Şimdi Ara

......::::::A T İ K E R [DOSTLUK] KULÜBÜ::::::...... (FoReVeR) (132. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.027
Cevap
5
Favori
199.500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 130131132133134
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şanlıurfa'da Kaplan ticarette Atiker'i 1000 YTL ye takıyorlar, peşin fiyat, taksitli fiyatı da 1100 olacak sanırım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kaxq

Şanlıurfa'da Kaplan ticarette Atiker'i 1000 YTL ye takıyorlar, peşin fiyat, taksitli fiyatı da 1100 olacak sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi triger -- 7 Ekim 2007; 22:10:33 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: kaxq

Şanlıurfa'da Kaplan ticarette Atiker'i 1000 YTL ye takıyorlar, peşin fiyat, taksitli fiyatı da 1100 olacak sanırım.

sadece tüp beyninin değişim maaliyeti ne kadar olur acaba?
  • Valla bendende al bir o kadar,boşta bile benimki daha fazla yakar.Şehir içi ortalama 180-200 arası yakıyor.Şehir dışı ise 110-ve üzeri,basmaya bağlı olarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Okifi -- 8 Ekim 2007; 0:17:20 >
  • TÜM ......:::::A T İ K E R K U L Ü B Ü:::::...... HERKESE GÜNAYDINLAR
  • Herkese hayırlı haftalar. Mübarek Kadir Gecenizi şimdiden kutlarım.

Bu arada "@civan@" ve "kararsızım" feyk kullanıcıları uzaklaştırılarak iddialarımız onaylanmış. Hayırlı olsun.
    Ama bu feyklerin gerçek kullanıcısı hala cezasız.
  • TÜM İSLAM ALEMİNİN KADİR GECESİ MÜBAREK OLSUN. YÜCE ALLAH (cc) CÜMLEMİZİN HAKKINDA HERŞEYİN HAYIRLISINI NASİP ETSİN İNŞALLAH. BU GECENİN HATIRINA CÜMLEMİZİN GÜNAHLARINI AFFETSİN.
    CÜMLE ÜMMETİ MUHAMMED'E SAĞLIK, MUTLULUK, HUZUR İÇERİSİNDE TÜM SEVDİKLERİYLE BİRLİKTE NİCE RAMAZANLAR NİCE KADİR GECELERİ NASİB ETSİN RABBİM İNŞALLAH
    TÜM DOSTLARA HAYIRLI KANDİLLER DİLERİM
  • herkesin MÜBAREK KADİR GECESİNİ KUTLAR HAYIRLARA VESİLE OLMASINI dilerim hayırlı kandiller
  • Arkadaşlar aranıza yeni katılıyorum.
    Bende 96 astra var ve tüp taktırmayı düşünüyorum.Ne taktıracağıma karar veremedim.yardımcı olursanız sevinirim.
  • Hoşgeldin arkadaşım

Senin bu sorundan forumu hiç okumadığın anlaşılıyor

Burada sana eğer aracın enjeksiyonluysa Atiker sıralı sistemden başka bir sistem tavsiye edecek olan yok bence
    ( yoksa var mı? )
    ama sen biraz zaman ayırıp yazılanları biraz okuyabilirsen karar vermene çok yardımcı olur yazılanlar

Saygılar

quote:

Orjinalden alıntı: -AsTrA-

Arkadaşlar aranıza yeni katılıyorum.
    Bende 96 astra var ve tüp taktırmayı düşünüyorum.Ne taktıracağıma karar veremedim.yardımcı olursanız sevinirim.

• valla haklısın mesajı ilettikten sonra okudum yazılanları
    aracım 96 astra 1.6 16v gl ecotech motor
    şimdi yeni (en azından ben yeni öğrendim) ecotech lpg dönüşüm sistemide varmış ikisi arasında kararsız kaldım.

Herkezin kandili mübarek olsun.
  • @-AsTrA- Hayırlı günler kandiliniz mübarek olsun
    aracınıza en uygun lpg sistemi Sıralı otoGaz dönüşüm kitleridir
    ben size atikeri öneririm.
    quote:

Orjinalden alıntı: -AsTrA-

valla haklısın mesajı ilettikten sonra okudum yazılanları
    aracım 96 astra 1.6 16v gl ecotech motor
    şimdi yeni (en azından ben yeni öğrendim) ecotech lpg dönüşüm sistemide varmış ikisi arasında kararsız kaldım.

Herkezin kandili mübarek olsun.
  • Tüm DH ahalisinin kadir gecesinin mübarek olmasını dilerim.Saygılar
  • Tüm İslam Aleminin ve Atiler kullanan arkadaşların mübarek kadir gecesini kutlar,hayırlara vesile olmasını dilerim.
  • tüm dostların MÜBAREK KADİR GEÇESİ HAYIRLI OLSUN
  • arkadaşlar günaydın herkese hayırlı günler dilerim.ve kandıliniz kutlu olsun en derın muhabbetler dilegiyle saygılar
  • Hırant dink öldürüldüğünde yayın akışını kesen ancak 13 şehidimizden sonra DANSöz oynatan kanallara hrant dink öldürüldüğünde "hepimiz hrantız hepimiz ermeniyiz'' diyerek sokağa çıkan 13 şehidimizde evde oturan umursamayan şerefsiz insanları ve hranta 13 şehitten daha fazla üzülen bütün insanları kınıyoruz "BİZLER ŞEHİT TORUNLARIYIZ""
  • bazıları fırsat kollar gıbi kendilerince ceza vermeye başladılar
    thall ın bir hatası yok HATALI VE SUCLU OLAN DOGRULARI GÖRMEZLİK TEN GELENLERDE
  • Arkadaşlar benim de 97 model Ford Escord CLX im var. Kütahyada yaşıyorum. Kütahya da Atiker in bir bayisi var. Kütahyada Atiker montajı yaptıran oldumu, oldu ise memnunmu bilgi veren olursa sevinirim.
  • 1.3 motor hyundai accent 2006 model arabam var. Bu sıralı sistem otogaz denen şeyi merak ediyorum herkes bunu konuşuyor. İşe yararmı? Yakıt masrafında ne gibi bir fayda sağlar bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.
  • 
Sayfa: önceki 130131132133134
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.