hocam bende anlamıyorum bu kadar sanki atiker lilere vebalı muamelesi yapılmasını
quote:
Orjinalden alıntı: red_power
İnanılmaz bir hızla gelişen ve yayılan atikerin bu kadar yadırganmasının sebebi ne olabilir anlamış değilim.
EVET ARACIM TURBO SINIFININ ENIYISI DIYE BILIRIM
takmayın dostlar yola devam
iftiracılar a kim olduklarını bildiğimizi söyledikten sonra bir daha yazmadılarf
helal olsun iftirayla para kazanmaya çalışanlara
iş ahlakları için tebrikl ediyorum
HELAL EKMEK KAZANMA DERDİNDE GARİBANLAR
YAZIK YAZIK
inanın bukadar yardımlaşma ve destek kardeşlık bazılarını ÇOOOOK kıskandırır adamlar utan madan bırde çamur ataryazık AMA ARTIK GÖZLERINI ACSINLAR ATIKER BUYURDUMUZUN YEGANE IFTAHAR LARINDAN BIRIDIR
turbo lu olmasına sevindim turbo lu araçlarına lpg kiti taktırmak isteyen olunca artık senide referans gösterebiliriz
quote:
Orjinalden alıntı: m_kan
EVET ARACIM TURBO SINIFININ ENIYISI DIYE BILIRIM
lpg kullanıcısı olarak tecrubelı sayılırım elımdengeldıgı kadar yardımcı olmaya calışırım arkadaşlar
arkadaşlar hayırlı geceler ATIKERLE hayılı yolculuklar düşünmeye gerek yok atıkerle tasarufa 1 -0 önde başlayın yerlı malı yurdun malı NEMUTLU TÜRKÜM DİYENE
arkadaşım hangi araca taktırırsan taktır lpg ile %40 ile %55 max. benzine göre avantajınız oluyor önemli olan usta ellerde montajın yapılması ve iyi bir kalibrasyon
quote:
Orjinalden alıntı: tturnusol
önceki sayfada kalmış mesj arkadaşlar bir fikir lütfen
quote:
Orjinalden alıntı: tturnusol
bir arkadaşımın 98 model bmw 520i ye taktırırsak yakıt tüketimi ne olur ne kadar yakar taktırma maliyeti falan
EDİT : birde volvo s80 t5
@ersin dostum ben her zaman bu sayfadayım ve bilgi tecrübelerimle yardımcı olmaya çalışacağım ilgi ve alakan için teşekkürler herzaman olduğu gibi objektif olmak tek hedefim Orjinalden alıntı: ersin-
dostum istifan kabul edildi mi bakalım ? ben ALTIn GRUP olarak kalmasını istiyorum ve seni tekrar aramızda görmek istiyorum
Orjinalden alıntı: wolfhonda
Orjinalden alıntı: ersin-
dostum beşi biryerde değildi en son benide aranıza almıştınız da ALTIn GRUP olmamışmıydı ?
sen zaten beşi bir yerdenin içindesin dostum ben istifa ettim
quote:
Orjinalden alıntı: ozcanak
Slm hayırlı olsun. Kusura bakmayın ama son gelişmelerden sonra çok şüpheci olmaya başladık. Sorularımıza cevap verebilir misiniz?
Hangi şehirdesiniz? Hangi Bayiye Taktırdınız? Aracınız ne marka? Ne zaman taktırdınız?
Artık kullanıcıların gerçek kullanıcı olup olmadıklarını anlamak için böyle şeylere başvurmaya başlayacaz.
quote:
merhabalar uzunzamandır formu takıp etmekteyım ve ATIKER kullanıcısıyım ve mükenmel
@ozcanak seni sayfanın savcısı yapalım yeni gelenleri sorgulama işi sana ait
Arkadaşlar ATİKERİ kötüleyenler birde başka forumlara baksınlar ve nasıl dağ gibi sorunlar var görsünler,yok lpg den benzine geçme,soğukta çalıştıramama,servislerinin ilğilenmemeleri vs.vs... Benim aracımda da lpg den benzine geçme olayı mevcuttu ve lpg basınç sensörü denen MAP isimli aletin değişmesi neticesinde bu sorun bitti ve şuan araç normal.yine vectra 2000 cc araçlarda rölantide çalışma sırasında devir düşmesi sorunu olmuştu ama bu olay lpg den kaynaklı olmayıp,aracın benzinde de çalışması esnasında bogaz kelebeğinin aşırı kirlenmesi neticesinde olduğu tesbit edilmiş ve bu parçanın temizlenmesi neticesinde aracın normale dönmesi sağlanmıştır. Takılan bütün parçalar insan yapısıdır ve belli bir ömrü vardır,ancak bazen kötü tesadüftür ki; kimileri kısa zamanda arızalanabilir.buda şanstır,lpg parçalarında değil,bir çok elektronik aletlerde,ev eşyalarında bu sorunlar olabilir.Takan servislerde de hata olabilir ama Türkiyenin bir başka yerindeki servis veya elamanı bu işle ilğilenmektedir. Yinede yerli mal kullanmak ülkemiz ekonomisine katkıda bir tuğladır, Birde şu övülen yabancı markalar benim kullandığım ATİKER den yüzde 10 daha fazla yakıtta tasarruf sağlasın,öyle gelsinler ve markalarını anlatsınlar,ama ilk takılışta zaten belli bir fazlalığı alıyorlar.ATİKER kullanmakla 1-0 zaten biz önde başlıyoruz.yaklaşık 5 ay önce taktırdım ve son 2 ayda 10.000 km yaptım,bu bana zaten kitin parasını telafi ettirdi ama halen 5.nci taksiti ödeyeceğim. Tüm arkadaşlara ATİKERİ tavsiye ederim,herkese kazasız,belasız,bol tasarrurlu hayırlı yolculuklar dilerim.
Okifi; ne güzel anlatmışsınız ağzınıza,parmaklarınıza sağlık Güne NOKTAyı koymuşsunuz... sabah bi daha bu konulara dönmeyelim.
iyuksel78 Hüseyin Bey'den maddi konuları da öğrendim hatta kendi insiyatifiyle + yönde iyileştirmesini... Ben tabii olayı sadece ondan dinledim. O'nun savunduğu yukarıda ozcanak'ın da söylediği gibi kendi ekibin teknik desteğini geri çevirmen... Neyse hocam, hayırlısı olsun iyi niyetinden şüphem yok
quote:
Orjinalden alıntı: Okifi
Arkadaşlar ATİKERİ kötüleyenler birde başka forumlara baksınlar ve nasıl dağ gibi sorunlar var görsünler,yok lpg den benzine geçme,soğukta çalıştıramama,servislerinin ilğilenmemeleri vs.vs... Benim aracımda da lpg den benzine geçme olayı mevcuttu ve lpg basınç sensörü denen MAP isimli aletin değişmesi neticesinde bu sorun bitti ve şuan araç normal.yine vectra 2000 cc araçlarda rölantide çalışma sırasında devir düşmesi sorunu olmuştu ama bu olay lpg den kaynaklı olmayıp,aracın benzinde de çalışması esnasında bogaz kelebeğinin aşırı kirlenmesi neticesinde olduğu tesbit edilmiş ve bu parçanın temizlenmesi neticesinde aracın normale dönmesi sağlanmıştır. Takılan bütün parçalar insan yapısıdır ve belli bir ömrü vardır,ancak bazen kötü tesadüftür ki; kimileri kısa zamanda arızalanabilir.buda şanstır,lpg parçalarında değil,bir çok elektronik aletlerde,ev eşyalarında bu sorunlar olabilir.Takan servislerde de hata olabilir ama Türkiyenin bir başka yerindeki servis veya elamanı bu işle ilğilenmektedir. Yinede yerli mal kullanmak ülkemiz ekonomisine katkıda bir tuğladır, Birde şu övülen yabancı markalar benim kullandığım ATİKER den yüzde 10 daha fazla yakıtta tasarruf sağlasın,öyle gelsinler ve markalarını anlatsınlar,ama ilk takılışta zaten belli bir fazlalığı alıyorlar.ATİKER kullanmakla 1-0 zaten biz önde başlıyoruz.yaklaşık 5 ay önce taktırdım ve son 2 ayda 10.000 km yaptım,bu bana zaten kitin parasını telafi ettirdi ama halen 5.nci taksiti ödeyeceğim. Tüm arkadaşlara ATİKERİ tavsiye ederim,herkese kazasız,belasız,bol tasarrurlu hayırlı yolculuklar dilerim.
arkadaşlar günaydın dün fazla tanısaman erken ayrılmak zorundakaldım
günaydın arkadaşım erken ayrılsan bile erken gelip nöbeti devralmışsın
quote:
arkadaşlar günaydın dün fazla tanısaman erken ayrılmak zorundakaldım
teşekkürler wolfhonda neyapalım işbaşı yaptık
Günaydın dostum. Erkencisin valla. Sende benim taktırdığım yerde taktırmışsın kiti. Senin montajı mehmet usta kendisimi yaptı yoksa Cafer Usta mı yaptı? Mehmet Usta kendisi iyi iş çıkarır.
quote:
teşekkürler wolfhonda neyapalım işbaşı yaptık
sende sağol kardeş ne iş yapıyorsun hangi şehirdesin biraz anlat tanıyalım
@m_kan Arkadaşım hoş geldin aramıza hayırlı uğurlu olsun
yeni taktırmışsın sayılır nasıl izlemlerin biraz bahsedebilirmisin ?
quote:
02 08 2007 PASSAT 1.8 T KULLANİCISIYIM 2002 MODEL COK GEZDIGIM ICIN il
Merhaba bende Temuz ayında Hyundai Elantra 2004 aracıma ATİKER tardırdım, 42 YTL lik gazla 310-330 km arası yol yapıyor (Ankara şehiriçi). Yalnız sorunum geceleri dışarı çıktığımda soğuk havalarda kaloriferi çalıştırınca içeri gaz kokusu gelmesi bu normalmidir.
ALAYINA İSYAN İNADINA ATİKER!!
Atiker kulübüne sonsuz teşekkürler.
2 hafta o sanayi senin bu usta benim gezdim durdum. Geçen hafta Atiker taktırmaya karar vermiştim. "Hadi takın" dedim 6 gün sonraya randevu verdi! biraz daha güvenim arttı. Geçen cumartesi gittim öğlenden sonra 2 saat montaj izledim. Salı günü atikeri taktırdım. 2 gündür kullanıyorum. evet belki çok erken yorum yapmak için ama en azından çekişinde en ufak bir azalma yok arabanın! 2500 devirde 125 - 130 u görebiliyorum. daha sağlam bir test sürüşü yapamadım ama sorun çıkacağı zannedmiyorum. kafadan 600 ytl avantam oldu zaten! burdan ERDAL otogaza (kocaeli) teşekkürler. hafta sonu bir istanbul yapıcam ozaman herşey daha netleşir!