Şimdi Ara

......::::::A T İ K E R [DOSTLUK] KULÜBÜ::::::...... (FoReVeR) (129. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
3.027
Cevap
5
Favori
199.496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 127128129130131
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: m_kan

02 08 2007 PASSAT 1.8 T KULLANİCISIYIM 2002 MODEL COK GEZDIGIM ICIN il

arkadaşlar tarıhte yanlışlık var 08 .02 .2007 1 seneyı devıreceyım özür hatalı yazmışım
  • ihmert hayır normal deyıl motor kısmında kucuk bır kacak olabılır
  • hoşgeldin gaz kokusunun gelmemesi lazım bildiğim kadarıyla
    quote:

Orjinalden alıntı: ihmert

Merhaba
    bende Temuz ayında Hyundai Elantra 2004 aracıma ATİKER tardırdım, 42 YTL lik gazla 310-330 km arası yol yapıyor (Ankara şehiriçi). Yalnız sorunum geceleri dışarı çıktığımda soğuk havalarda kaloriferi çalıştırınca içeri gaz kokusu gelmesi bu normalmidir.
  • Valla kardeş hiç iplemiyon bizi. Atikerci atikerciye böyle yaparmı. Aynı şehirdeymişiz tanışalım. Mehmet abi kendimi yapmıştı montajı diye sormuştum. Gerçi Caferde iyi ustadır. Birde ilk montajdan sonra enjektör memesi filan tam denk geldimi. Senin araç güçlü olduğu için meme yi genişletmek gerekiyor.

quote:

ihmert hayır normal deyıl motor kısmında kucuk bır kacak olabılır
  • ALAYINA İSYAN İNADINA ATİKER!!

Atiker kulübüne sonsuz teşekkürler.

2 hafta o sanayi senin bu usta benim gezdim durdum. Geçen hafta Atiker taktırmaya karar vermiştim. "Hadi takın" dedim 6 gün sonraya randevu verdi! biraz daha güvenim arttı. Geçen cumartesi gittim öğlenden sonra 2 saat montaj izledim. Salı günü atikeri taktırdım. 2 gündür kullanıyorum. evet belki çok erken yorum yapmak için ama en azından çekişinde en ufak bir azalma yok arabanın! 2500 devirde 125 - 130 u görebiliyorum. daha sağlam bir test sürüşü yapamadım ama sorun çıkacağı zannedmiyorum. kafadan 600 ytl avantam oldu zaten! burdan ERDAL otogaza (kocaeli) teşekkürler. hafta sonu bir istanbul yapıcam ozaman herşey

kardeş hayırlı olsun testsürüşünüde yap tam anlamıyla benım arac 2 vıtes 6000 devırde 110 görüyor benzınde ise 6500 devırde o sürati zor görüyor

• --------------------------------------------------------------------------------

Valla kardeş hiç iplemiyon bizi. Atikerci atikerciye böyle yaparmı. Aynı şehirdeymişiz tanışalım. Mehmet abi kendimi yapmıştı montajı diye sormuştum. Gerçi Caferde iyi ustadır. Birde ilk montajdan sonra enjektör memesi filan tam denk geldimi. Senin araç güçlü olduğu için meme yi genişletmek gerekiyor.

2 mm meme capı 1.8 kullandı kücükdedi mehmet bey kendıyaptı
  • yok abi çekişten yana hiç sıkıntım yok gibi!
    bi de hesp ortaya çoksın hele!
    quote:

ALAYINA İSYAN İNADINA ATİKER!!

Atiker kulübüne sonsuz teşekkürler.

2 hafta o sanayi senin bu usta benim gezdim durdum. Geçen hafta Atiker taktırmaya karar vermiştim. "Hadi takın" dedim 6 gün sonraya randevu verdi! biraz daha güvenim arttı. Geçen cumartesi gittim öğlenden sonra 2 saat montaj izledim. Salı günü atikeri taktırdım. 2 gündür kullanıyorum. evet belki çok erken yorum yapmak için ama en azından çekişinde en ufak bir azalma yok arabanın! 2500 devirde 125 - 130 u görebiliyorum. daha sağlam bir test sürüşü yapamadım ama sorun çıkacağı zannedmiyorum. kafadan 600 ytl avantam oldu zaten! burdan ERDAL otogaza (kocaeli) teşekkürler. hafta sonu bir istanbul yapıcam ozaman herşey

kardeş hayırlı olsun testsürüşünüde yap tam anlamıyla benım arac 2 vıtes 6000 devırde 110 görüyor benzınde ise 6500 devırde o sürati zor görüyor

• Orjinalden alıntı: ebuhamza

yok abi çekişten yana hiç sıkıntım yok gibi!
    bi de hesp ortaya çoksın hele!

hesap ortada % 40 %50 tasaruf tasın ve 1_0 önde
  • Günaydın m_kan;
    .....:::::ATİKER[DOSTLUK]KULÜBÜ:::::......(FoReVeR) Ailesine Hoşgeldin!!!
    Seni daima aramızda görmek istiyorummm Okkeyss
    quote:

arkadaşlar günaydın dün fazla tanısaman erken ayrılmak zorundakaldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thall -- 4 Ekim 2007; 11:02:27 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: tturnusol

önceki sayfada kalmış mesj arkadaşlar bir fikir lütfen
    quote:

Orjinalden alıntı: tturnusol

bir arkadaşımın 98 model bmw 520i ye taktırırsak yakıt tüketimi ne olur ne kadar yakar taktırma maliyeti falan

EDİT : birde volvo s80 t5

Bu araçlar kaç silindir bilmiyorum. Aşağıdaki fiyatlarıwww.atikerautogas.com/news_detail.php?id=15&lang=tr adresinden aldım. Bonus ve world karta 10 taksit.

3 Silindir 1.200,00 YTL
    4 Silindir 1.200,00 YTL
    5 Silindir 1.650,00 YTL
    6 Silindir 1.650,00 YTL
    8 Silindir 1.900,00 YTL

• Orjinalden alıntı: tturnusol

bir arkadaşımın 98 model bmw 520i ye taktırırsak yakıt tüketimi ne olur ne kadar yakar taktırma maliyeti falan

EDİT : birde volvo s80 t5

bmv 520 6 cyl 1650 ytl
    s80 ise 5 cyl 1650 ytl
  • 1650 ytl den aşağı olmaz bencede bu tip araçlarda uyum sorunu olacağını zannetmiyorum zaten taktıracak olurlarza konya atikerde taktıracaklar benzin tak etti bizim elemanlara
  • bıldıgım kadar konyada fabrıkada montaş yok bayılere yönlendırıyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m_kan -- 4 Ekim 2007; 13:11:37 >
  • quote:

bıldıgım kadar konyada fabrıkada montaş yok bayılere yönlendırıyorlar bılldıgımkadar

• konya da montaj varmı yokmu ?

benim bildiğim kadarıyla yok bayiye yönlendiriliyor
  • YOK
  • atikerin merezi konya diye biliyorum merkezde montaj olsa daha güven verirdi
  • Arkadaşlar iyi günler
    99 Honda 14 İS model atiker sıralı taktırdım 40 Lt ile 430 Km sırf şehiriçi (Ankara Trafiği) gidiyorum çok memnunun. Ama bir sorunum var..Sürüş esnasında motor sıcakken gaza bastığımda tiz bir ses (Islık Sesi) duyuyorum Taktırdığım yere götürdüm gazla alakası olmadığını söylediler Ama geçen tesadüfen gaz bitti 15 km kadar benzinde kullandım o sesi duymadım. Vaktim olursa tekrar götüreceğim. Hatta Atiker forumundaki arkadaşların sık sık bahsettikleri Şafak otogaz İstanbul'u aradım tam bir hayal kırıklığı ben konunun profesörü ile karşılacağımı sanarken bilgisiz bir arkadaş çıktı karşıma emiş yapmıyodur falan deyip savdı beni başından olsun önemli değil atikere güveniyorum vaktim olurs daha kapsamlı bir şekilde servise tekrar götürecem. Bizim arabalar gaz da mükemmel sonuç veriyor Ama böyle bir arıza yapan arkadaş varsa buradan beni bilgilendirse çok sevinirim

• janberch 73 sevgılı arkadaşım ıslık sesi benim arabamdada vardı daktırtıgım yere gıdıp galıp oto gaza durumu iza ettim ve fırma sahıbı mehmet bey araştırması sonucu sesin lpg fıltresinden geldıgını bulduve sorunu fılıtreyı deiştirerek cözdü
  • güzel bir çözüm eğer her araç için uygulanabilirse
    bende ilk başta yapmıştı sonradan kendisi kesti en ufak bir ses yok şimdi
    quote:

janberch 73 sevgılı arkadaşım ıslık sesi benim arabamdada vardı daktırtıgım yere gıdıp galıp oto gaza durumu iza ettim ve fırma sahıbı mehmet bey araştırması sonucu sesin lpg fıltresinden geldıgını bulduve sorunu fılıtreyı deiştirerek cözdü
  • 
Sayfa: önceki 127128129130131
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.