Şimdi Ara

A sınıfı ehliyet kursu fıyatları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
2.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Istanbulda 1000 lira istiyorlar kadıkoy civarlarında sadece kursa. Var mı daha ucuz bir yer tavsiyesi olan?

• 350 değil miydi ya kurs ? son düzenlemeden sonra mı böyle oldu acaba ?
  • Hiç ehliyeti olmayana fiyat bu civarda. 350₺ b ehliyeti olup sadece a1 a2 almak isteyene.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cevap için teşekkürler, rahatladım hocam.
  • http://www.gisakademi.com/

burası hem eğitimini hem ehliyetini veriyo istanbuldaysan avrupa yakasındalar bi ara konuş .

bende motor ehliyetini alırken eğitim falan vermediler . onu extra yamaha raicing akademiye gitmiştim .
  • İyi günler. Yeni yönetmeliğin motosiklet ehliyeti konusunda iki önemli değişikliği oldu. Birincisi, eskiden a1 ve a2 şeklinde olan ehliyette kapsamlar değişti. Yeni şekilde 11kW güce kadar A1, 11-35 kW arası A2, 35 kW üstünü ise A sınıfları kullanabiliyor. direk a sınıfı alman için 24 yaşında olman ya da 2 senedir a2 ehliyetin olup en az 21 yaşında olman gerekiyor. İkinci değişiklik ise taban fiyat uygulaması. Kursların iyice laçkalaşması ve eğitim kalitesi düşmesi sonucu devlet böyle bir uygulama başlattı. buna göre sıfırdan a ehliyet 970 tl b ehliyetten fark ise 770 tl İstanbul için. Bir diğer kötü haberim ise 35 kW civarı bir motoru sürücü kurslarının satın alması... Bahsettiğimiz motorlar cbr600rr civarı motorlar olduğundan yüksek maliyetli motorlar. Bu yüzden, kar-zarar oranını karşılamayacağından çoğu kursun bu kadar para verip motor alacağını sanmıyorum.(Eğer,veren bulursan bana da haber verirsen sevinirim. ) Umarım, yardımcı olmuştur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fakultatifcanli -- 17 Ocak 2016; 21:38:32 >

• Yaş durumunuzu da tam bilmiyorum ama, 18 yaşından itibaren A2 alınabiliyor ve 35kW ciddi bir güç yani cbr250r gibi başlangıç motorlarıyla başlamanızı ve zamanla a ya fark yapmanızı tavsiye ederim. A2 alacaksanız da tavsiyemwww.ozsahinegitim.com
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: forumnik

Hiç ehliyeti olmayana fiyat bu civarda. 350₺ b ehliyeti olup sadece a1 a2 almak isteyene.

Hocam benim b var 800 lira istediler kurs için a2 ye. Siz nerden aldınız fiyatı?

• quote:

Orijinalden alıntı: fakultatifcanli

İyi günler. Yeni yönetmeliğin motosiklet ehliyeti konusunda iki önemli değişikliği oldu. Birincisi, eskiden a1 ve a2 şeklinde olan ehliyette kapsamlar değişti. Yeni şekilde 11kW güce kadar A1, 11-35 kW arası A2, 35 kW üstünü ise A sınıfları kullanabiliyor. direk a sınıfı alman için 24 yaşında olman ya da 2 senedir a2 ehliyetin olup en az 21 yaşında olman gerekiyor. İkinci değişiklik ise taban fiyat uygulaması. Kursların iyice laçkalaşması ve eğitim kalitesi düşmesi sonucu devlet böyle bir uygulama başlattı. buna göre sıfırdan a ehliyet 970 tl b ehliyetten fark ise 770 tl İstanbul için. Bir diğer kötü haberim ise 35 kW civarı bir motoru sürücü kurslarının satın alması... Bahsettiğimiz motorlar cbr600rr civarı motorlar olduğundan yüksek maliyetli motorlar. Bu yüzden, kar-zarar oranını karşılamayacağından çoğu kursun bu kadar para verip motor alacağını sanmıyorum.(Eğer,veren bulursan bana da haber verirsen sevinirim. ) Umarım, yardımcı olmuştur

Bana a2 farkı için( b sınıfı var) 770 tl, a için 1050 tl dediler. A veren ataman surucu kursu var kadıkoyde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sb_turan -- 17 Ocak 2016; 22:38:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sb_turan

quote:

Orijinalden alıntı: forumnik

Hiç ehliyeti olmayana fiyat bu civarda. 350₺ b ehliyeti olup sadece a1 a2 almak isteyene.

Hocam benim b var 800 lira istediler kurs için a2 ye. Siz nerden aldınız fiyatı?

Şahsen fiyat almadım, ben A2 alalı 2 yılı geçti. Yazdığım rakamlar geçen yıl sonu B ehliyeti olana A2 kurs fiyatları. Şu an 750-800TL gibi fiyatlar veriyorlarsa %100 zamlanmış demektir. Mahalle arası eğitim vermeyen kurslara da bir sorun, belki daha uygun fiyat bulursunuz. Eğitim için ayrıca honda, vespaacademy, yamaha riding, lamatech vs gidin daha iyi olur.
  • Ankara'da en uygun yer neresi ?

• 700'ler, 1000'ler havada uçuyor. n'olmuş böyle ya!!! 500'e yazılmıştım ben. 3.5 ay önce. fazlası zarar bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratynn

700'ler, 1000'ler havada uçuyor. n'olmuş böyle ya!!! 500'e yazılmıştım ben. 3.5 ay önce. fazlası zarar bence.

Valla kurslar ocak ayından sonra işlerin değiştiğini söylüyorlar. Yazıldım ben de 1000'e. yapacak bişey yok artık
  • İstanbulda kurslar çok pahalı ben BA2 yi 1600 e aldım burda istanbuldaki 7-8 kursu aradım fiyat sordum 2500 den aşağı fiyat veren olmadı, istanbul tamamen kazık şehri olmuş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • E adamlar yeni yasayla beraber 3 farklı cc de sıfır motor almak zorunda kaldı e bunların taksitleri filan var alın gerçek işte
  • bugun a2 ıcın ıkı yerden fıyat aldım,b sınfım zaten var..

bırı 770 dedı,dıgreı 800 dedı bonusa 3-6 bolme ımknaıda var,pazar gunude motor egıtımı mevcut.

yalnız bırı harc ıcın 70 bırı 140 dedı bende bu harc devlete degılmı nıe farklı fıyat tutturabıldıgınızemı dıe cıkıstım,sanırım carsamba gunu mıllı egıtım fıyatı guncellemıs,ulan devlet neyın fıyatını belırlese en az yuzde bılmem kac zam gelıyor son 25 gundur olaya bak.

aldıkları ötv yetmedı bırde ehlıyetden basladılar yolmaya resmen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: King_Diamond

E adamlar yeni yasayla beraber 3 farklı cc de sıfır motor almak zorunda kaldı e bunların taksitleri filan var alın gerçek işte

evet çok eğitim veriyorlar ya bide bunun hesabını kesin yapiyorlardır.
  • Merhaba, eger egitim kismi sizi pek ilgilendirmiyor ise Buyuk Anadolu S.Kursunu bir yokla derim. Fiyatlar cok iyi genelde fakat ucuz etin yahnisi mksali egitimde ona gore.
  • Nasıl son durum arkadaşlar . A2 alcagim fiyat bilgisi verecek olan var mi . B ehliyetim var

• Bende yaklaşık 1-2 ay önce B sınıfı ehliyete A ekletme için Ankara'da baya kurs araştırdım. Çoğunluk 2 saatlik sınav eğitimi veriyor ve sizi motor sürmeyi biliyor olarak düşünüyorlar. Bu arada A sınıfı için sınav motorları genelde mt-07 yani 700cc motor :) Kısacası prosedür olarak kurs ücreti alınarak sınava girmeniz sağlanıyor. Benim gibi sıfırdan başlayacak arkadaşlara tavsiyem düzgün bir yerde küçük hacimli motordan başlayarak üst hacimlerde motosiklet kullanım imkanı veren bir yerde eğitim almalarıdır. Ankara'da size alpha motosiklet akademisini tavsiye edebilirim. Toplam 12 saat 125cc den 700cc ye kadar aşamalı eğitim veriliyor ardından 2 saatlik sınavda yapılacaklarla ilgili çalışma yapılıyor. Ve gerçekten bilinçli, işini bilen eğitmenlerden eğitim alıyorsunuz. http://alphamotosikletakademisi.com/ 0532 441 2915

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.