Şimdi Ara

A101 - (04 Aralık Perşembe) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
131
Cevap
4
Favori
14.209
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadas bu sac kesme makinasiyla tras olunur mu? Sakal kesme makinasini sarj etmekten biktim.sakali duzgun keser mi? Tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İçlik alcaktım iyi fiyat siyahı yokmudur ki acaba
  • sinbo elektrikli tıraş makinesi 2008 di galiba almıştım. hala kullanıyorum banamısın demedi. yağlama bile yapmıyorum. geçen ay içini söktüm kıl artıklarını temizledim geri taktım.
  • Saç kesme makinası ve tablet standı güzel fiyat.Değerlendirilebilir...

• bazen13 kullanıcısına yanıt
    İçi kalitesi çok kötü, kalitesiz teflon çabuk soyuluyor. Ekmeği kurutuyor.
  • Bere Alıcam kaliteli cıkıyor
  • Sıkacak dandik almayın,eklem yerinden esneyerek doğru düzgün sıkmıyor

• içlikler pamuk; yün olanlar kadar sıcak tutmayabilir, alacak olanlar dikkat etsinler.
  • bu saatten son hd olmayan uydu cihazı alınmaz. bir çok hd kanal var mahrum kalırsınz. tablet ise ufak çocukları idare edebilir ama piyasada daha iyileri var.
  • Bere ve boyunluk alirim

• quote:

Orijinalden alıntı: :Fatih:

içlik askerde verilen yün içlikler kadar iyimidir acaba

Askerde kim içlik verdi yahu? Bize bişey veren olmadı kamuflaj bot hariç kalanı kendimiz aldık.

Ben bu insertte marmarabirlik zeytinden umutluyum bakalım plastik kutuda satılanlar gibi lezzetli mi? 1 kavanoz alıp deneyeceğim iyiyse stoklarım.Tabi bide şu konu var bizim şubeye gelirse
  • Tablet günlük haber okuyan babaanne/dede kategorisi için nasıl ? Teknosa'da aynı modelin 7 inç'liği 329 lira. Gerçi resimdeki 7 inçlik gibi duruyor ama üstüne 10.1" diye yazmışlar. Alasım geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: :Fatih:

içlik askerde verilen yün içlikler kadar iyimidir acaba

tsk'nın verdiği içliklere benziyor renk olarak ama onlar kadar kaliteli olacağını zannetmiyorum . 1 hafta koyun gibi koktum onları giyince . ama hiçbir şekilde üşütmüyor

• quote:

Orijinalden alıntı: alperen.md

quote:

Orijinalden alıntı: bazen13

Tost makinası iş görür mü acaba :)

Öğrenci evinde kullanıyoruz hocam bazı eksiklikleri var ama fiyatına göre gayet iyi.
    Yalnız yarım ekmek zor sığar temizlemesi de zor çabuk çiziliyor bunlar eksileri.
    Alternatif olarak eski tip ocakta pişirilen döküm tost makinaları düşünülebilir.

elektrikli ocakta kullanılabilirmi acaba eski tipler onun hem temizlemesi kolay olur hem daha az yer kapalar hem daha ucuz bozulma su kacma derdi yok ama tek endişem elektrikli ocakta olur mu olursada çok gec oolur gibime geliyor
  • Archelot kullanıcısına yanıt
    hocam linkini verdiğiniz ürün kullandıgınız bir ürün mü? sarj dayanımı ve gücü nasıl?
  • Tablet incelemesini ve kullanıcı yorumlarını bekliyoruz.
  • tableti bimem de kılıfı dandik. tableti tutan kenarları metal. hep çiziyor tableti. portakal sıkacağı abanınca esniyor, yamuluyor, sıkmıyor düzgün. ikisini tavsiye etmem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tek Kural Ahmet Kural

TV yok kafamıza taş yağacak.

15 TL'lik kar botu ne ola ki , ilk defa duyuyorum.

15 tl lik kar botu == sarı inşaat çizmesinin değişik versiyonu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • televizyon yok mu
  • TV nerde ulan

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.