Şimdi Ara

a101 26 27 aralık hafta sonu indirimleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
3.807
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  a101 26 27 aralık hafta sonu indirimleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kral5455 -- 25 Aralık 2015; 18:32:03 >

• up
  • pek bir şey yok sanki.
  • sek süt kahveler 95 kuruş.latte maççiato falan...
  • Ekşide millet laf ediyor sıcak fırsatlar tayfasına, ama adam sırf paylaşmak için zahmete girmiş kırpmış öyle upload etmiş.
  •  a101 26 27 aralık hafta sonu indirimleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madmax50 -- 25 Aralık 2015; 18:31:04 >

• Emeğin için teşekkürler, turşu nasıldır alasım var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XanthiN -- 25 Aralık 2015; 18:31:22 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    23-26 Haziran 2020 BİM Aktüel
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Qantas

sek süt kahveler 95 kuruş.latte maççiato falan...

Onu nerede gördünüz hocam 2 TL'ye alıyordum vala devamlı..
  • Kahvenin fiyatı iyi,sağol
  • Jacops millicano iyidir 140 gram ise...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • XanthiN kullanıcısına yanıt
    Üniversite öncesinde turşu fabrikasında çalışırdım. Ülkenin büyük firmalarından biri fare pisliği, böcek vs geçiyorum. Cidden bunlar sezonda binlerce ton üretim yapan tesisler için normal karşılanıyor artık, ben insan pisliğine rastladığımı bilirim; ciddi ciddi yıkanıp üretime gitti.

Sene 2004-2005 yıllarıydı, belki artık işler değişmiştir. Size ve bu cevabı okuyacak arkadaşlara tavsiyem pazardan ya da mahallesinde ki esnaftan alsın. Emin olun daha temizdir, kavanozda markalı gördük mü temiz sanıyoruz.
  • 10 lu yumurtayi anladikta 9 luyu ilk defa goruyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugun 15 li ercanlar marka large boy yumurta 4.25 tl idi bolgesel sanirim 2 pket aldim gayey iyiydi

• quote:

Orijinalden alıntı: XanthiN

Emeğin için teşekkürler, turşu nasıldır alasım var.

Bimin turşusu daha güzel, bu biraz yumusak gibi
  • Turşuda yüksek oranda tuz bulunur ayrıca tuzun vücuda hiçbir yaratı yok zararı ise saymakla bitmez.Öncelikle tansiyon hastası yapar sonra böbrek diyaliz ve daha neler neler.Turşu şalgam suyu kesinlikle içmeyin.

• 10kavanoz bal 100tl olayından kurtardın bizi A101 teşekkür ederim gerçek bal değilsin ama tereyağın üstüne yanmış şeker dahii olsan güzel gidiyon be bre 1 kavanoz bal alıcam.
  • bal sahte olabilir bence arkadaşlar 850 gramı 10 lira çünkü ben 15 liraya 1 kilo teneke aksubal marka bal almıştım a101den 1 kilo gibi gelmedi nedense 3 günde bitti heralde kavanozda değil ondan mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Twonokta

quote:

Orijinalden alıntı: Qantas

sek süt kahveler 95 kuruş.latte maççiato falan...

Onu nerede gördünüz hocam 2 TL'ye alıyordum vala devamlı..

İzmitte oturuyorum burdaki a101 de 3 çeşidi de 75 kuruş, macchiato gerçekten güzel

• Hocam şu Ritter sportlardan fiyat yorumu yapabilecek var mı? ürünleri kaliteli bu adamların, yani iyi denebilir ama a101'deki f/p şu fiyatlarla nasıldır? Cevap atacaklar hızlı olursa memnun olurum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: dr_olfactorius

Hocam şu Ritter sportlardan fiyat yorumu yapabilecek var mı? ürünleri kaliteli bu adamların, yani iyi denebilir ama a101'deki f/p şu fiyatlarla nasıldır? Cevap atacaklar hızlı olursa memnun olurum..

Bazı Migroslarda var ve galiba 6 küsür lira fiyatı vardı. A101 fiyatı gayet iyi. Kaçırmayın derim. Zaten her çeşidinden 2'şer tane aldım bugün.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.