Şimdi Ara

A-Z Hackintosh Kurulum Rehberi (snow-Lion-virtualbox) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
507
Cevap
12
Favori
59.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sen Windows kullan boşver OS X i, EXE yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: righteous@

arkadaşlar pc ye neden macos kuruyorsunuz amacınız nedir yada windows 7 ile neyi yapamıyorda,macosu kuruyorsunuz?bunca uğraş sırf fantezi diyemi yoksa, bu soruyu gerçekten öğrenmek istediğimden soruyorum yanlış anlamayın...

elimdeki sistem intel q8400
    palit 4650 sonic
    4 gm ram ve gigabyte ep45 anakart

bu sisteme bende macosu kurabilirmiyim yada son çıkan lionu, ve en önemlisi windows 7 de yaptığımız her işi macos programında da yapabilirmiyiz örneğin pc deki bir exe uzantılı dosya macosada kuruluyormu aynı şekilde yine?

her şey için teşekkürler

.exe Windows'un kendi dosya uzantısı. Mac Os'da bu dosya uzantısına sahip programları kullanamıyorsun yani. Ben Mac Os'un arayüzünü ve kararlılığını sevdiğim için sistemime yüklemek istiyorum. ( Birazda ileriye dönük bir yatırım diyebilirim. Birkaç sene içinde bir iMac almayı planlıyorum, işletim sistemine şimdiden alışmak içinde diyebilirim yani. )

• şu anda indirmem sona erdi lionu torrent benzeri bir yerden indirdim bilmiyorum yasak mı değil mi söylemesi ondan çekindim. Ama boyutu sanki az geldi bana? 3.5 gb normalmı dmg dosyası?
  • indirdiğin sürüm eski olabilri piratebay da yayınlandı final sürümü
  • pbay dakilere de baktım da ordada 3.5 gb diyor . Bu kadar az olması normal mi?
    10.6.3 bile çift katmanlı dvd ye yazıyorduk
    Birde sıfırdan mı kurulum bu boş harddiske yoksa 10.6.3 de yüklenecek sonra bunu mu uygulayacağız?
    kuruluma geçmeden gerildim daha :D:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arda_yaman -- 21 Temmuz 2011; 0:30:41 >
  • GM sürümü ile aynı arkadaşlar, tekrar çekmeye gerek yok. Hatta daha eski diyenler var. 11A494 müş sanırım satılan versiyon, GM sürümü 11A511..
  • Şu an itibariyle bu sayfadan yararlanarak lion kurmuş bulunmakta ve lion üzerinden yazmaktayım. En sorunsuz kurulumum oldu. İlk defa da çalıştı.
    Sistemim en ucuz hackintosh diyebilirim.
    Anakart Gigabyte G31M ES2L ver 1.1
    İşlemci İntel E5200
    RAM Kingstone 2 GB 800Mhz
    VGA ATİ 4670 1gb

ses ekran kartı internet bağlantısı gayet güzel çalışıyor
    Sayfayı yapan emeği geçen arkadaşlara bir kez daha teşekkür ederim
  • Hakan GM den daha eski sürüm satışa sundukları. 11A494 sürümü. Yani GM ve şu anlattığımız kurulumlar daha güncel.. Tekrar kurmaya, anlatım yapmaya gerek yok..
  • indirdim boşuna indirmişim sürüm numarası ayni bir farkı yok GM den
  • Torrentteki Lion dosyaları dmg uzantılı bunu nasıl iboot yardımıyla sıfırdan kurabiliriz. Dmg uzantısını iboot ile açabilir miyiz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dmitri Karamazov -- 21 Temmuz 2011; 15:09:51 >
  • Benim anladığım kadarıyla tek basına o lion dmg sı olmuyo snow leopard fılan yuklu olması gerekıyo galıba
  • ben nette surekli takip ettigim bi sitede boot dvd si yapildigini gordum.vmware de uzerinde anlatiliyor.genede yuklu bi macosx olmali tabi bunu yapmak icinde isterseniz adres yazayim ama bana cok karmasik geldi.

amd icin sanirim bayrama kadar artik kext midir yada her neyse ondan cikarda bizde sorunsuz kurabiliriz umarim
  • güzel çalışma takipteyim...
  • İlgilerden andromeda9 'un cesasının kaldırılmasını talep ediyorum. Neden ceza aldı bilmiyorum ama forumda işe yarar bilgi veren ve yardımcı olan bu arkadaşımızın cezasını kaladırmaları forumun da lehine olur.
  • Beyler LION için acele etmeyin, en az 3 update bekleyin, zaten o zamana kadar DVd ler de çıkar.

Ben dun kurdum IMAC'e allahtan yeni bir partition a kurmuşum, resmen beta gibi henüz. Bir çok yeri hatalı. Bilmeyene aha da lion dedirtiyor ama biraz kurcalayınca başlıyor dökülmeye.

Sabredin az.. 1-2 ay kadar iyice otursun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2smoke

Beyler LION için acele etmeyin, en az 3 update bekleyin, zaten o zamana kadar DVd ler de çıkar.

Ben dun kurdum IMAC'e allahtan yeni bir partition a kurmuşum, resmen beta gibi henüz. Bir çok yeri hatalı. Bilmeyene aha da lion dedirtiyor ama biraz kurcalayınca başlıyor dökülmeye.

Sabredin az.. 1-2 ay kadar iyice otursun.

Zaten bundan önce de hep öyle oldu snow 10.6.3 çıkana kadar adam olamadı. Leo da aynı şekilde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: saygi

İlgilerden andromeda9 'un cesasının kaldırılmasını talep ediyorum. Neden ceza aldı bilmiyorum ama forumda işe yarar bilgi veren ve yardımcı olan bu arkadaşımızın cezasını kaladırmaları forumun da lehine olur.

adam rahat durmuyor ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hobar

quote:

Orijinalden alıntı: saygi

İlgilerden andromeda9 'un cesasının kaldırılmasını talep ediyorum. Neden ceza aldı bilmiyorum ama forumda işe yarar bilgi veren ve yardımcı olan bu arkadaşımızın cezasını kaladırmaları forumun da lehine olur.

adam rahat durmuyor ki

Lion konusunda millete çıkışmıştı biraz. Sanırım o yüzden uzaklaştırdılar.

• burdayım ama sesim cıkmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: amon.ra

burdayım ama sesim cıkmıyor

aman ses etme kardeş bırak millet pahalı oyuncaklarıyla oynasın biz kendi macinamızı kendimiz yapar kurar babalar gibi kullanırız
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.