Şimdi Ara

A101 7 mayıs hometech Windows tablet!! (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
483
Cevap
12
Favori
34.720
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kaptım bir tane . Bedava gibi geldi. Aslında ihtiyacım yoktu ama ürün süper.
  • Beyler tabletin tarayıcısından girip flash oyunlari oynatiyormu kardeşime alsam kral oyun vs siteleri direk açıp oynayabilir mi biri acip desene fena olmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • luckythedog L kullanıcısına yanıt
    dokunmatik , açılmama gibi problemler ucuz işçilik (soguk lehim, tam baglanti yapilmamis konnektorler vs.) ve ucuz donanım ile alakalı. yani kagıt ustunde harika olan spesifikasyonlar yada cihazın ilk bakıstaki albenisi bazen yanıltıcı olabiliyor.

100 cihazın 100 u sıkıntılı olamaz ama üst sıradaki markalarda (misal HP, dell toshiba vs.) kalite kontrol çok sıkı takip edilirken, fason çin üretimlerinde aynı kalite kontrol başarısı beklenemez, hem yerli firmanın işini sıkı tutmaması hem çindeki üretici hem de maliyetle ilgili.
    ben sogudum.
  • arkadaşlar tableti usb ile pcye bağlıyorum fakat pc görmüyor.Tablet sadece şarj oluyor sizdede öyle mi?
  • hoparlör gelsede alsak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi michael01 -- 7 Mayıs 2015; 17:49:30 >
  • Sırf meraktan gittim ben de aldım. Benim aldığım tablette de aynı ekranda çizgiler var. Garantiye gonderecek varsa bende gönderebilirim. Tablet genel olarak fena değil, fiyatına göre bence iyi. 1tb İlk disk taktım açtı açamadı açtı açamadı öyle kaldı. Otg kabloda da sıkıntı olabilir. Başka harici disk deneyen oldu mu?

• ozzyken kullanıcısına yanıt
    onların anten kablosu iyi işçilikle bağlanmışken seninkisi temassızlık yaşıyor, hatta olmaması gereken yere kaymış bir parça bile antenin performansını etkiliyor olabilir şu an tebletinde.
    çinde parasına göre kalite kontrol yapılıyor ve/veya kalite kontrolü sıkı tutan üreticinin bizim yerli firmalara maliyeti de fazla oluyor.

fason üretimi hala anlamayanlar için, karpuz alıyorsunuz aslında, karpuz ... (aslında 3 kuruşa köle gibi çalışan işçilerin el emeği ile üretilen cihazlar bunlar)

80 kişiye kan kırmızı çıkarken 20 kişiye kelek çıkabilir. ama karpuzun kilosu 1 lira.

kesmece diye malına güvenen satıcılarda (dell, hp vs.) aynı karpuzun kilosu 3 lira 4 lira

2 sene evvel hometech uydu cihaz almıştım, birine ulaşıp da derdimi anlatamamak bir yana şimdi hatırlamadığım teknik bir konuda personelin yaklaşımı beni güldürmüştü, sinirden.
    inaşşallah servisinden memnun kalır burdaki arkadaşlar.

• tableti bende aldım yahu bildiğimiz notebook gibi. süper hoşuma gitti:))
  • otg özelliği var mı? Yani usb bellek, usb 3g modem vb gibi aygıtları destekliyor mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu fiyata süper.
    Android tabletlerden çok daha iyi.
    Office te var. Daha ne olsun.
    Bu fiyata ihtiyacı olan kaçırmasın derim.

Merak ettiğiniz bişey varsa sorunuz.
  • otg özelliği var mı? Yani usb bellek, usb 3g modem vb gibi aygıtları destekliyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: mercan dede

Arkadaşlar bende biraz önce gidip aldım 1 tane kalmıştı.

Kasiyer kızla biraz konuştum tablet hakkında

İade konusunda bana ben direk iade yapmıyorum açtıktan sonra herhangi bir sıkıntıda vb garanti ilgileniyor.İade için ürünü kendi firmasına gönderip ordan bir kağıt gibi bişey alıyormuşuz onla iade yapılabiliyormuş

Birde alanlar umarım garantiyi onaylatmayı/imzalatmayı unutmamaışlardır.

Ben almıştım. Kutuyu evde açtım. Baktım açılmıyor. Acaba şarj mi yok diye şarja taktım. Yine açılmadı. Gittim bir iki baktılar açılmıyor. Yenisini verdiler. Sanırım düğme de sıkıntı vardı. Ha bir de 2 - 3 gün kullanın garantiyi öyle onaylayalim dediler.

• kesinlikle değil

bana göre tek eksiği hdmi port gerisi cidden yetiyor her gören çok beğendi.

bence bu fiyata bu ürünü kaçırma

@MuccahiT kafanı karıştırmak istemem ama bende ilk başta kararsızdım ama iyiki almışım diyorum. bilgiysarı kullanmadım bugün hiç normalde hep bilgisyarda olurdum :)

@Lucas Ontivero dokunmatik cidden süper. şarj olurken ısınmış normal kllanımda hiç ısınmadı. 720p film izledim wifi ile yine ısınmadı

@SantiagoMunez25 oyun açtı 1 tane oyun oynadm :)
  • Benimki az önce perte çıktı sanırım beyler

Şarjı azdı müşterim vardı ona bakarken kapanmış

Şimdi şarja taktım fakat ekran gözkırpıyor hiç bir şekilde açılmıyor.

Şarj az olduğu için böyle göz kırpma yapmaz heralde değil mi ?
  • Güzel paylaşım.

• ReCoMaX R kullanıcısına yanıt
    @ReCoMaX usb klavye fare masue taktım okudu çalıştı. usb hdd taktım çalışmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ...DeAtH...

klubü yeni kurdum arkadaşlar yakında ssleri koyacağım

http://forum.donanimhaber.com/m_105531617/f_//tm.htm#105531617

katılırsanız sevinirim

@HeroCypheR hocam kulubü ilk mesaja eklersen sevinirim. teşekkürler

Tamamdır hocam ekledim benide sayfaya eklersen memnun kalırım

Edit1: İlk izlenim olarak şu kesinki parasını fazlasıyla hakkeden bir tablet. Ekran görüntü kalitesi benim çok hoşuma gitti. Bir akrabama 260tl e android bir tablet almıştık onunkinden kat kat iyi mesela.

Ekrandaki güneş paneli gibi görünenleri bir arkadaş açıklamış sağolsun herhangi şekilde beni rahatsız etmiyor ki ekran açıkken belli olmadığı için sorun yok.

İçinde birşey kurulu olmadığı için şuan çok seri çalışıyor gibi geldi.

İnternet performansını tam test edemedim ancak Wifisi iyi değil çokta yada bendekinde bir problem var dalgalanma yapıyor ancak okulda kullandım biraz bir ihtimal okuldaki modemde sorunda olabilir.

Bunun dışında eve geçince otg ile film deneyeceğim. Pil konusunda da sorun olacağını zannetmiyorum açıkcası

Windows 10 ile beraber güncellersek çok güzel bir tablet sahibi olmuş olacğaız gibime geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi J.McNulty -- 7 Mayıs 2015; 18:35:16 >

• haklısın toprAAm kullanıcısına yanıt
    dh li değimiyiz illa ki bi frmat atacağız 😃p
  • ...DeAtH... . kullanıcısına yanıt
    hdd için bence cihazdan gelen enerji yetmiyor
    eski tip hdd denemek lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ...DeAtH...

@ReCoMaX usb klavye fare masue taktım okudu çalıştı. usb hdd taktım çalışmadı.

peki 3g modem çalıştır mı acaba?

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.