Mayıs 2015; 21:38:30 >
  • Ben de aldım bakalım hanıma anneler günü hediyesi. İnşallah pişman olmayız. Gerçi telefonum Windows 8, iki bilgisayarımda Windows 8, eee tablette Windows 8 olmazsa kötü olurdu :)

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.