Şimdi Ara

A-CLASS (49. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.124
Cevap
54
Favori
355.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: secilburgaz

2013 model sipariş edilen aracım 2013 yerine 2012 model gelmiş istersem siparişi iptal edebilir veya yeni sipariş verebilir mişim:(( Çok üzüldüm ya ne yapmalıyım?

bence aracı alın ve adam akıllı da bir indirim yapmalarını söyleyin :) sonuçta bu sizin için geldi ve sizin istediğiniz gibi değil bence indirim isteyip olaydan sorumlu olan arkadasla bi konuşmak lazım :S
  • @tsirugi

İndirim yapacaklarını hiç zannetmiyorum. Hatta @secilburgaz yeni sipariş verir ihtimaline karşı 2012 model o aracın müşterisi hazırda bekliyordur şu an büyük ihtimalle.
  • Bende mercedsein kendisine ulaşayım diyorum.
  • Boşuna indirim beklemeyin. Ben araya ne hatırlı kişiler soktum yine de indirim olmadı. Ama indirim yerine aksesuar talep edebilirsiniz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Malachi77

Boşuna indirim beklemeyin. Ben araya ne hatırlı kişiler soktum yine de indirim olmadı. Ama indirim yerine aksesuar talep edebilirsiniz...

İndirim yapacaklarını hiç zannetmiyorum. Hatta @secilburgaz yeni sipariş verir ihtimaline karşı 2012 model o aracın müşterisi hazırda bekliyordur şu an büyük ihtimalle.

Bana GÜLSOY'un söylediği araç söyledikleri tarihden geç geldiğinde bu hatamızdan dolayı size mahcup olmamak için bir indirim yaparız dediler ve benimle aralarında bir muhabbet yok ilk defa o zaman konuştuk aldığınız yere göre durum değişebilir bişi diyemem. Koluman da hatırlı kişiyi soktuğumda da 2012 model araçta 3000 bin lira indirim yaptılar araç benim istediğim donanımda değildi düşünmedim bile... Ayrıca şunu da söyliyeyim secilburgaz sizin yorumunuza katılıyorum direkt olarak mercedesle temasa geçin almanyaya bir mail atsanız kesin ve güzel bir dönüş yapacaklardır size :) birde sunu sorayım MÜŞTERİ TAKİP VE GÖRÜŞME FORMU yani sizin imza attığınız o kağıtta aracın model yılında 2013 yazıyor değil mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tsirugi -- 7 Şubat 2013; 21:15:02 >

• Ben imza atmadım ama teklif Formu var. Türkiye Mercedes ile gorvşecegim. Eğer ilgilenmezlerse Almanya ile görüşeceğim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Ben imza atmadım ama teklif Formu var. Türkiye Mercedes ile gorvşecegim. Eğer ilgilenmezlerse Almanya ile görüşeceğim

peki o kağıtta 2013 yazıyor mu ?
  • quote:

2013 model sipariş edilen aracım 2013 yerine 2012 model gelmiş istersem siparişi iptal edebilir veya yeni sipariş verebilir mişim:(( Çok üzüldüm ya ne yapmalıyım?

ben senin yerinde olsam iyi bir indirim ister extra aldığın donanımlarıda bedavaya getirtirim. yapmazlarsa da o zaman beklemekten baska care yok ama yaparlar güven bana. extra özellikler nelerdi???
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasanyazici

quote:

ben senin yerinde olsam iyi bir indirim ister extra aldığın donanımlarıda bedavaya getirtirim. yapmazlarsa da o zaman beklemekten baska care yok ama yaparlar güven bana. extra özellikler nelerdi???

Hasan beye katılıyorum bencede indirim yaparlar yapmak ZORUNDALAR çünkü bu çok büyük bir hata telafisi ancak böyle olabilir bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasanyazici

quote:

Cam tavan, kör nokta uyarı, akıllı ışık sistemi var.
  • arkadaşlar;opsiyonların fiyatlarına nereden ulaşabiliyoruz.örneğin a200 AMG için alınabilecek opsiyonların fiyatları ile beraber tüm listesine nereden-nasıl ulaşabiliriz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: O T T O M A N

arkadaşlar;opsiyonların fiyatlarına nereden ulaşabiliyoruz.örneğin a200 AMG için alınabilecek opsiyonların fiyatları ile beraber tüm listesine nereden-nasıl ulaşabiliriz?

Konfiguratorden bakılıyor normalde ama şu an konfigurator çalışmıyor, sanırım yakında normale doner. 2013 opsiyon fiyatlarının güncellemesini yapmadılar sanırım.
  • Yeni faiz oranları geldi arkadaşlar. Kredi kullananların gözü aydın, benim aldığım aracın faiz oranı 0.79'dan 0.65'e düştü. Fiyat farkıylada kaskoyu bedavaya getirdim nerdeyse
  • Iyi o zaman yapilan zamla birbirini nerdeyse dengelemis oldu.)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • müşteri temsilcisiyle konustum aracınız pasal da gibi birşey söyledi yanlış duymadıysam :D jetonumda geç düştü pasal nedir ? :D :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batu

Yeni faiz oranları geldi arkadaşlar. Kredi kullananların gözü aydın, benim aldığım aracın faiz oranı 0.79'dan 0.65'e düştü. Fiyat farkıylada kaskoyu bedavaya getirdim nerdeyse

Hangi banka?
  • quote:

quote:

Yeni faiz oranları geldi arkadaşlar. Kredi kullananların gözü aydın, benim aldığım aracın faiz oranı 0.79'dan 0.65'e düştü. Fiyat farkıylada kaskoyu bedavaya getirdim nerdeyse

Hangi banka?

Mercedes Finans hocam.
  • Dosya masrafı var mı? Kasko fiyatlar pahalı mı? Sitesinde bulamadım kusura bakma:)
  • quote:

Dosya masrafı var mı? Kasko fiyatlar pahalı mı? Sitesinde bulamadım kusura bakma:)

Dosya masrafı aracın fiyatı içinde ekliydi zaten, ekstra olarak ne kadar dosya masrafı çıkardıklarını sormadım. Tahmini 600-800 lira falandır. Kasko fiyatı kişiden kişiye göre değişir, bize 1800'e geldi ama araç A serisi değil, C coupe. Kasko'yu mercedes firmasından yaptığım için faiz oranında indirime gittiler, bu indirimle birlikte oldukça uygun bir fiyata geldi hem kasko hem kredi faizi, dışardan bir şirkete kaskolatmaya ihtiyaç duymadım.

Edit: Ben C coupe alıp neden A serisi forumunda geziyorum diye sormayın, A serisini o kadar araştırıp bağlandım ki kopamıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batu -- 8 Şubat 2013; 16:17:13 >

• quote:

quote:

Dosya masrafı var mı? Kasko fiyatlar pahalı mı? Sitesinde bulamadım kusura bakma:)

Dosya masrafı aracın fiyatı içinde ekliydi zaten, ekstra olarak ne kadar dosya masrafı çıkardıklarını sormadım. Tahmini 600-800 lira falandır. Kasko fiyatı kişiden kişiye göre değişir, bize 1800'e geldi ama araç A serisi değil, C coupe. Kasko'yu mercedes firmasından yaptığım için faiz oranında indirime gittiler, bu indirimle birlikte oldukça uygun bir fiyata geldi hem kasko hem kredi faizi, dışardan bir şirkete kaskolatmaya ihtiyaç duymadım.

Edit: Ben C coupe alıp neden A serisi forumunda geziyorum diye sormayın, A serisini o kadar araştırıp bağlandım ki kopamıyorum

Hayırlısı olsun çok güzel bir araç C coupe.

• 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.