Şimdi Ara

......::::::A T İ K E R [DOSTLUK] KULÜBÜ::::::...... (FoReVeR) (130. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.027
Cevap
5
Favori
199.500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 128129130131132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar herkese hayırlı iftarlar afiyet olsun
  • 2004 model lagunamda atiker kit var nisandan beri kullanıyorum...2 aydır sabahları soguk motorda zor calısma problemi bendede var ...bu konuda atiker nasıl yardımcı oluyor...
  • ARKADAŞLAR 43 LİTRELİK DEPONUN 40 LİTRE ALMASINDA NE PROBLEM VARDIR.BİLEN KİMSE YOK MU?
  • arkadaşım bir problem yok aslında 43 lük deponun 36-38 litre alması gerekir %20 emniyet kilidi denen bir güvenlik var ve 38 litreden fazla almaması gerekir senin şamandıranın ayarlanması gerekiyor sen gaz alırken 38 litre de kestir ve şamandıranı git ayarlat Allah göstermesin tam dolu depoda arkadan gelen darbede gazın rahat tahliye olması için %20 boşluk olması gerekiyor ve bu güvenlik için gerekli
    quote:

Orjinalden alıntı: alpha049

ARKADAŞLAR 43 LİTRELİK DEPONUN 40 LİTRE ALMASINDA NE PROBLEM VARDIR.BİLEN KİMSE YOK MU?

• quote:

Orjinalden alıntı: tturnusol

atikerin merezi konya diye biliyorum merkezde montaj olsa daha güven verirdi

Atiker montaj yapmıyor. Bizzat görüştüm; "montaj için bayilerimizle irtibata geçmeniz gerekiyor" dediler. Lpg dönüşümü yaptırdığım bayideki ustanın söylediğine göre Atiker bütün enerjisini üretime yönlendirmiş, piyasaya mal yetiştiremiyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chat-in -- 4 Ekim 2007; 21:46:35 >
  • quote:

evet. atiker'in merkezi konyadır. Konyada üretimi yapılıyor. Atiker bundan önce derin kuyu sondaj borusu üretiyordu. Konyada tek idi. Bi ara iflasın eşiğine geldi. Sonra bu lpg otogaz dönüşüm işine girdi. Giriş o giriş. Allah da yürü ya kulum diyince şu anda Kurtlar Vadisi ana sponsoru oldular.
    Allah daha çok versin
  • teşekkür ederim ilgine arkadaşım en azından servise gittiğimde bu kouda araştırma yapmasını istiyeceğim ustadan. Hemen gazdan değil deyip başlarından savıyorlar..Atikeri zaten böyle bir foforumu olduğu için daha fazla seviyorum ...Saygılar
    quote:

Orjinalden alıntı: m_kan

janberch 73 sevgılı arkadaşım ıslık sesi benim arabamdada vardı daktırtıgım yere gıdıp galıp oto gaza durumu iza ettim ve fırma sahıbı mehmet bey araştırması sonucu sesin lpg fıltresinden geldıgını bulduve sorunu fılıtreyı deiştirerek cözdü
  • demekki işlerini dürüst yapıyorlar Allah ta yürü ya kulum diyor bu hızla giderlerse çok daha iyi yerlere geleceklerine eminim
    quote:

Orjinalden alıntı: PHI

quote:

evet. atiker'in merkezi konyadır. Konyada üretimi yapılıyor. Atiker bundan önce derin kuyu sondaj borusu üretiyordu. Konyada tek idi. Bi ara iflasın eşiğine geldi. Sonra bu lpg otogaz dönüşüm işine girdi. Giriş o giriş. Allah da yürü ya kulum diyince şu anda Kurtlar Vadisi ana sponsoru oldular.
    Allah daha çok versin

• aldığı paranın hakkını vermeyen ve işini layıkıyla yapamayan daha doğrusu beceremeyen servis ve ustaların araç bir arıza verdiği zaman akıllarına ilk gelen klasik bahanedir benzinden yapıyor demesi oysa gaz taktırana kadar hiçbir sorun yaşatmayan araç gazdan sonra bu hale gelmiştir yapılması gereken en doğru yaklaşım arızanın gazdan olduğunu kabul etmelerini öyle veya böyle kabul etmelerini sağlamak
    quote:

Orjinalden alıntı: Janberch73

teşekkür ederim ilgine arkadaşım en azından servise gittiğimde bu kouda araştırma yapmasını istiyeceğim ustadan. Hemen gazdan değil deyip başlarından savıyorlar..Atikeri zaten böyle bir foforumu olduğu için daha fazla seviyorum ...Saygılar
    quote:

janberch 73 sevgılı arkadaşım ıslık sesi benim arabamdada vardı daktırtıgım yere gıdıp galıp oto gaza durumu iza ettim ve fırma sahıbı mehmet bey araştırması sonucu sesin lpg fıltresinden geldıgını bulduve sorunu fılıtreyı deiştirerek cözdü

• Arkadaşım gerçekten yaklaşımın mükemmel.Daha öncede defalarca yazmıştım,lpg den benzine geçiyor diye, bir çok ilde servislere göstermiştim ama bir türlü birisi çıkıpta arkadaşım bu olay gaz basınç sensörü denen maptan yapar diyerek değiştirme cihetine gitmemişti,taki taktırdığım yere gelene kadar.Benim gördüğüm servisler ne şikayetin olursa olsun,ayardandır deyip takıyorlar bilgisayarı ve yeni bir program ve üzerinde hafif oynamalar,idare et gitsin,müşteri ne olursa olsun hesabı.Firmanın ve fabrikanın bu şikayetler üzerine direk bir ücretsiz şikayet hattı bulundurması gerekli diye düşünüyorum.Servisler bu konularda daha dikkatli ve parça değiştirme konusunda daha verimli yaklaşmaları gerekmektedir.Fabrika bana az miktarda parça gönderiyor,ben bunu arızalı bir araca takarsam elimde mal kalmaz hesabı yapmamalıdırlar.ATİKER bu konuları göz önünde bulundurarak bir takım çalışmalar yapmalıdır.

quote:

Orjinalden alıntı: wolfhonda

aldığı paranın hakkını vermeyen ve işini layıkıyla yapamayan daha doğrusu beceremeyen servis ve ustaların araç bir arıza verdiği zaman akıllarına ilk gelen klasik bahanedir benzinden yapıyor demesi oysa gaz taktırana kadar hiçbir sorun yaşatmayan araç gazdan sonra bu hale gelmiştir yapılması gereken en doğru yaklaşım arızanın gazdan olduğunu kabul etmelerini öyle veya böyle kabul etmelerini sağlamak
    quote:

Orjinalden alıntı: Janberch73

teşekkür ederim ilgine arkadaşım en azından servise gittiğimde bu kouda araştırma yapmasını istiyeceğim ustadan. Hemen gazdan değil deyip başlarından savıyorlar..Atikeri zaten böyle bir foforumu olduğu için daha fazla seviyorum ...Saygılar
    quote:

• İlmert kardeşim,aracında kaloriferi çalıştırınca gaz kokusu geldiğinden bahsetmişsin.
    Aracının manifolt contasını ve eksoz bağlantılarını bir kontrol ettir.Küçük bir sızıntı eksoz gazının motor bölmesinde birikmesine ve kalorifer çalıştırılınca içeri alınmasına sebep olur.
    Birde sen şehir içinde giderken hava soğuk olduğu için öndeki aracın eksoz gazlarını yine içeri verebilir.Mümkünse önünde başka araçlar olmadan kaloriferini çalıştırda öyle dene bi.Bakalım yine gaz kokusu alırsan o zaman ilk dediğim kontrolleri yaptırırsın ve neticedende herhalde bilgi verirsin.

quote:

Orjinalden alıntı: ihmert

Merhaba
    bende Temuz ayında Hyundai Elantra 2004 aracıma ATİKER tardırdım, 42 YTL lik gazla 310-330 km arası yol yapıyor (Ankara şehiriçi). Yalnız sorunum geceleri dışarı çıktığımda soğuk havalarda kaloriferi çalıştırınca içeri gaz kokusu gelmesi bu normalmidir.

• Dostlar herkeze günaydın Hayırlı Cumalar Hayırlı işler
    Sorunsuz bol tasarruflu günler dileklerimle... Saygılar
  • arkadaşlar günaydın hayırlı cumalar dün aranızdan erken ayrıldım maluüm işgüc
  • Arkadaşlar hayırlı cumalar. E200 kompressor 43 ytl lik gazla 295 km yaptı. Nasıl rakam ama. 186 hp triptronik 1,5 tondan ağır araba. Yalnız benim toledo bundan aşağı pek yakmaz gibime geldi. Onunla yakıt hesaplamıyorum.
  • sevgili @ozcanak

süper rakam arkadaşım da şehir içi mi bu rakam , bence şehir içi değildir.
    Çünkü ben 950 kg araba 1.6 motorla bu rakımı şehir içinde anca görüyorum.

Birde lpg markası ne idi ?

Selamlar

quote:

Orjinalden alıntı: ozcanak

Arkadaşlar hayırlı cumalar. E200 kompressor 43 ytl lik gazla 295 km yaptı. Nasıl rakam ama. 186 hp triptronik 1,5 tondan ağır araba. Yalnız benim toledo bundan aşağı pek yakmaz gibime geldi. Onunla yakıt hesaplamıyorum.

• quote:

Arkadaşlar hayırlı cumalar. E200 kompressor 43 ytl lik gazla 295 km yaptı. Nasıl rakam ama. 186 hp triptronik 1,5 tondan ağır araba. Yalnız benim toledo bundan aşağı pek yakmaz gibime geldi. Onunla yakıt hesaplamıyorum

E 200 icin süperbir oran toledo icin haklısın bundan aşaı kalmaz güclü motor dahaaz yakıt tüketimine sahiptir kücük motorun avantaşlı oldugu yer şehiricidir
  • Tabiki şehirdışı ama öyle az yaksın diye kontrollü kullanmadım.

quote:

Orjinalden alıntı: ersin-

sevgili @ozcanak

süper rakam arkadaşım da şehir içi mi bu rakam , bence şehir içi değildir.
    Çünkü ben 950 kg araba 1.6 motorla bu rakımı şehir içinde anca görüyorum.

Birde lpg markası ne idi ?

Selamlar

quote:

Orjinalden alıntı: ozcanak

Arkadaşlar hayırlı cumalar. E200 kompressor 43 ytl lik gazla 295 km yaptı. Nasıl rakam ama. 186 hp triptronik 1,5 tondan ağır araba. Yalnız benim toledo bundan aşağı pek yakmaz gibime geldi. Onunla yakıt hesaplamıyorum.

• BENİM ARABA 50 YTL YE AYNI KM Yİ YAPIYOR
    quote:

quote:

Arkadaşlar hayırlı cumalar. E200 kompressor 43 ytl lik gazla 295 km yaptı. Nasıl rakam ama. 186 hp triptronik 1,5 tondan ağır araba. Yalnız benim toledo bundan aşağı pek yakmaz gibime geldi. Onunla yakıt hesaplamıyorum

E 200 icin süperbir oran toledo icin haklısın bundan aşaı kalmaz güclü motor dahaaz yakıt tüketimine sahiptir kücük motorun avantaşlı oldugu yer şehiricidir
  • Yarın bir sivas-kayseri yapacam ve yakıt değeri nedir hesaplamaya çalışacam,bakalım ilk değerlerden şaşma varmı görelim.ilk önceleri uzun yolda 110 ykrş yakıyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Okifi -- 5 Ekim 2007; 14:13:00 >
  • sonuçları merak ettim benimki ilk değerlerinin üzerinde şuan
    quote:

Orjinalden alıntı: Okifi

Yarın bir sivas-kayseri yapacam ve yakıt değeri nedir hesaplamaya çalışacam,bakalım ilk değerlerden şaşma varmı görelim.ilk önceleri uzun yolda 110 ykrş yakıyordu.
  • 
Sayfa: önceki 128129130131132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.