Şimdi Ara

A101 12 ŞUBAT PERŞEMBE (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
191
Cevap
13
Favori
21.016
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tasarimlar yine harika olmus, hangi adamlar yapiyorsa helal olsun! a101 sazi aldi eline..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • takip
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReDTwiSteR

kıl makinesi bende var ilk çalışmada biraz vuruyorum çalışma tuşunu zorluyorum ittiriyorum felan ama çalışınca 10 numara kesiyor öneririm tek kalem pille çalışıyor kulak, burun ve jilet sürmediğim yanakta çıkanları 10 numara alıyor fiyat / performans olarak alınır

Yanmakta çıkanları sinek kaydı almıyor herhalde?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tv alınır

• sınbo kıl kesme makınasını tavsıye ederım.. zamanında 4 tl ye medıa marketten almıstım.. yalnız burun kılları ıcın kullanın zira cok sık kullanılmaması gereklı.. cabuk ısınıyor.. performansı ıyı.. 1 sene oldu alalı.. hala ılk gunku gıbı..
  • Telefon piyasanın 100TL altında aşağı yukarı.Çok iyi alet değil ama almayı düşünen alsın,ucuz.
  • Mabel çikolatalar harika.

• Az önce TV de gördüm Lumia 1320. 679 TL A101 de

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herşeyi anlarımda şokomigo diye markamı olur 1. sınıf öğrencilerinden tavsiye isteslerdi daha düzgün bişey söylerlerdi.

Şokomigo
  • Çikolata depolama vakti
  • Simbo kil kesme makinesini mediamarktan almistim 1.5 sene once hala saglam, tavsiye ederim bedava resmen.

• hayret, çöp yazan çıkmamış
    a101 iyi şeyler getiriyor bu aralar

• pizza da gözüm var, 12 şubat gelsin umarım unutmam
  • mahmut716 kullanıcısına yanıt
    A101 hocam...insanın vicdanı sızlar yani çöp yazmak için
  • Tv hakkında yorum alabilirmiyim ? Lg 42" led tv almayı düşünüyodum. Bu 50" ve smart tv. Nexon nasıl markadır ? Vestel servisi nasıldır? Yorumlarınızı bekliyorum ona göre haftaya alıcam ...

• bu tv daha öncede satılmışmıydı ?
  • Vur vur inlesin bim şok dinlesin

• 15 dk sonra satilacak nokia lumia 1320 mi yokksa ayin 12 sinde satilacak samsungmu nedersin beyler

• TV için yorum yapıcam. Geçen yıl 39 inc televizyon aldım A101 den. Kurulum için siz yapabilirsiniz servis gelmiyor dediler.
    Dedikleri gibi kurulumu kolayca yaptık. Zorlanabileceğimiz bir durum yoktu zaten Fişi takınca çalıştı :))Görüntü kalitesi ve kanal geçişleri baya güzeldi. Marka takıntısı olan beni bile ne var samsung lg de işte bu da güzel hemde çok ucuza diye ikna etti diyebilirim.

Benimde ilk lcd televizyonum olduğu için temizlik esnasında cam sili direk sıkmamak gerekiyormuş. Bunu öğrenmiş oldum. Kullanıcı hatasını affetmiyor. Camsuyundan 1 damla ekranın alt tarafından içeri sızmış. Ve panele temas etiği için tv nin ortasında bir çizgi oluştu. Görüntünün yarısı mat yarısı parlak hale geldi.
    Servisi çağırdık. Gelir gelmez yaptığı ilk hareket. ekrana parmağı ile bastırmak oldu. Bastırınca ekranın alt taraf yarım parmak açılıyor. Yani işçilik çok kötü. TV nin çerçeeve ile ekran arasında böyle bir açıklık bana çok saçma geldi. Philips marka tv kullanana bir yakınımın tv sinde aynı şeyi yaptım. Hiç bir açıklık oluşmadı. Marka farkı bir kez daha ortaya çıktı.

Servis doğal olarak kullanıcı hatası dedi. Panel değişimi için tv nin fiyatına yakın bir bedel istediler. Bende servis bedelini paşa paşa ödeyip yolcu ettim arkadaşları.

Şimdi yine NEXON almak isteyenler için tavsiyem. Çok hassas davranın çiçek gibi koruyun. O zaman sorunsuz kullanırsınız. Ben şu an televizyonumun cenazesini ne zaman kaldırıcam diye çaresizce bekliyorum. Vestel dediğini yapıyor. TV leri çift ekranlı. Yarısı mat yarrısı parlak görüntüyü aynı anda kullanıcıya sunabiliyor.

Karar bütçeniz ve sizin yinede. Ekran boyutunu küçültüp kaliteyi arttırmanızda fayda var. Ayrıca 50 inç görüntü kalitesini ciddi şekilde bozabilir.

• Biri 50" nexon hakkında sağlam yorum yapsın. alipta pişman olmayalım. S2 tunerli yazıyor çamur olması zaten imkânsız . 40" kullananlarda geçişler hızlı demiş ama smart özelliğinden bir şey beklemeyin demiş. Smart olayın nexon'un ne eksisi var ?

@acemineyzen arka arkaya yazmisiz :) Simdi tüner olayı var s2 ise full hd olup kaliteli oluyormuş s2 olmasına rağmen 50" niye sorun çıkarsın ? Şuana kadar kullanımda eksiklik, keşke sunu kalsaydım diyecek bir durum yaşasın mi ? ( garanti hariç)

Kısaca s2 full hd bir 50" televizyonu almaliymiyim ? Alma dersen neden ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi linyit43 -- 5 Şubat 2015; 9:13:07 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.