Şimdi Ara

A sütunu virajlarda engel oluyor mu??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
2.599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 5 aydır araba kullanıyorum. Sıkıntı hissettiğim bi mesele var. Bazı caddelerde sokaklarda sola doğru dönüş veya kıvrım varken sol A sütünü görüş açımı kısıtlıyor. Bir kere arabanın biri caddede karşı yönden benim istikamet tarafındaki sokağa girecekti sinyal vermiş. Ben tabi arabanın her tarafını göremedim A sütunu yüzünden sinyal verip dönmeye kalkmış bende düz.bi şekilde önünden geçtim az daha gömüyordu. Sizce normal bişey mi görüş açımı bu kadar azaltması yoksa daha yeniyim diye bende mi sorun var. Görüşlerinizi bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Opel astra J mi kullaniyorsunuz hocam ?

• 2005 corolla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerotobil -- 12 Mayıs 2017; 12:16:21 >
  • Araba olsunda taş gibi sütunu olsun kabulümdür

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazen engel oluyor o yüzden camdan doğru bakıyorum

• Ozellikle hizla viraj donerken kafanizi hafif uzatip ileriye bakin, sola donmek icin yada yokusu asiri yavas çıkmaya calisan tir yada kamyonu gordugunuz de cok yaklasmis olabiliyorsunuz. Kafanizi hafif uzatip bakarsanız yaklasmadan onunuzdeki tir yada kamyonu gorebilirsiniz.

• Genelde karsidan araba gelirken gozlerimle ve kafamla onu takip ediyorum. A sutunu engel oluyor ama anlik bir engel. Farkindaliginiz arttikca o saniyelik engel kalkar gozunuzden

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 207 kullanıyorsanız felaket engelliyor.

• Linea ve Astra Jlerde olan bir sorun.Yani genelde ön kelebek camı olan araçlarda oluyor.

• Corsa D'de sağlam sorun var bu konu ile ilgili. Kafayı öne eğip bakmak gerekiyor her seferinde..
  • Sportage kesinlikle engel oluyor.
    Baya baya görünmüyor köşeler.
    Araçlar bir nebze görülüyor ama asıl sorun yayalar. Onlar tam kör noktaya denk gelince sıkıntı oluyor.
  • Aynı sıkıntı bende de var, cam çok ileride
  • Torosta hiç sıkıntı olmuyor ayan beyan her yer

• Modern otomobilin kanayan yarasıdır bu. A direğine koyulan küçük camlar, koltuğa yapılan bazı ayarlarla çözülmeye çalışılıyor ama malesef güvenlik daha ağır bastığı için bir yere kadar oluyor. Karbon liflerin işçilik maliyeti yıllar sonra düştükçe cam direkleri daha da incelecektir, şuan sadece pahalı supercar'larda cam direkleri ince olabiliyor.
  • Benim araç bu konuda 10 numara ...

A sütunu virajlarda engel oluyor mu??

• Auris'te de masallah direkler barikat gibi, konsolda yuksek zaten, gorus acisini kisitliyor

• Fiat puntoyu da yazin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi masterap -- 12 Mayıs 2017; 14:37:44 >
  • civic fd6 da feci

• Demek ki her arabada olan bi sorun, olmaması daha iyi olur, ama şuanlık normal bir durum gibi kabul etmek gerekio demek ki. Herkese teşekkürler

• Astra j 😞

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.