Şimdi Ara

A Plague Tale: Requiem (2022) [PC ANA KONU] (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
558
Cevap
9
Favori
27.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Anladım hocam sağolun

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ilk gün yaması 45 gb m? neden önyükleme yapıyoruz o zaman yani

• Oyun malum ortamlara düşmüş

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • yarın 11400f 6900xt deneyeceğim. güncelleme gelmeseydi şimdi girecektim

• Dexter Morgan kullanıcısına yanıt

Yama asiri buyuk ama yamayi indirdikten sonra benim fps performansi epey artti.

• eerdaalll0001. kullanıcısına yanıt

Oyun DLSS bağımlısı olduğundan o kart stabil 60 FPS'i ancak 1080p ile verir hocam. A Plague Tale: Requiem (2022) [PC ANA KONU] 

• Beyler 2080 Super ile oynuyorum dlss performans moduna da alsam fps ye etki etmiyor anca 35 e çıkıyor medium ayarda oyun low da yapsam aynı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • BayTuruncu kullanıcısına yanıt

3000 serisi DLSS 3 desteklemiyor ki? Nasıl DLSS 3 açtık deyip de bu değerleri gösterebiliyorlar? Görüntüyü nereden aldınız acaba link verebilir misiniz?

• Rezilliğe bak optimizasyonu hiç becerememişler

• Cemo94 kullanıcısına yanıt
    Kartlarda bı sorun yok oyun leş

• Teslaman kullanıcısına yanıt
    A Plague Tale: Requiem (2022) [PC ANA KONU]ElAnalistaDeBitsyoutube
    Buy games at Instant-Gaming for all platforms with discounts! https://www.instant-gaming.com/es/?igr=analistadebits Win a game a month with my Instant-Gaming contest. To participate, all you have to do is choose any game in Stock from their website: https://www.instant-gaming.com/es/giveaway/ANALISTABITS Xbox Series S: 1080p/30fps | 40fps on 120hz (51,90Gb) Xbox Series X: 1440p/30fps | 40fps on 120hz (51,90Gb) PS5: 1440p/30fp | 40fps on 120hz (50,03Gb) PC: 2160p with Max. Settings (47,07Gb) (RTX 4090, 3080, 3070Ti, 3060Ti, 3050) - A Tale Plague: Requiem is a true next-gen game and it shows in its demanding performance. - Consoles run at 30fps in 60hz mode and 40fps in 120hz mode. The game also supports VRR. - The Xbox Series X version is the most stable on consoles. PS5 has performance issues in some areas (especially in open spaces with rats). - Xbox Series S has some clipping in shadows, textures, vegetation, draw distance and reflections. - PS5 and Xbox Series X use very similar graphics settings. - PC has more vegetation, better ambient occlusion, shadows and anisotropic filtering. - Loading times are similar on all 4 platforms. - The PC version will receive a ray-Tracing patch soon. - A Tale Plague is one of the first games with DLSS 3 + Frame Generation support in the RTX40 series. With this technique, we can achieve over 160fps on average with an RTX4090 on Ultra. - It seems that A Tale Plague: Requiem makes current consoles sweat, giving more modest results than with crossgen games (as expected). Music: https://www.youtube.com/watch?v=fjj4WVD4rXQ
    https://www.youtube.com/watch?v=q8Lj88O3JsQ&t=657s
  • trident02 kullanıcısına yanıt

Oyunu sildim baştan indiriyorum

• Dexter Morgan kullanıcısına yanıt

Neden hocam? Ben de önyükleme yaptım sözde ama day 1 patch iniyor oyun kadar yine... Siz onu mu kastettiniz? Patch ile biraz daha akıcı oldu diyorlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sukrullex -- 18 Ekim 2022; 22:6:23 >
  • Anonymous çeviri açıklama yapmış 1 veya 2 haftaya türkçe yaması hazır olacakmış ozaman kadar bence bekleyebiliriz. belki 1-2 de patch gelir oyuna, rahat oynarız.

• V. bölüme geldim. oynanış anlamında ilk oyunun üstüne koyamamışlar. combat tarafında daha fazla yenilik görmek isterdim.

• Karşılaştırmalara göre PC ve yeni nesil konsollar arasındaki en gözle görülür fark bitki örtüsünde ve gölgelerde.

A Plague Tale: Requiem (2022) [PC ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metal-Gear -- 18 Ekim 2022; 22:15:11 >

• BayTuruncu kullanıcısına yanıt

İletişime geçtim. Yanlış yazmış adam. DLSS 2 diyor.

• Gamepass le oynuyoruz oyunu fakat cidden bu gamepass neden yıllardır bu kadar leş bir uygulama, oyundan çıkıp tekrar girmek istediğinizde hiçbir tepki vermiyor resetlemek falan gerekiyor pc yi. Yılların yazılım şirketi ve hala bu kadar sorunlu ürünler çıkarmak inanılmaz alt tarafı oyuna gireceğim çok basit bir aksiyon.

Optimizasyon oldukça kötü 3060ti ile Dlss dengeli olsada fareli ve bol ışıklı ortamlarda 1080p de 44fps ye kadar düşüyor, gün ışığında inanılmaz göz yoran bir parlaklık var.

• Şu oyunun en büyük eksisi ilk oyunda olduğu gibi mimikler. Çok odun be acıyorum hiç yakışmıyor şu oyuna böyle. Yüz animasyonunu da kotarsalar çok güzel olacakmış. İlerledikçe sinema gibi gidiyor oyun.

İlk oyununa göre mimikler bir tık daha gelişmiş ama onları da nadir ara sahnelerde, biraz görüyoruz. Mimikler hiç bir zaman serbest bırakamıyor kendini A Plague Tale: Requiem (2022) [PC ANA KONU]  Mesela mimiklerin az bişi oynadığı bir sahne;

Görüntüleri yan yana niye koyamıyoruz abi onu ne ara bozdunuz A Plague Tale: Requiem (2022) [PC ANA KONU] 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi innorvous -- 18 Ekim 2022; 22:44:44 >

• oyunda alan derinliği haricindeki diğer ayarlar low da ve resolution scale % 80 de gayet kaliteli ve akıcı oynanıyor . 32 gb ram ile .. kalite bu ayarlarda bile haarika . çoğu şeyi high a çekmeye de gerek yok . bu ayarlarda ben 1060 gtx ile iyi sonuç alıyorum ve alan derinliği grafikler eskisine göre çok iyi ve gerçekçi tasarlanmış . başta dil desteği olmadığı ve low da bile akıcı olmayan takıla takıla giden bir yapı olunca en başından soğumuştum ama resolution scale i düşürün performans artıyor . ama bu kartı 2 dakika kebap gibi yaptı

güncelleme bittikten sonra güncelle butonu tekrar aktif oluyor ve yanlışlıkla basarsanız 40 gb siliniyor en başında yüklemeniz gerekiyor ben böyle aptal saptal uygulama görmedim epic games i aratır .

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.