Şimdi Ara

......::::::A T İ K E R [DOSTLUK] KULÜBÜ::::::...... (FoReVeR) (127. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
3.027
Cevap
5
Favori
199.500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 125126127128129
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dostum istifan kabul edildi mi bakalım ?
    ben ALTIn GRUP olarak kalmasını istiyorum ve seni tekrar aramızda görmek istiyorum

Orjinalden alıntı: wolfhonda

Orjinalden alıntı: ersin-

dostum beşi biryerde değildi en son benide aranıza almıştınız da ALTIn GRUP olmamışmıydı ?

sen zaten beşi bir yerdenin içindesin dostum ben istifa ettim

• +1
    quote:

Orjinalden alıntı: thall

Bi iftirayı daha def ettik şimdilik
    Gelecek saldırılara karşı dimdik ayaktayız

Ben biliyorum bu saldırının sebebibini, akşamları maç izlerken Atiker'in reklamını gördükçe kudurduu, n'apsam diye şaşırıp böyle acemi şekilde saldırıp cevabını aldıı...

Bizden biri olsa hemen forumdan uzaklaştırılırdı... Ama şimdi nedense sistem yavaş işliyor

• önceki sayfada kalmış mesj arkadaşlar bir fikir lütfen
    quote:

Orjinalden alıntı: tturnusol

bir arkadaşımın 98 model bmw 520i ye taktırırsak yakıt tüketimi ne olur ne kadar yakar taktırma maliyeti falan

EDİT : birde volvo s80 t5
  • sevgılı arkadaşlar ben yerlı malını savunan bır kullanıcı olarak _kararsızım_ve_yandaşcısı civan _hangı ıtalmalın maşası ben mılliyetci biri olarak bunlara uygun gördüüm ancak budur .NE MUTLU TÜRKÜM diyene
  • BEN ATİKER KULLANICISI OLARAK KİTİMDEN ÇOK MENUNUM KİM NEDERSE DESİN VIZZZ GELİR TIRISS GİDER ABİ BEN MEMNUNUM YAA ÇATLASINLAR ONLAR
  • thanks
    quote:

Orjinalden alıntı: triger

+1
    quote:

Bi iftirayı daha def ettik şimdilik
    Gelecek saldırılara karşı dimdik ayaktayız

Ben biliyorum bu saldırının sebebibini, akşamları maç izlerken Atiker'in reklamını gördükçe kudurduu, n'apsam diye şaşırıp böyle acemi şekilde saldırıp cevabını aldıı...

Bizden biri olsa hemen forumdan uzaklaştırılırdı... Ama şimdi nedense sistem yavaş işliyor

Neyse, sahipsiz zannetmesinler burayı... Bizim son durum hoşlarına gitti tabii. İftiraya tepkisiz kalamazdık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thall -- 3 Ekim 2007; 16:46:49 >

• Benzin tüketimine göre %40 ile %50 arasında tasarruf sağlar...

Atiker hala kampanyasını sürdürmekte 1200/10 Bonus ve World Kartta

quote:

önceki sayfada kalmış mesj arkadaşlar bir fikir lütfen
    quote:

bir arkadaşımın 98 model bmw 520i ye taktırırsak yakıt tüketimi ne olur ne kadar yakar taktırma maliyeti falan

EDİT : birde volvo s80 t5

• 02 08 2007 PASSAT 1.8 T KULLANİCISIYIM 2002 MODEL COK GEZDIGIM ICIN il
  • evet kampanya devam edıyor 10 ay 1200 ytl bonus ve worte
  • Hangi bayiye taktırdınız?
    Hangi ilde?

quote:

Orjinalden alıntı: m_kan

02 08 2007 PASSAT 1.8 T KULLANİCISIYIM 2002 MODEL COK GEZDIGIM ICIN il
  • antalya Galip oto gaza taktırdım mükenmel
  • ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iyuksel78 -- 6 Ekim 2007; 14:37:40 >
  • Geçmiş olsun. Ama ben hüseyin ustayla görüştüm. Kendini tanımazdım bu vesileyle tanışmış olduk. Sizin probleminiz neyse kendisi çözmek istemiş ama siz bir türlü kendisinin müdahale etmesine izin vermemişsiniz. Eskişehire yanınıza gelecek olmuş olmaz gelmeyin ben söktürecem demişsiniz. Adamlar daha ne yapsın. Adam Konyadan yanınıza gelecek oluyor sırf bu iş için siz kabul etmiyorsunuz. Neyse ben çıkıyorum. Cevap verirseniz yarın görüşürüz.

quote:

Orjinalden alıntı: iyuksel78

quote:

yüksel kardeş senin durumunu az çok biliyorum gerçekten başına gelenlere çok üzüldüm belki bilgisiz ve cahil bir adamın elinden başına gelmeyen kalmadı en sonundada söktürmek durumunda kalmışsın inşallah sorunların en kısa zamanda çözülür ve ettiğin zararlar karşılanır
    saygılar

kardeş öncelikle teşekkürler. benim sorun günlüğüm hayli kabarıktı, bi türlü ayar tutturamadılar. ve sonunda ben de pes dedim. yardım teklif edildi ancak kabul etmedim. araç ayar tahtasına dönmüştü. utanır oldum sanayi gide gele. yaptığım tasarruf!'u sanayide yedim zaten.

quote:

iyuksel78 için ilgileniyordum Konyanın dikkatini üzerine çektim ancak kendisi...
    Gerekli desteği kabul etmemiş.
    Hocam kızmayın ama biraz keyfe keder söktürmüşsünüz.

Thall kardeş, öncelikle sizin ve wolfhonda ve diğer arkadaşların gerçekten büyük memnuniyetiyle taktırdım isteyerek ve de sonradan söktürürüm düşüncesi taşımayarak. ancak senle özel görüşmemizde ki verdiğin rakamların maalesef ben yanına bile varamdım. neyse ilk günler asım bey istanbuldan telefonla çok yardımcı oldu. sonra sen ve sonra konya devreye girdi. ancak araç bir türlü ayar tutmadı, montajdan kaynaklanan tıkırtılar(nasıl bağlanmışşsa filtre vs) giderldi Allahtan. ancak regulatorden gelen sesi ve araç seyir halinde gelen ıslık sesini düzeltemediler. konyadan mehmet bey telefonla elemana ayar yaptırdı. map değerleri yükseltildi. arıza lambası yandı. ve ozamandan beridir sönmedi. ama araç halen aynıydı. yakıt uzun yolda 160-180 şehir içinde 180, araç basmıyor, otomatik vites olduğu için birden bağırıyordu. bu ayardan sonra konya ile görüştüm. Hüseyin usta çok yardımcı oldu ben geleyim dedi ben o an Tokata gitme durumunda kaldım sonra gelirim dedi ama ben yoğunum dedi, yanlış anlamadıysam sen arama ben sana ulaşırım dedi. sonra bekledim bir-buçuk hafta o sıra yine ayar yaptırdım. ama artık yetti dedim. hüseyin beyle grüştüğümde tamam dedim gelmeyin bu iş olmuyor, bayinin tutumu daha da vahim. diyor ki adamlar seni takmadığı için gelmediler (diyorum kardeşim ben söyledim gelmesin diye anlamıyor), yok bunlar hava civa sorunlarda ondan senle ilgilinemiyorlar. sökün dedim. iki hafta oldu daha yeni söktürebildim.

kardeş sen kaç kez yokuşlarda araba çekmeyince benzine aldın, veya kaç kez yolda giderken "bakın benzin gaz farkedilmiyor" deyip düğmeye bastığınızda araç silkelendi? bunlar yakıt, performans ve regulatör sesi sorun değilse ben keyfe keder söktürdüm... şu an analiz makinasında lamda sensörü arızalı gözüküyor, çok fakir karışım deniyor, fakir falan değil çok fakir ayrıca bu srounda varsa doğru ben keyfe keder söktürdüm.... bunların bir tanesi bile yetre aslında ama...

Allah razı olsun hüseyin bey gibi bir servis elemanınız var, heryere gitmeye her işinizi görmeye razı bir insan. ama gersi için bişey demem zor. Nasibinize iyi ve işine bilenler ustalar düşmüş. şimdi ben papazım ustayla bide maddi konuda orası zaten ayrı bir paragraf... onu da anlatırım...

yani anlıycan keyfe keder söktürmedim.

• quote:

Benzin tüketimine göre %40 ile %50 arasında tasarruf sağlar...

Atiker hala kampanyasını sürdürmekte 1200/10 Bonus ve World Kartta

sağol
  • ozcanak ın montaj yaptırdığı yer yanlış bilmiyorsam
    quote:

antalya Galip oto gaza taktırdım mükenmel
  • araç turbo yani
    quote:

02 08 2007 PASSAT 1.8 T KULLANİCISIYIM 2002 MODEL COK GEZDIGIM ICIN il

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolf_HKN -- 3 Ekim 2007; 18:21:27 >
  • zaten çatlayıp patlayanlar feyk ler alıp saldırıyorlar
    quote:

Orjinalden alıntı: triger

BEN ATİKER KULLANICISI OLARAK KİTİMDEN ÇOK MENUNUM KİM NEDERSE DESİN VIZZZ GELİR TIRISS GİDER ABİ BEN MEMNUNUM YAA ÇATLASINLAR ONLAR
  • sağol dostum dayanamadım iftiralara gine

quote:

@Tamer dostum ençok senin geri dönüp yazmana sevindim yoktun çok uzun zamandır iyiki geldin hoşgeldin
  • boşver dostum iftara atmakla bir yere varamazlar altın çamura düşse yine altındır demiş büyüklerimiz
    quote:

Orjinalden alıntı: tamerbagdas

sağol dostum dayanamadım iftiralara gine

quote:

@Tamer dostum ençok senin geri dönüp yazmana sevindim yoktun çok uzun zamandır iyiki geldin hoşgeldin

• İnanılmaz bir hızla gelişen ve yayılan atikerin bu kadar yadırganmasının sebebi ne olabilir anlamış değilim.
  • 
Sayfa: önceki 125126127128129
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.