Şimdi Ara

A Year And A Half In The Life Of Metallica

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar A Year And A Half In The Life Of Metallica belgeselini arıyorum elinde olan var mı? ya da nerde bulabileceğimi söyleyen biri?

• arasıra gittigidiyor.com'a düşüyor, takip edin... geçen sene oradan almıştım, dvd satan bir gittigidiyor kullanıcısına sordum, getirtebilirmisin diye, o da getirtirim dedi ve bir haftada elime ulaştı. ayrıca ebay.com'da da bulursun ama kargosu bilmemnesi derken biraz tuzlu olur galiba...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi James Hetfield -- 28 Ağustos 2008; 22:11:09 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: James Hetfield

arasıra gittigidiyor.com'a düşüyor, takip edin... geçen sene oradan almıştım, dvd satan bir gittigidiyor kullanıcısına sordum, getirtebilirmisin diye, o da getirtirim dedi ve bir haftada elime ulaştı. ayrıca ebay.com'da da bulursun ama kargosu bilmemnesi derken biraz tuzlu olur galiba...

hocam bi kopyalamayı denesen olursa bana kargoyla alıcı ödemeli atsan?
  • Ben zamanında Some Kind Of Monster'ın DVD'sini zor bulmuştum ki, " A Year And A Half In The Life Of Metallica" oldukça eski.

Mağaza mağaza gezmektense internetten almanı tavsiye ederim.

Edit :http://urun.gittigidiyor.com/A-YEAR-AND-A-HALF-IN-THE-LIFE-OF-METALLICA_W0QQidZZ7834608

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jOkErGuEsT -- 29 Ağustos 2008; 11:51:09 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: jOkErGuEsT

Ben zamanında Some Kind Of Monster'ın DVD'sini zor bulmuştum ki, " A Year And A Half In The Life Of Metallica" oldukça eski.

Mağaza mağaza gezmektense internetten almanı tavsiye ederim.

Edit :http://urun.gittigidiyor.com/A-YEAR-AND-A-HALF-IN-THE-LIFE-OF-METALLICA_W0QQidZZ7834608

NOT: BU BİR VİDEO KASETTİR VE VHS'DİR

• Ya Çok Zor Bulursun Aşırı Eski
  • ben çok önceden bir torrent sitesinde görmüştüm fakat alt yazı bulamadığım için indirmekten vazgeçmiştim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    The God of Education'a ne oldu?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar indirdim fakat altyazı bulamıyorum.

• bende baktım şimdi altyazı yok malesef
  • Ya bulmam lazım belgesel muhteşem ötesi fakat bişey anlamıyorum.
  • Some kind of monster bluejean'den çıkmıştı bir ara, ondan öncede almıştım ama şans Bunu dvdsini bulmak çok zor gibime geliyor

Şuan bende indiriyorum alt yazı olmasın gerek yok zaten Some Kind Of Monster'ıda ilk başka altyazısız izlemiştim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mad_Jak -- 13 Ağustos 2009; 17:19:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mad_Jak

Some kind of monster bluejean'den çıkmıştı bir ara, ondan öncede almıştım ama şans Bunu dvdsini bulmak çok zor gibime geliyor

Şuan bende indiriyorum alt yazı olmasın gerek yok zaten Some Kind Of Monster'ıda ilk başka altyazısız izlemiştim

Ya bazen bişey anlamıyorum dediklerinden , az buçuk ing. var zaten.

edit : senin değil belgeselin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ressam -- 20 Eylül 2009; 16:49:32 >

• Başka belgeseli çekilen müzik grupları var mı arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erden_

Başka belgeseli çekilen müzik grupları var mı arkadaşlar?

Blue Jean'den 4-5 tane Dvd çıktı. Onlar şunlar;

Bir metalcinin yolculuğu (Bütün metal gruplarıyla ilgili)
    Global metal (Bir metalcinin yolculuğu'nun 2. belgeseli)
    Get Trashed (Trash Metal'in belgeseli, Metallica, Slayer, Pantera gibi grupları içeriyor)
    Rolling Stones Shine a Light (Rolling Stones'la ilgili isimdeki gibi)

Hepsi bende var

Onun dışında da çok eskiden Billboard'dan Some Kind Of Monster çıkmıştı. Ama ondan önce de izlemiştim zaten

Ama şu ana kadar hiç A Year And A Half In The Life Of Metallica'yı görmedim. Zaten film de Black Album'ün yapılmasını-oluşturulmasını anlatıyor. Some Kind Of Monster da St. Anger'ın yapılmasını-oluşmasını anlatıyor zaten.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.