Şimdi Ara

A Haber'in 60 yıllık televizyon haberi (LİNK YENİLENDİ.)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
1
Favori
4.600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • not: özelden "tweet silinmiş" diye yazan üyelerin isteği üzerine linki değiştirdim.

adamın biri pandemi sürecinde "60 yıllık tarihi televizyonu" tamirle yeniden hayata döndürüyor. televizyonu açtığında ise kenan evren'in darbe mesajı ekranda beliriyor.

adam tamir ettiği "60 yıllık televizyonu" 15 ila 20 bin arasında satacakmış

oynat bakalım uğurcuğum...

https://t24.com.tr/video/tamir-edilen-60-yillik-televizyonun-ekraninda-darbe-bildirisi-okuyan-kenan-evren-belirdi,33092

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YananGülYoldaşlığı -- 27 Ekim 2020; 2:12:57 >

• Demek ki Grahambell'in ilk görüşmeyi gerçekleştirdiği telefonu tamir etsek Grahambell'in ta kendisiyle konuşabileceğiz.

Ahaber büyüksün ümstad

• Darbeyi tarikat cemaatler yapıyor bunlar askerden nefret ettirmeye çalışyor

• link yenilenmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YananGülYoldaşlığı -- 8 Ekim 2020; 11:1:18 >
  • subhanallah ibretlik olay. tüylerim diken diken oldu.

• wehrmacht kullanıcısına yanıt

zaten darbe bu nedenle yapılmadı mı?

• Lanetli Arabayı hatırlattı...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bazen aklım almıyor valla. Bir insan gerçekten bu kadar salak ya da saf olabilir mi ya da insanlar bu kadar salak yerine konulabilir mi?

•    

• çok uyanık ya 15-20 bine satacakmış isteyen olursa tv yi  

şeyden gördü galiba hani bu sıfırı eksik 50 tl yi kolleksiyoncular alır umudu ile 50 bine koyan uyanık vardı bi tane....ah bu özentiler  

• Mugetsuga kullanıcısına yanıt
    Hayır. Graham Bell telefonu icat etmedi. Adam mucit değil tam bir ölücü diyelim.
    Telefon Antonio Meucci tarafından icat edilmiştir. Ancak Meucci başına gelen talihsizlikler nedeni ile icadının patentini alamamıştır. Bu sırada rahatsızlanan Meucci'nin tedavisi için para bulmak için, karısı telefonu bir eskiciye satar. Eskicide telefonu gören Bell hemen satın alır, kendisininmiş gibi patentini alır. Meucci ile Bell bu sebeple davalaşırler. En son 2002 yılında ölümünden çok sonra hakkı iade edilir, telefonun mucidi Meucci olarak tescillenir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipli jeton -- 8 Ekim 2020; 15:14:8 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Rezillik

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bence telif atmalılar a habere

• ipli jeton kullanıcısına yanıt

Mucidi demedim zaten ilk görüşmeyi gerçekleştirdiği telefonu dedim. Grahambell'den önce görüşme yapan yok diye biliyorum.

• Arkadaşlar 1990’larda bozulmuş bir tv’niz varsa talibim.
    Bayağıdır tv seyredemiyordum, bizimkiler dizisini, köle Isaura’yı filan seyrederim.

• a-haber

b-saçmalık

c-dışkı

d-hiçbiri

• quote:

Orijinalden alıntı: djoz

a-haber

b-saçmalık

c-dışkı

d-hiçbiri

Düzeltiim ve cevap veriim hocam.

a-ahaber (Haber değil)

b-saçmalık

c-dışkı

d-hepsi

Cevap : d

:D

• Geleceğe dönüş 4 seneryosu çıkar buradan..

• Vatandaşla ..şşak geçmek böyle bir şey işte...

yiyen de var...

afiyet olsun.

• Susam sokağı , Dallas ( izleyemediğim çok bölümü var ne oldu ceyara). Çıkıyorsa temizinden 2 bin TL veririm..

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.