Şimdi Ara

A.R.O.G (2008) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
550
Cevap
0
Favori
26.727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ballrry
    Çok bilmişlik gibi olmasın ama A.R.O.G'un biletleri film çıkmadan satışa başlanmıştı.Muhtemelen ilk gün tamamen doludur.

Bende bulamam herhalde sanıyordum yarın için aylar önce satışa sunuldu sonuçta biletler ama bugün gittim yarın Ümraniye AFM Carrefour 16.25 seansına ortalardan rahatca buldum. Akşam seansları muhtemelen doludur gerçi.
  • Türkiye'ye dönünce ilk işim uyumak, ikinci yapacağım iş ise AROG olacak, yani ya cumartesi akşamı ya da pazar günü hayırlısıyla taş devrindeyiz....
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ferfecir

Güldürse de güldürmese de o filme gidilecek. Sonuçta Cem Yılmaz denilecek.

ivediği rahat geçer diye düşünüyorum
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: :Fatih:

quote:

Orjinalden alıntı: PHI

Var mı ilk gün gidecek?
    Ben bayramdan sonra giderim galiba.

İnşallah ben gideceğim,

Sabah okula gitmeden gidip biletleri alacam

Çok bilmişlik gibi olmasın ama A.R.O.G'un biletleri film çıkmadan satışa başlanmıştı.Muhtemelen ilk gün tamamen doludur.

Bizim burdaki sinemada rezervasyon yoktur,yapmıyorlar..onun için sorun olmayacaktır

sabah 10.30 da gidip alacağım biletlerimii

• A.R.O.G. ilk eleştiriler.Yorumlar gayet iyi iyice sabırsızlandırdı beni...

http://www.ntvmsnbc.com/modules/habervideo/video.asp?CatID=0&cbVideo=8857&cbQuality=1
  • quote:

Orjinalden alıntı: cellocan
    cem yılmazı ve ekibini gerçekten tebrik etmek lazım efekler ve grafikler gayet başarılı.
     A.R.O.G (2008)

Jurassic Park göndermelerinin fazlaca olması muhtemel.
  • yarın saat 17:00 de biletlerimizi kaptık
  • Bende cumartesi günü gideceğim arkadaşlarla.Daha biletleri almadım.Ama yer bulabileceğimi tahmin ediyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Erhan

quote:

Bende bulamam herhalde sanıyordum yarın için aylar önce satışa sunuldu sonuçta biletler ama bugün gittim yarın Ümraniye AFM Carrefour 16.25 seansına ortalardan rahatca buldum. Akşam seansları muhtemelen doludur gerçi.

Bizde bulamayız sanıyorduk İzmit Ncity'de 5 kişi rahat yer bulduk. 12.00 seansı fakat.
  • quote:

Orjinalden alıntı: radyasyo_N
    quote:

Orjinalden alıntı: Erhan

Bizde bulamayız sanıyorduk İzmit Ncity'de 5 kişi rahat yer bulduk. 12.00 seansı fakat.

Burdada 4 salonda açılmış yer sorunu olmaz sanmıyorum
  • haftasonu gidicem inş
  • az önce izledim. hoşuma gitmedi bence olmamış. film e giderken görsel vs umarak gitmedim zaten ama cem yılmazda bir şey katamamış bence.
  • sabah 11 ilk matineye gittik.rahat ederiz diye ama okuldan kaçan soluğu filmde almış
    film fena değil.beklenti meselesi,bence güzeldi.bu arada filmin sponsoru ttnet,ama filmde hiç belli değil ha
  • gece 12:00 ye tam 22 kişi bilet aldik...bayramin 1nci gunu
  • bir hafta önce biletleri almıştık......bu akşam saat 9da izlicez bakalım....5 tane fragmanını izledikten sonra geriye ne kalır bilmem.
  • İlk gün( bu gece yani) 23:45'e bilet bulduk hemde 14 kişi. Mutlu ve umutluyuz...
  • İstanbul Profilo Alışveriş Merkezinde İlk Seans 10.45 ' e gittik Salonda Sadece 30 kişi vardı. İlk seansın azizliğimiydi bilmiyorum fakat birşey sölemeliyim ki Muhteşem ötesi bir yapı olmuş. Cem Yılmaz ayrı zaten onu hiç katmıyorum. Kesinlikle izlemenizi tavsiye ederim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Macabre

quote:

Orjinalden alıntı: cellocan
    cem yılmazı ve ekibini gerçekten tebrik etmek lazım efekler ve grafikler gayet başarılı.
     A.R.O.G (2008)

Jurassic Park göndermelerinin fazlaca olması muhtemel.

Bravo dostum

Jurassic park lafı çok döndü bu sahnede

• yarın gidicem inş.
    birde recep ivediği geçer diye umuyorum ama şu sinema biletleriyle ilgili yorumlara bakılırsa umutsuzluğa düşmemek zor
  • Yılın filmi. 1 sahne hariç küfür yok. Film süper ötesi olmuş resmen ağladım yani bu kadar komik olamaz. Birçok yerde GORA filmine atıfda bulunup eleştirenlere kapak yapılmış cidden çok güzel bir yapımdı. 10 üzerinden 9.7 veriyorum. En sevdiğim sahne bakkal emmi ile konuşma sahnesiydi. Kesinlikle gidin pişman olmazsınız. Filmin biraz uzun olduğu için 0.3 puan kırdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alper -- 5 Aralık 2008; 18:14:17 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.