Şimdi Ara

A (Rh)+Pozitif Kan'a ihtiyaç vardır (ISTANBUL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar babam bypass amilyatı olacak pazartesi günü yarın saat 2'ye kadar ıstanbul memorıal hastanesınde(okmeydanı) A (Rh)+Pozitif kan bagısı yapmanızı ıstıyoruz sızden ve dualarınızı eksık etmeyın lutfen. Rabbım acıl sıfalar verır ınsallah

Lutfen kan vermeden once bu sartlara uydugunuza emın olun

Genetık hastalıgınızın olmamasına
    Tuberkuloz vb hastalıkları gecırmemıs olmanız
    Kan vermeden EN AZ 2GUN once ıckı veya aspırın ıcmemıs olmanız gerekmektedır

bu telefondan bıze ulasabılırsınız

SAVAS TASKOPARAN
    05557658941

Dualarınızı eksık etmeyın lutfen, konu ust konu yapılırsa yarına kadar cok ıyı olur ıyı gunler
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dj_Mami -- 29 Mart 2008; 21:02:22 >

• ALLAH (C.C) Acil Şifalar versin....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SerdarAltay -- 29 Mart 2008; 16:53:17 >
  • Allah razı olsun dostum ınsallah
  • ABRH(+) UYUYORMU ACABA
  • Uymaz dostum a rh negatif olmalı yinede tesekkurler
  • Merhabalar kardeş...Babana acil şifalar dilerim...Benimde A RH (+) uymaz sanırım...Geçmiş olsun...Saygılar...
  • Teşekkürler hocam düşünmeniz yeter sizinde Allah razı olsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dj_Mami

Uymaz dostum a rh negatif olmalı yinede tesekkurler

uysa idi iyi olurdu kan bankasından araştır takasta yapıyorlardı
    geçen sene yaşadık bunu ama önemli olanı 3 adet taze kanı
    hazır tutman ameliyat süresince allah yardımcın olsun
    bilirim o stresi
  • ARKADAŞLAR A RH + POZITIF OLACAKMIS KAN SIMDI OGRENDIM YARIN 2Ye KADAR OKMEYDANI MEMORIAL'DE OLMANIZ GERKIYOR TEKRAR TESEKKURLER
  • Benim a rh + ama roaccutune kullanıyorum imzaladığım kağıtta kan vermemem gerektigi yazıyodu

Bingür Sönmez mi yapıyo ameliyatı ?

Allah acil şifalar versin.
  • allah(c.c)acil şifalar vaersin dostum.tüm dh nin kalbi seninlebunu unutma
    benim a rh+ ama darıcada oturuyorum(gebze)kan vermeyi çok isterim ama ne yazıkki gelemiyorum
    tekrar geçmiş olsun
  • BENİM 0RH + VEREBİLİYORUM ANCAK HAP KULLANIYORUM ALLAH ŞİFA VERSİN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi In God We Trust -- 30 Mart 2008; 11:06:18 >
  • Bu kadar insan içinden pek gönüllü çıkmadı arkadaşlar kan verirseniz vücudunuz yenilenir kan vermenin hiçbir zararı yok faydası var yinede cesaret edebilseniz eminim içinizden bir çok gönüllü çıkardı dualarınızı esirgemeyin, ilgi gösteren herkeze teşekkürler,Allahın izniyle güzel haberleri burdan size duyurucam
  • Allah acil şifalr versin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bolu Beyi -- 30 Mart 2008; 15:48:47 >
  • A(Rh)+ kan bulmak çok zor olmasa gerek bulunacağına eminim

Allah şifa versin
  • Allah Acil şifalar versin.
  • bende var ama yakın zamanda ilaç kullandım, yarın hastaneye gelip tahlil yaptırıyorum. eğer zararı yoksa kan veriyorum.
  • ALLAH ACİL ŞİFALAR VERSİN kardeşim
  • İlginiz ve dularınız için çok teşekkürler Allah razı olsun babam ameliyat oldu bugünde hayırlısıyla yoğun bakımdan çıkarıldı durumu gayet iyi çok şükür, iyi günler dilerim hepinize sağolun
  • Benim kan grubum da A(Rh)+ ama işte 18 yaşını dolduramayınca veremiyorum..Babamın da kan grubu A(Rh)+ Akşam konuşayım.Cevap yazarım.Geçmiş Olsun...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.