Sen kendi sisteminin dsdt sini bana verebilir misin kardeşim, benzer özelliklere sahip anakartlarımız sorun olmayacağını sanıyorum. Multibeast sistemi yamalı eşşeğe çevirmekten başka işe yaramıyo
Benim PC de yüklü değil şu anda, hem MAC hem PC var bende, daha evel kurmuştum o yüzden yardımcı olayım dedim. Şu an orjinal cihazda kullanıyorum yani daha türkçesi.
Ama sana şöyle bir tiyo vereyim. Distro kurduysan DSDT yapmana gerek yok, anakartına en uygun DSDT yi Chameleon bootloader yaratıyor zaten. Onu kurmuş olmalısın muhakkak.
Ses hala az ise, audio & midi setup dan bak ses ayarlarına.
@ottomans1453 alc889 için gerekli olan ayarları yaptım anakatının dsdt si omadığı için ona yakın bir msı anakart dsdt dosyası kullandım sadece alc889 dev idi deiştirildi dsdt.aml yi extra klasörüne alc8xx extra extension klasörüne diyer iki kexti de system/library/extension klasörüne at yada bu iki kexti kext utulity ile yükle ama diyer ses dosyalarını sil voodoo vs yüklediklerini çalışacakdır eğer doğru yaparsan ortadaki - işaretini kaldır linkin http://www.medi-afire.com/?c81823xlppg8601
quote:
Orijinalden alıntı: andromeda9
@ottomans1453 alc889 için gerekli olan ayarları yaptım anakatının dsdt si omadığı için ona yakın bir msı anakart dsdt dosyası kullandım sadece alc889 dev idi deiştirildi dsdt.aml yi extra klasörüne alc8xx extra extension klasörüne diyer iki kexti de system/library/extension klasörüne at yada bu iki kexti kext utulity ile yükle ama diyer ses dosyalarını sil voodoo vs yüklediklerini çalışacakdır eğer doğru yaparsan ortadaki - işaretini kaldır linkin http://www.medi-afire.com/?c81823xlppg8601
çok ama çok sağol kardeşim deniyorum hemen.
quote:
Orijinalden alıntı: Ottomans1453
quote:
çok ama çok sağol kardeşim deniyorum hemen.
Denedim dostum sistem açılırken AppleACPI hatası verdi
-x ile ac bakalım
quote:
-x ile ac bakalım
denedim ama aynı hatayı veriyo
dsdt kaynaklanıyor olabilr daha önce dsdt kullnıyormuydun sisteminde
quote:
dsdt kaynaklanıyor olabilr daha önce dsdt kullnıyormuydun sisteminde
bi kere msi p45 in dst sini kullanıyodum listede olduğu için sorun çıkmamıştı ama sonra iptal ettim işe yaramıyo diye
bulabilirsen yolla dsdt yi
quote:
bulabilirsen yolla dsdt yi
hemen gönderirim kardeşim de bişey sormak istiyorum hazard kurdum yeniden sorunsuz kullanıyorum herşeyi, retail yüklesem performans artışı olur mu ne gibi artılar sağlar ?
Retail yükle 2 kat hızlanacaksın
:))
quote:
Orijinalden alıntı: 2smoke
Retail yükle 2 kat hızlanacaksın
:))
Asıl istediğim aslında şu ses seviyesinin yükselmesi. Çok kısık ya kulaklık taktığım halde müzikten falan hiç zevk alamıyorum, normal monitörün hoparlörüne verdiğimde duyamıyorum nerdeyse.
quote:
bayram retail dvd ile kurmadınmı ?
ya hakanım retail e hiç bulaşmadım desem yalan olmaz... iatkoss3 kurdum evvel iboot ile açılış yapıodum anval bootloader kurdum belki ondan kaynaklanmış olabilir.iatkoss3 10.6.3 biliyosun onu kurdum sorunsuz bi şekilde ekran kartı hariç... 10.6.8 combo kurayım dedim tam bitene yakın panic verdi. dün hazard10.6.6i ondan kurdum...bu seferde ekran kartı falan tanıdı çünkü gri ekran takılı kaldı...sanırım 10.6.6 update patch yapmam lazım ekran kartını bide öle deniycem...yalnız mouse ivmelenmesi çok kötü oldu bugün tekrardan iatkoss3 ü kurucam üsütne 10.6.7 update yapıcam 6750 imaclerde falan orjinal ekran kartı sebebile üst versiyon update yapınca kartı tanımasını ümit ediyorum...he bu seferde olmadı o zman hakan başını ağrıtırım..emrah seninde tabi
2smoke daha önceden doğru x58 giga anakart vardı çok kolaydı bir tek ekran kartı biraz tırmalattı...
birde bi arkadaşa baya bi çıkış yaptık artık kusuara bakma kardeş kalbini kırdıysam hakkıı helal et
Ses sorununu hallettim arkadaşlar 2smoke kardeşimin dediği gibi voodohda 2.6.2 yükledim sorun çözüldü.
andromeda9 ve 2smoke çok teşekkür ederim arkadaşlar...
arkadaşlar konu güncellenecekdir mac os x lion final sürümünün kurulumu geniş bir şekilde anlatılacakdır
quote:
arkadaşlar konu güncellenecekdir mac os x lion final sürümünün kurulumu geniş bir şekilde anlatılacakdır
bekliyoruz
GM ile aynımı olacak ben onu merak ediyorum. Ben henüz çekmiyorum. Cihaz değişecek zaten, beklemedeyim Temmuz sonuna kadar..
ayni olacak galiba
denediklerimi yazayım sana
1 - iatkos s3 10.6.3 kuruyorum hdd boot etmiyor...iboot cd ile açtığımda ise bu bazen oluyor.güncelleme yapıyorum hiç bi kext falan yüklemeden olmuyor..bu arada extension klasörünü yedekliyorum...
2- hazard 10.6.6 kuruyorum onda boot falan oluyor hdd den... ekran kartını tanıyor ya gri ekran da yada siyah ekran da takılı kalıyor... mouse daivmelenme sorunu usb cihazları tanımaması ayrı sorun
3- snow leo yu kurdum eren70 nickli vatandaşın onuda rahatça kurdum...10.6.6 ya update yaptım bu seferde siyah ekran da çakılı kaldı.
büyük bi ihtimalle bu sorunların hepsi ekran kartı ile ilgili meret 6750 ati ama ne hikmetse bi türlü tam masaüstünü çalışır vaziyette göremedim....
bi yol göstermen dileğiyle saygılar
arkadaşlar pc ye neden macos kuruyorsunuz amacınız nedir yada windows 7 ile neyi yapamıyorda,macosu kuruyorsunuz?bunca uğraş sırf fantezi diyemi yoksa, bu soruyu gerçekten öğrenmek istediğimden soruyorum yanlış anlamayın...
elimdeki sistem intel q8400 palit 4650 sonic 4 gm ram ve gigabyte ep45 anakart
bu sisteme bende macosu kurabilirmiyim yada son çıkan lionu, ve en önemlisi windows 7 de yaptığımız her işi macos programında da yapabilirmiyiz örneğin pc deki bir exe uzantılı dosya macosada kuruluyormu aynı şekilde yine?