Şimdi Ara

A WAY OUT [PS ANA KONU] (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
375
Cevap
4
Favori
30.628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İstersen uzay dan davet at her türlü split screen. Ama bu bir eksi değil oynadıgın zmn anlarsın neden öyle yaptıklarını.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wWenTj

Oyun da türkçe altyazı varmı?Ayrıca tek ps de yanyana oynamak mümkünmü?

türkçe altyazı yok fakat çat pat ingilizce biliyorsanız çok rahat anlıyorsunuz diyalogları. ağır bir dil yok oyunda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-714AB4560 -- 26 Mart 2018; 16:46:46 >
  • Arkadaşlar birşey soracağım

Oyunu cd li olarak alırsam arkadaşıma davet atabiliyor muyum ama arkadaş da bu oyun olmadan var mı böyle bir şansımız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar oyun aile ortamında oynamak için uygun mu? Hapishanedeki sahnelerde filan aşırı şiddet veya uygunsuz sahneler var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dip kupasını alırken parmağım kolum ağrıdı 20 yi yapmaya çalışırken adamın zorlanışını hissettim resmen

• akinkeskin55 A kullanıcısına yanıt
    Tek biryer var o da Vincentın hapise girişi yapılırken banyoda çıplak hortumla yıkıyorlar. Göt hep meydanda dalga da birkaç saniye gözüküyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Not Today!

Tek biryer var o da Vincentın hapise girişi yapılırken banyoda çıplak hortumla yıkıyorlar. Göt hep meydanda dalga da birkaç saniye gözüküyor

Teşekkür ederim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • akinkeskin55 A kullanıcısına yanıt
    Bi yer daha var. Oyunun ortalarına doğru bir karavandan rahatsız edici sesler geliyor :)
  • Beyler oyunu 2.kol ile arkadaşlarımla oynayabiliyormuyum? Offline bi şekilde?

• SS-Obergruppenführer kullanıcısına yanıt
    evet oynanabiliyor

• Oyunu bir kaç saat önce bitirdik.

Benim için yılın sürprizi oldu. Oynanış gayet tatminkar, hikaye ve anlatımı çok iyi.

Hele o sondaki twist baya iyidi. Kesinlikle denenmesi gereken bir oyun.

Bir kaç farklı dinamiği de çok güzel yedirmişler oyuna. (sürüş, yakın dövüş, shooter)

Farklı sonla bitirmek için bir kez daha oynayacağım kesinlikle.
  • Bu oyun da witcher türkçe mi, sorusu gibi efsaneler arasına kesin girecek. 🤣🤣

• Oynanış dinamikleri olsun, hikayesi olsun muhteşem finali olsun oynadığım en iyi oyunlardn biri oldu kesinlikle.. Oyunun serisinn çıkmasını ve bu tarz coop oyunların artması dileğiyle bu oyunu yapan ekibe tebriklerimi sunuyorum..

• Arkadaşlar oyunu henüz alamadım alıpta arkadaş bulamayan varsa macereya talibim. Saygılar

• Arkadaşlar çok çetrefilli olacak ama bir sorum var. Ben Endo Plus kullanıyorum, hesap makinamda pri kayıtlı. Oyunlarımı oynadığım hesabımda plus yok. Şimdi ben oyunu yeni hesap açarak pri kaydetsem ve plus olmayan hesabımdan oyuna girip plus hesaplı bir arkadaşımı davet etsem sorunsuz oynayabilir miyim ?
  • İki kişi birlikte oyun oynamak isteyen varsa alsın oynasın arkadaşlar, film tadında ve sizin dokunuşlarınız eşliğinde yürüyen bir oyun...Yılın sürprizi olabilir, psn kardeşiyle beraber oynuyoruz daha başlardayız fakat atmosfer oynanış sizi hemen içine çekiyor. Fiyat olarak iyi durumda, alıp deneyin arkadaşlar...İmkanınız varsa yakın arkadaşla tanıdığınız biriyle oynayın, keyifli oluyor :)
  • Dün akşam 2 saat kadar oynadık arkadaşla gayet başarılı bugün bitiririz artık.
  • Kardeşimle oynuyorum ben de . Dün 1,5 - 2 saat oynadık. Yarın öbürgün biter büyük ihtimal. Gayet eğlendiren , sürükleyici , eğlenceli ve zevkli bir oyun. Ps 4 ü olan , oyunu seven yakın bir arkadasınız , kardeşiniz varsa mutlaka alın oynayın.

• oynayış quick time eventler üzerine mi kurulu ?
  • EzoBride kullanıcısına yanıt
    yeni aldım daha baslamadim oynayabiliriz istersen

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.