< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi twinzz -- 24 Ocak 2020; 3:54:50 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi twinzz -- 24 Ocak 2020; 3:54:50 > |
devran dönene kadar kıçımızda don kalırsa açarız tabi. dogalgazi en ufakta aciyorum butun ay evin ici hala buz gibi oldugu halde fatura 475 lira gelmis :D
|
3000 TL hazırla şimdiden adamın avukatları direkt bu tutarı istiyormuş anlaşmak için, çokca duydum bu adamla ilgili bu davaları
|
Ver mehteri verrr. Muhalif birisine hakaret et hıncını öyle al madalya bile alabilirsin.
|
ya elim ayağım titriyor bu adama sövmemek için laaaaaan yeteeeeeer
|
bu devran dönünce de sen ona açarsın. yüzde 100 kazanırsın hem de.
|
|
Hakaret etmeden fikirlerinizi ifade etmek bu kadar zor olmasa gerekli. Daha once forumdan birkac arkadas da bana hakaret etmisti, cok dozu kaciranlar oldu, baska hesaplar ile daha da fazla rahatsiz edenler olunca ben de sikayette bulunmustum. Turkiye de mahkemeye bile gelmedim, avukat yerime halletti. Biri haric hepsi ceza aldi, o da kuzenim yazmis gibi bir ifade ile yirtti oyle diyeyim. Hakaret etmeden konusmak en guzeli, kalp kirmaya gerek yok.
![]() |
Bende hakaret davası yedim. Önceden bi cezan yoksa hagb veriyor yani 5 yıl suç işlemezsen siciline işlenmiyor. Ancak avukat ve dava masraflarını sana yüklüyorlar yani yeni zamla 3 - 4 bin tl ödeyeceksin geçmiş olsun.
|
ben yazmadim de gec.. facebook ip bilgilerini vermez...
|
|
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|