Şimdi Ara

A-CLASS (48. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.124
Cevap
54
Favori
355.433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar bu arada ekimde sipariş verdigimde Euro=2,30tl idi şuan 2,40oldu neredeyse. ordanda %4 fiyatlar arttı.

cunku mercedesın TL fiyatları gercek kur 2,30ken 2,37 kur uzerınden sabitti. şimdi 2,39 reel kurken muhakkak onlar 2,40-2,45 yaparlar sabıt kuru daha cıkar dıye.

ben soylıyim 90-95bin liralık extralı A 180 - A 200 AMG ler e en az 5bin lira fark gelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasanyazici

quote:

Orijinalden alıntı: secilburgaz

Benim aracım 2013 Türkiyeye giriş yapmış. Gümrük işlemleri bitince bayiye gidecek ve alacağız inşallah.

Sizin aracınızın fiyatı bellı oldumu peki? anladıgım kadarıyla en erken gelen 2013 model sizin aracınız. fiyat konusunda bilgilendirirseniz sevinirim.

Fiyat belli değil pazartesi günü belli olur dendi bekliyoruz.
  • Kasko için teklif alan yada araştırma yapan varmı acaba,ben biraz araştırdım da fiyatlar 1900tl den - 5000tl ye kadar çıkıyor. Şuan fiyat alan varmı başka.
  • ben yaptırdım hocam 1385 tl aracı kolumandan aldım orda yaptırdım Groupama ile çalışıyolar isterseniz arayıp görüşün ankara sigorta 2700 yapı kredi sigorta 2100 demişti bana sorduğumda
  • quote:

Orijinalden alıntı: YAKUP_1903

ben yaptırdım hocam 1385 tl aracı kolumandan aldım orda yaptırdım Groupama ile çalışıyolar isterseniz arayıp görüşün ankara sigorta 2700 yapı kredi sigorta 2100 demişti bana sorduğumda

Cevap için teşekkürler aracın teminata konu değeri ne kadar acaba benim araç azıcık doluda A200 AMG 87000 tl çıkıyor kasko firmalarının listesinde ancak benim araç 111700 TL olunca kasko fiyatı kafamı kurcalıyor, 3-5 önemli değil ama işte

• Araca kaputy filmi yaptıracam. Bu konuda önerisi olan var mı? Yaptıran memnun mu?
    Bana tüm kaputu kaplamayı teklif ettiler ama bilemedim, tecrübesi olan arkadaşlardan yardım istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Malachi77

Araca kaputy filmi yaptıracam. Bu konuda önerisi olan var mı? Yaptıran memnun mu?
    Bana tüm kaputu kaplamayı teklif ettiler ama bilemedim, tecrübesi olan arkadaşlardan yardım istiyorum.

Kesinlikle tavsiye ederim, hatta çamurluklar dahil yapılmalı. Ancak unutmayın özellikle metalik boyalı araçlarda bu film uygulaması ileri günlerde söküldüğünde araç boyasında renk farkı oluşturuyor. Sonuç bu uygulama varsa boya korumayı eksik etmeyin film olmayan kısıma...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sukru52

quote:

ben yaptırdım hocam 1385 tl aracı kolumandan aldım orda yaptırdım Groupama ile çalışıyolar isterseniz arayıp görüşün ankara sigorta 2700 yapı kredi sigorta 2100 demişti bana sorduğumda

Cevap için teşekkürler aracın teminata konu değeri ne kadar acaba benim araç azıcık doluda A200 AMG 87000 tl çıkıyor kasko firmalarının listesinde ancak benim araç 111700 TL olunca kasko fiyatı kafamı kurcalıyor, 3-5 önemli değil ama işte

benim araç bana 57.500 geldi kasko değeri 61.500

• quote:

Benim tam belli değil ancak yaklaşık 2500 civarı olacak. Bu arada 1 nisan da yürürlüğe girecek yeni yasa ile Kasko yu sıfır km araca 2. yıl yaptırmak mantıklı değil. Aracın değeri piyasa rayicine göre belirleneceğinden opsiyonlu araç alanlar (benim gibi) pert durumunda araçlarında 10bin den 30 bine kadar zarar edecekler. İlk yıl yaptırıp 2. yıl yaptırmak için poliçeyi iyice incelemek her şeyi poliçeye yazdırmak lazım. Vallahi durum vahim...
  • 2013 Fiyatları hepimize hayırlı olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: mkelleci

2013 Fiyatları hepimize hayırlı olsun

sonunda diyorum ya eline saglık hocam
  • quote:

2013 Fiyatları hepimize hayırlı olsun

ohhh be sonunda :D
  • quote:

quote:

Benim tam belli değil ancak yaklaşık 2500 civarı olacak. Bu arada 1 nisan da yürürlüğe girecek yeni yasa ile Kasko yu sıfır km araca 2. yıl yaptırmak mantıklı değil. Aracın değeri piyasa rayicine göre belirleneceğinden opsiyonlu araç alanlar (benim gibi) pert durumunda araçlarında 10bin den 30 bine kadar zarar edecekler. İlk yıl yaptırıp 2. yıl yaptırmak için poliçeyi iyice incelemek her şeyi poliçeye yazdırmak lazım. Vallahi durum vahim...

Sukru Bey ,

benimde aynı durum. araç 78800tl idi 2012 fiyatı için arac bedeli 90.032TL.

Ben aracın 2013 fıyatını gecen hafta bılmedıgım için extralarını tek tek vererek tahmını bir zam ile 92.500tl için istanbul plaka ya fiyat aldım. fiyat yaklasık 3300tl cıktı. ama %30 hasarsızlık indirimim ile 2300tl dediler.

ispanyada iş seyehatindeydim. bugun geldim. yarın daha detaylı kontrol edip sizlerede dönerim. hem artık fiyatta belli oldu. kaskoyada net fiyat verebilirim.

bu arada benim araba dün türkiye gümrüğüne gelmiş. haftaya teslim alıcam en sonunda.

• quote:

Orijinalden alıntı: hasanyazici

quote:

quote:

Sukru Bey ,

benimde aynı durum. araç 78800tl idi 2012 fiyatı için arac bedeli 90.032TL.

Ben aracın 2013 fıyatını gecen hafta bılmedıgım için extralarını tek tek vererek tahmını bir zam ile 92.500tl için istanbul plaka ya fiyat aldım. fiyat yaklasık 3300tl cıktı. ama %30 hasarsızlık indirimim ile 2300tl dediler.

ispanyada iş seyehatindeydim. bugun geldim. yarın daha detaylı kontrol edip sizlerede dönerim. hem artık fiyatta belli oldu. kaskoyada net fiyat verebilirim.

bu arada benim araba dün türkiye gümrüğüne gelmiş. haftaya teslim alıcam en sonunda.

Yani 300-500 önemli değil, kafa karıştırıyor olay...

• Bu arada yeni A klas için yakıt tanklarında bir sorundan dolayı aksiyon çıkmış satılan araçları servislere çağırıyorlarmış. Sorun için ise dolu depoda yakıtın tanka çarpmasından dolayı ses çıkıyormuş, olay bunu gidermek içinmiş.

Benim araç üretime yeni girdi inşallah bu sorun halledilmiş şekilde gelir fabrikadan

Ama Mercedes yine yıldızın hakkını vermiş ve olaya hemen müdahale diyor işte olay bu
  • Pazartesi paranin yarisini nakit olarak hesaplarina gecirdigim, diger yarisinida kredi kullandigim aracimi alamiyorum. MB finanstan yeni faiz orani bekliyorlarmis, pazartesiden beri bekletiyorlar, arac bayide bekliyor. Kafayi yemek uzereyim, sanki cok bi halt varmis gibi niye MB'den kredi kullandiysam...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batu

Pazartesi paranin yarisini nakit olarak hesaplarina gecirdigim, diger yarisinida kredi kullandigim aracimi alamiyorum. MB finanstan yeni faiz orani bekliyorlarmis, pazartesiden beri bekletiyorlar, arac bayide bekliyor. Kafayi yemek uzereyim, sanki cok bi halt varmis gibi niye MB'den kredi kullandiysam...

TEkrar hayırlı olsun Batu bey, bunlar böyle demekki, 1.5 ayda 2013 fiyato açıkladırlar, inşallah en kısa zamanda açıklarlar ve alırsınız aracınzı.
  • 2013 model sipariş edilen aracım 2013 yerine 2012 model gelmiş istersem siparişi iptal edebilir veya yeni sipariş verebilir mişim:(( Çok üzüldüm ya ne yapmalıyım?
  • quote:

2013 model sipariş edilen aracım 2013 yerine 2012 model gelmiş istersem siparişi iptal edebilir veya yeni sipariş verebilir mişim:(( Çok üzüldüm ya ne yapmalıyım?

Zor seçim, alacağınız araç standarda yakın ise bence iptal edin derim. Ama standarttan farklı olarak çeşitli opsiyonlar istediyseniz bence alın, aksi taktirde baya beklersiniz sanırım. Bu tamamen benim yorumum tabi. Her türlü hayırlısı osun..
  • quote:

quote:

2013 model sipariş edilen aracım 2013 yerine 2012 model gelmiş istersem siparişi iptal edebilir veya yeni sipariş verebilir mişim:(( Çok üzüldüm ya ne yapmalıyım?

Zor seçim, alacağınız araç standarda yakın ise bence iptal edin derim. Ama standarttan farklı olarak çeşitli opsiyonlar istediyseniz bence alın, aksi taktirde baya beklersiniz sanırım. Bu tamamen benim yorumum tabi. Her türlü hayırlısı osun..

Bayağı opsiyonlu hocam. Tekrar beklemek zorundayım.
  • 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.