Şimdi Ara

......::::::A T İ K E R [DOSTLUK] KULÜBÜ::::::...... (FoReVeR) (126. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.027
Cevap
5
Favori
199.500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 124125126127128
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vayyy vayyyy siziii gidilerrr nasılda yokluğumdan faydalanıp saldırıya geçmişsinn!!!

Amaa o kadar acemisin ki; resmen bağırıyor "Benim" diye

karasızım ve civan;

Sizi ispata davet ediyorummm!!!
    Aksi halde kurumsal firmaya iftaradan yargılanırsınız

Hadii bakalımm, HODRİ MEYDAN!!!

• Evet zamanında doğru şeylere iftira deyip mahkemeye verecek olan kancıklar şimdi feyk kullanıcılarla adilik yapıyorlar.
    Helal haram bilmiyor bunlar.

quote:

Orjinalden alıntı: thall

Vayyy vayyyy siziii gidilerrr nasılda yokluğumdan faydalanıp saldırıya geçmişsinn!!!

Amaa o kadar acemisin ki; resmen bağırıyor "Benim" diye

karasızım ve civan;

Sizi ispata davet ediyorummm!!!
    Aksi halde kurumsal firmaya iftaradan yargılanırsınız

Hadii bakalımm, HODRİ MEYDAN!!!

• sayfa çoşmuş iyide olmuş en azından uzun zamandır ortalarda görünmeyenler hep birlikte sayfanın koruyucusu olmuş eee nasıl olsa beşi biryerde
    yukarda yazan CİVAN ve KARARSIZMIDIR nedir onlardan bi halt olmaz kimin tarafından yönlendirildikleri ve kime hizmet ettikleri belli zaten aklı başında olan kimseler bunların yalan söylediklerini anlar boşuna rüzgar yapmışlar işte neyse fazla karışmayayım sonuçta diğer arkadaşlar ağızlarının payını ve gereken cevapları vermişler
  • Bi iftirayı daha def ettik şimdilik
    Gelecek saldırılara karşı dimdik ayaktayız

Ben biliyorum bu saldırının sebebibini, akşamları maç izlerken Atiker'in reklamını gördükçe kudurduu, n'apsam diye şaşırıp böyle acemi şekilde saldırıp cevabını aldıı...

Bizden biri olsa hemen forumdan uzaklaştırılırdı... Ama şimdi nedense sistem yavaş işliyor
  • yüksel kardeş senin durumunu az çok biliyorum gerçekten başına gelenlere çok üzüldüm belki bilgisiz ve cahil bir adamın elinden başına gelmeyen kalmadı en sonundada söktürmek durumunda kalmışsın inşallah sorunların en kısa zamanda çözülür ve ettiğin zararlar karşılanır
    saygılar
    quote:

Orjinalden alıntı: iyuksel78

Evet arkadaşlar uzun zamandır girmiyorum. beklemede idim sorunlar çözülsün diye. ama söktürdüm ben de dün atikeri. bayisi kadar mağdur ettiki ki beni?

bugun bir iki görüşme daha yapacağım sonra gelişmeleri ve nedenlerini açıklayacağım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mekalde

quote:

Orjinalden alıntı: serdar2222000

merhabalar arkadaşlar, ankarada atiker marka sistemi nerde taktırabilirim... (fiyatı nedir, birde 19a yakın bayi var... hangisini tavsiye edersiniz, işçilik ve usta açısından ) saygılar ....
    )9

Valla ben ivedikteki eryıldızlar lpg de taktırdım. İlgi ve alakaları iyi. Teknik becerilerini de başkalarından duyup gitmiştim. İlk dört ay sorun yaşamadan lpg yi kullandım ama son bir aydır depo göstergesinde orantısız değişmeler ve depo doluyken gaz bitti sinyaliyle birden benzine geçme sorunları yaşadım. Bir iki kez program ayarı yaptılar ama sorunu çözmedi. Forumdaki bir arkadaş basınç sensörünü değiştirlerse sorun çözülebilir dedi. O da aynı sorunu yaşamış. Usta da eğer devam ederse sistemi kontrol edip sorununu çözeriz sen merak etme dedi. Bu durumda basınç sensörü ya da beyinde bir arıza varsa bunda ustanın kusuru yok ve ilgili olduklarını da düşünürsek tavsiye edebilirim. Şimdiden hayırlı olsun.

sağolasın tavsiyen için... ve diğer arkadaşlarada teşekkürler...

ben dün aracımı bıraktım, atiker marka taktırıyorum... bugün aracı alacam akşam...

bakalım memnun kalabilecekmiyiz....

saygılar....

• Evet haklısın. Ben 2 defa şikayet ettim sonuç yok. skaan olsa daha etkili cevaplar verirdi. Dilinin kemiği yok. O nerelerde bu arada.

quote:

Bi iftirayı daha def ettik şimdilik
    Gelecek saldırılara karşı dimdik ayaktayız

Ben biliyorum bu saldırının sebebibini, akşamları maç izlerken Atiker'in reklamını gördükçe kudurduu, n'apsam diye şaşırıp böyle acemi şekilde saldırıp cevabını aldıı...

Bizden biri olsa hemen forumdan uzaklaştırılırdı... Ama şimdi nedense sistem yavaş işliyor

• iyuksel78 için ilgileniyordum Konyanın dikkatini üzerine çektim ancak kendisi...
    Gerekli desteği kabul etmemiş.
    Hocam kızmayın ama biraz keyfe keder söktürmüşsünüz.
  • @ozcanak dediğin çok doğru CİVAN ve KARARSIZIN yazı karakterleri aynı o malum kişiyle

• @Tamer dostum ençok senin geri dönüp yazmana sevindim yoktun çok uzun zamandır iyiki geldin hoşgeldin
  • Orjinalden alıntı: kararsızım

• dostum beşi biryerde değildi en son benide aranıza almıştınız da ALTIn GRUP olmamışmıydı ?

quote:

Orjinalden alıntı: wolfhonda

sayfa çoşmuş iyide olmuş en azından uzun zamandır ortalarda görünmeyenler hep birlikte sayfanın koruyucusu olmuş eee nasıl olsa beşi biryerde
    yukarda yazan CİVAN ve KARARSIZMIDIR nedir onlardan bi halt olmaz kimin tarafından yönlendirildikleri ve kime hizmet ettikleri belli zaten aklı başında olan kimseler bunların yalan söylediklerini anlar boşuna rüzgar yapmışlar işte neyse fazla karışmayayım sonuçta diğer arkadaşlar ağızlarının payını ve gereken cevapları vermişler

• Sen üstüne alınma o kendisini düşmüş listeden. Ama geçici yakında düzelir

quote:

Orjinalden alıntı: ersin-

dostum beşi biryerde değildi en son benide aranıza almıştınız da ALTIn GRUP olmamışmıydı ?

quote:

Orjinalden alıntı: wolfhonda

sayfa çoşmuş iyide olmuş en azından uzun zamandır ortalarda görünmeyenler hep birlikte sayfanın koruyucusu olmuş eee nasıl olsa beşi biryerde

• Orjinalden alıntı: ersin-

dostum beşi biryerde değildi en son benide aranıza almıştınız da ALTIn GRUP olmamışmıydı ?

sen zaten beşi bir yerdenin içindesin dostum ben istifa ettim
  • merhabalar uzunzamandır formu takıp etmekteyım ve ATIKER kullanıcısıyım ve mükenmel
  • hoşgeldin o zaman aracın markası nedir nerde oturuyorsun biraz tanıt kendini
    quote:

Orjinalden alıntı: m_kan

merhabalar uzunzamandır formu takıp etmekteyım ve ATIKER kullanıcısıyım ve mükenmel
  • Slm hayırlı olsun.
    Kusura bakmayın ama son gelişmelerden sonra çok şüpheci olmaya başladık. Sorularımıza cevap verebilir misiniz?

Hangi şehirdesiniz?
    Hangi Bayiye Taktırdınız?
    Aracınız ne marka?
    Ne zaman taktırdınız?

Artık kullanıcıların gerçek kullanıcı olup olmadıklarını anlamak için böyle şeylere başvurmaya başlayacaz.

quote:

merhabalar uzunzamandır formu takıp etmekteyım ve ATIKER kullanıcısıyım ve mükenmel
  • Eksik olmuş

Anne Kızlık Soyadı da olacaktı!

quote:

Orjinalden alıntı: ozcanak

Slm hayırlı olsun.
    Kusura bakmayın ama son gelişmelerden sonra çok şüpheci olmaya başladık. Sorularımıza cevap verebilir misiniz?

Hangi şehirdesiniz?
    Aracınız ne marka?
    Ne zaman taktırdınız?

Artık kullanıcıların gerçek kullanıcı olup olmadıklarını anlamak için böyle şeylere başvurmaya başlayacaz.

quote:

• Yok onu PM den alıyoruz

quote:

Eksik olmuş

Anne Kızlık Soyadı da olacaktı!

quote:

Orjinalden alıntı: ozcanak

Slm hayırlı olsun.

Hangi şehirdesiniz?
    Aracınız ne marka?
    Ne zaman taktırdınız?

quote:

• 
Sayfa: önceki 124125126127128
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.