Merhabalar, Bu oyunu beraber oynayabileceğimiz, originde oyuna sahip birisini arıyorum. Belki biliyorsunuz bilmiyorsunuz, Bu oyuna özel karsınızdakinde oyun yoksa bile arkadaşınızı davet edip oynayabiliytorsunuz. Bende oyun yok, yani oyuna sahip birisinin yardımına ihtiyacım var. Skype/DC/twitch üzerinden konusarak oynayabileceğim birini bekliyorum.
A way out oyununu oynamayı arzu edenler lütfen bize ulaşsınlar. lostideas@hotmail.com
Oyunu satın almanız şart değil. İnternetten indirebilirsiniz. Bir de Origin sayfasından programı
Eşli oynamak için yapılması gereken gayet kolaymış. Ben tarifin türkçe çevirisini buraya yazıyorum: "Arkadaşınızın Origin Store'daki A Way Out sayfasını ziyaret etmesini ve "Satın Al" düğmesinin altındaki "Friend Pass ile Oynat" ı tıklamasını isteyin. Friend Pass (deneme sürümü olarak işaretlenir) daha sonra oyun kitaplığında görünür."
Şimdi ister buradan satın almadan deneme sürümü olarak indirip oynama veya aynı işlemi satın alıp yapma vs. gibi seçenekler mevcut.