Şimdi Ara

A Fistful of Dollars (1964) (Bir Avuç Dolar İçin )| Clint Eastwood

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
1
Favori
1.875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  A Fistful of Dollars (1964) (Bir Avuç Dolar İçin )| Clint Eastwood

A Fistful of Dollars (1964) (Bir Avuç Dolar İçin )| Clint Eastwood

(Eastwood)'un genç ve azılı haydutları birbirine kırdırdığı bu müthiş film hakkında yorumlarınızı bekliyorum.
    Gizemli bir silahşör (Eastwood) iki rakip kaçakçılık çetesinin korku saldığı kasvetli ve eski bir sınır kasabası olan San Miguel'e gelir ve macera başlar.
    Ayrıca Sergio Leone'nin Spaghetti Western üçlemesinin ilk ayağı. Clint Eastwood'u sinemaya kazandıran film olarak da bilinir.
    Filmin tek eksiği kan olmamasıdır,ölen onlarca adam ellerini kaldırıp yarım daire çizip düşer yere. Ah o kurşunlardan sonra kanlar fışkıracaktı ki işte o zaman harika olurdu. Ama 1960'larda oluyor böyle şeyler, takmamak lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shaddar -- 14 Temmuz 2013; 3:04:01 >

• The Good, the Bad and the Ugly bunu izledim sondan başladım sanıtım çok üzgünüm
  • Zeki bir kovboy neler yaparmış burda göstermiş bizlere Clint baba.

“Cebinde parası olan adam barıştan yanadır.”
  • Akira Kurosawa'nın Yojimbo filmini westerne uyarlamıştır sergio leone. zamanında yojimboyu izledikten sonra a fistfull of dollars'dan soğumuştum. çünkü orjinal değildi. neyse ki üçlemenin diğer ikisi a fistfull of dollars'dan daha iyi çıktı da kazandı beni.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Smokin That Weed

Akira Kurosawa'nın Yojimbo filmini westerne uyarlamıştır sergio leone. zamanında yojimboyu izledikten sonra a fistfull of dollars'dan soğumuştum. çünkü orjinal değildi. neyse ki üçlemenin diğer ikisi a fistfull of dollars'dan daha iyi çıktı da kazandı beni.

uzak doğu filminden mi esinlenmiş...vay be
  • Spagetti Westernler az ve öz oldular hatta ve hatta orjinallerinden bile iyi oldular.
    Bence bu filmlerin şahı iyi, kötü, çirkin ama bu film de üst düzey olduğundan bu başlığı açmak zorunda hissettim kendimi.
  • for a few dollars more dolar üçlemesinden en sevdiğimdir

en sevdiğim western ise once upon a time in the west

hazır western konusu açılmışken western tavsiyeleri bekliyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • High Plains Drifter
    Pale Rider

bunları izlemeni tavsiye ederim.

Bir de neydi adamın adı Bruce Willis'in bir kovboy filmi vardı aynı bu filme benzeyen bulursan onuda izle.
  • @Domates Kizartmasi

Kovboylar ve Uzaylilari izle .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hasanyus -- 16 Şubat 2012; 20:13:11 >
  • shaddar saolasın baktımda clint üstat yönetip oynamış kalitesinden şüphem yok

bruce a gelince last man standing sanırım bahsettiğin film

unforgiven,true grit ve 3:10 yuma arşivde duruyor ama öncesinde eski filmleri izleyeyim diyorum

kovboylar uzaylılara karşıda pc de duruyor onuda yahşi batı ile beraber sonlara saklicam öncesinde epey bi western izleyeyim sonrasında bu ikisi ile hafiften tiye alır hafiften ironi yapar eğlenirim diyorum,yanılıyormuyum?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zebercet -- 16 Şubat 2012; 20:32:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Domates Kızartması

shaddar saolasın baktımda clint üstat yönetip oynamış kalitesinden şüphem yok

bruce a gelince last man standing sanırım bahsettiğin film

unforgiven,true grit ve 3:10 yuma arşivde duruyor ama öncesinde eski filmleri izleyeyim diyorum

kovboylar uzaylılara karşıda pc de duruyor onuda yahşi batı ile beraber sonlara saklicam öncesinde epey bi western izleyeyim sonrasında bu ikisi ile hafiften tiye alır hafiften ironi yapar eğlenirim diyorum,yanılıyormuyum?

bir aksilik olmassa bu gece "The Magnificent Seven" yada " High Plains Drifter"dan birini izleyecez bakalım.
  • sountrackına hasta olduğum film.
  • Üçlemedeki yeri 2.ciliği haketsede farklı bir yapım.İzlettiriyor tekrar insana.
  • Üçlemenin 3. sıradaki filmi bence. Sountrack 10 numara.
    Bruce Wills'in oynadığı kovboy filmi bunun kopyasıdır.
  • varmı hala izlememiş olanlar...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.