Şimdi Ara

A-CLASS (47. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.124
Cevap
54
Favori
355.402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hasanyazici

quote:

Orijinalden alıntı: O T T O M A N

arkadaşlar A200 7G kullanıcıları ortalama yakıt sarfiyatları hakkında bilgi paylaşabilir mi?bu değerlerden yola çıkarak CLA200 7G alım planı yapmak istiyorum.eğer ağırlıklı şehiriçi kullanımında 8lt/100km yi aşmıyorsa,bu CLA içinde aşşağı yukarı geçerli olur ki,benim için fazlasıyla makul sayılır.

Arkadaslar,

öncelıkle CLA için turkıye motor ve donanımları bellı degıl.

suan Almanya satıslarındakı modeller asagıdakı gıbıdır;

Düz Vitesler

CLA 180 1,6 Benzinli 122HP 6ileri Manuel Vites 7,4lt yakıt tüketimi / 29.000Euro(Tahmını TR baslangıc fiyatı 33bin euro) ÖTV %40
    CLA 180 Blueefficiency Edition (stop/start özelliği) 1,6 Benzinli 122HP 6ileri Manuel Vites 6,8lt yakıt tüketimi / 29.000Euro(Tahmını TR baslangıc fiyatı 33bin euro)ÖTV %40
    CLA 200 1,6 Benzinli 156HP 6ileri Manuel Vites 7,4lt yakıt tüketimi / 32.000Euro(Tahmını TR baslangıc fiyatı 36bin euro)ÖTV %40

Benzinli Otomatik Vitesler

CLA 250 2,0 Benzinli 211HP 7ileri CGI otomatik vites 8,4lt yakıt tüketimi / 39.000Euro(Tahmını TR baslangıc fiyatı 59bin euro)ÖTV %80

Dizel Otomatik Vitesler

CLA 220 CDI 2,1 Dizel 170HP 7ileri CGI Otomatik vites 5,3lt yakıt tüketimi / 38.000Euro(Tahmını TR baslangıc fiyatı 85bin euro)ÖTV %130

Sonuc;

Bu arabalar almanyadakı gıbı tr yede gelırse otomatık vites işi yalan olur.

türkiye de A serisinde sunulan tüm opsiyonlar CLA içinde geçerli olacaktır.mercedes lüks sengmentte tr ye en fazla önem veren markadır.

• bu mersocular nerede?vw ciler onlarıda mı yıldırdı yoksa?herkes başka mercedes forumlarında mı?
    bu arada kaliteli,seviyeli,paylaşımcı,apaçilerin olmadığı-yüz bulamadığı, tavsiye edebileceğiniz mercedes forumu var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: O T T O M A N

bu mersocular nerede?vw ciler onlarıda mı yıldırdı yoksa?herkes başka mercedes forumlarında mı?
    bu arada kaliteli,seviyeli,paylaşımcı,apaçilerin olmadığı-yüz bulamadığı, tavsiye edebileceğiniz mercedes forumu var mı?

Öyle çok bir mersedes forumu yok zaten ülkemizde sayılılar, mercedes ile aktif bir forum yan yana düşünemiyorum, ama bir forum var çok aktif değil. Sizin istediğiniz kalite ve seviye ise mbclup var...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sukru52 -- 30 Ocak 2013; 8:10:24 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sukru52

quote:

Arkadaşlar fiyatlar 1 şubat günü açıklanacakmış. En geç 4 şubat pazartesi akşamı. bilginiz olsun. en sonki duyum bu yöndedir.

Bu arada aralık ayının 1.dekat üretimi olan araçlar Vidin/bulgaristan da 13-17 gün arasında beklemiş.umarım benimkide beklemez. Tahminimize göre 21in de en geç 22sinde vidin de olması gerekiyordu. bakalım vidinden ne zaman çıkacak. bu arada vidin istanbul 1 gün sürüyor. sonra ithalat ve ruhsat işlemleri.

Şimdi tam bilmiyorum ondan sormak gereği duydum :

1. Şuan üretime giren araçlar hangi tarihte sipariş verilen araçlar. Yani Aralık 1. dekatta üretime girmesi için ne zaman sipariş vermek lazımdı.
    2. Benim sipariş tarihim (kaparo ödediğim gün) 21 Aralık, bu araç ne zaman banta girer.

2013 model araç teslim alan varmı? :D

Sukru Bey oncelıkle sunu söyliyeyim,

eski siparişlere takılma çunku 2013 istedigimiz için illaki şubat basını beklememız gerekıyordu.

gelelım suan için; eger sansınız var ise Subatın 3.cu dekatına(20-28) sipariş verirsiniz ve arabanız subat sonu ımal edılır ve mart sonu teslım edılır. yada en kotusu martın 1.dekat ı üretilip nisan bası teslım edılır. yanı 2 - 2,5aydan fazla bekleme suan ıcın soz konusu degıl.

son olarak sızın aracınızın hangı dekatta oldugu zaten bellıdır. bayıye tel acarak ogrenebılırsınız. dekat uretım suresının ustune 1 ay koyarak teslım tarıhını 10gun ara ıle bılırsınız.

HAsan bey, cevap için teşekkürler,

Bayiden aldığımız bilgi Şubat ilk haftası üretime girecek yönündeydi, Mart ortası teslim ederiz diyorlardı ancak hani çokta tatmin olmadım cevaplardan ne bileyim kafamın karışmasına sebep burada okuduklarım oldu daha doğrusu bayi mart ortası dese bile sizin yazdıklarınızdan aslında tam tarih veremediklerini çıkarttım, yanlışmıyım acaba

• Merhaba,

Mercedes, her modelinde olduğu gibi A serisi için de FMEA bütçesini rakiplerinin üzerinde tuttu. Bu çok önemli hususun olumlu etkilerini şuan göremezsiniz ama ilerleyen zaman ile birlikte rakiplerinde yaşanan sorunlardan haberdar olunca Mercedes aracınızın kalitesini daha iyi anlayacaksınız.

Teşekkürler.

FMEA : Failure Modes and Effects Analysis.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MichaelSullivan -- 30 Ocak 2013; 13:28:56 >
  • quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar fiyatlar 1 şubat günü açıklanacakmış. En geç 4 şubat pazartesi akşamı. bilginiz olsun. en sonki duyum bu yöndedir.

Bu arada aralık ayının 1.dekat üretimi olan araçlar Vidin/bulgaristan da 13-17 gün arasında beklemiş.umarım benimkide beklemez. Tahminimize göre 21in de en geç 22sinde vidin de olması gerekiyordu. bakalım vidinden ne zaman çıkacak. bu arada vidin istanbul 1 gün sürüyor. sonra ithalat ve ruhsat işlemleri.

1. Şuan üretime giren araçlar hangi tarihte sipariş verilen araçlar. Yani Aralık 1. dekatta üretime girmesi için ne zaman sipariş vermek lazımdı.
    2. Benim sipariş tarihim (kaparo ödediğim gün) 21 Aralık, bu araç ne zaman banta girer.

eski siparişlere takılma çunku 2013 istedigimiz için illaki şubat basını beklememız gerekıyordu.

gelelım suan için; eger sansınız var ise Subatın 3.cu dekatına(20-28) sipariş verirsiniz ve arabanız subat sonu ımal edılır ve mart sonu teslım edılır. yada en kotusu martın 1.dekat ı üretilip nisan bası teslım edılır. yanı 2 - 2,5aydan fazla bekleme suan ıcın soz konusu degıl.

son olarak sızın aracınızın hangı dekatta oldugu zaten bellıdır. bayıye tel acarak ogrenebılırsınız. dekat uretım suresının ustune 1 ay koyarak teslım tarıhını 10gun ara ıle bılırsınız.

Hasan bey, bugün konuştuk Gülsoy ile, araç üretime girmiş biz 21 Aralıkta kaparo yatırmıştık, Ocak ilk hafta sipariş fabrikaya geçilmişti .

Şimdi bu araç Ocak son dekatta mı oluyor Şubat ilk dekatta mı? Satış temsilcisi arkadaşın söylediğine göre Mart teslim olacak dedi. En geç Mart ortası bizde olur diye düşünüyorum, burada paylaşılan gün değerlerine göre.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sukru52 -- 30 Ocak 2013; 13:40:27 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Uğur70

quote:

Merhaba
    Benim araç nihayet Gebze gümrüğü ne gelmiş, bayinin söylediği ithalat işlemleri ve aracın gümrükten çekilmesi 8-9 gün içinde tamamlanır dedi. Umarım önümüzdeki hafta sonu gibi aracı teslim alabilirim.

Hadi hayırlısı. inşallah benim araçta gelirde biranönce bende alabilirim. güle güle kullanın şimdiden.

bu arada benim araç 18inde passau dan cıkmıstı. yıne benımkı ıle aynı 2013 ocak 1.dekat baska bır arac 19unda passau dan cıkmıs 23ünde vidine girmiş gözüküyor ama benimkinin ekranında malesef 1gün daha erken yola cıkmasına ragmen hala son güncelleme 18i passau cıkıs gözüküyor. vidine giriş sisteme girilmemiş, tabi girdiyse eger. bekliyorum:(

Çok teşekkürler Hasan bey.
    Sizin ve diğer tüm sipariş veren arkadaşların araçları inşallah bir an önce gelir. Bayinin söylediği Mayıs ayında Macaristan fabrikasında da üretim başladıktan sonra bukadar uzun beklemeler olmayacakmış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

HAsan bey, cevap için teşekkürler,

Bayiden aldığımız bilgi Şubat ilk haftası üretime girecek yönündeydi, Mart ortası teslim ederiz diyorlardı ancak hani çokta tatmin olmadım cevaplardan ne bileyim kafamın karışmasına sebep burada okuduklarım oldu daha doğrusu bayi mart ortası dese bile sizin yazdıklarınızdan aslında tam tarih veremediklerini çıkarttım, yanlışmıyım acaba

Dediğiniz bilgiler dogrultusunda benım anladıgım sizin aracınız şubat 1.dekat aracı ve mart 10-15gibi teslim edilir. dogru bılgı vermısler yanı. sıkıntı edılecek bır sey yok.

• 3-4 ay suren karar asamasindan sonra kararimi verdim ve siparisimi verdim. Baska bir musterinin siparis ettigi ancak almaktan vazgectigi araca talip oldum. Su an bulgaristandaymis arac, mavi amg paket, yarin gidip fiyat konusunu konusacagim. 2013 model siparis edip araci suan bulgaristanda olan baskasi varmi merak ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Batu

3-4 ay suren karar asamasindan sonra kararimi verdim ve siparisimi verdim. Baska bir musterinin siparis ettigi ancak almaktan vazgectigi araca talip oldum. Su an bulgaristandaymis arac, mavi amg paket, yarin gidip fiyat konusunu konusacagim. 2013 model siparis edip araci suan bulgaristanda olan baskasi varmi merak ediyorum.

En sonunda benim aracımda dun Vidin e Bulgaristana vardı. bnm aracımda 2013 model. Bayinin söylediği en geç şubat 10da istanbulda olur dedi. ama yılbaşına denk gelen araçlar 13-17gün vidinde beklemiş. yılbaşından dolayıda olabılır tabııkı. cunku farklılıklar olabiliyor. benim aracım 18inde passau dan cıktı 12 günde gelebildi vidine. 19unda baska cıkan bir arac 23ünde vidine geldi. haftaya cumaya kadar görücez artık.

Vidin istanbul 1gün bu arada.

siz fiyatı konusucam demişsiniz fiyat bellimi ki 2013lerin?? benim hala fiyat belli degil.

yarın yada pazartesi belli olacak demıslerdı cunku.

bu arada sizin arabada extra birseyler varmı?? yoksa direk mavi a180 amg mi??

• Arkadaslar arabada donanım extralarımın haricinde aşağıdakileri de aldım. hepsi bayide gelmiş:) ama hala araba yok:((

Arka Bagaj kapağı sağ tarafı için "///AMG" etiketi/yapıştırması.
    Yine bagaj havuzu için tabanı kaplayan kaucuk plastık örtü.
    Mercedes logolu on konsol için siyah/gümüş termos
    şöför koltugu arkasına takılan ceket askılığı
  • quote:

quote:

3-4 ay suren karar asamasindan sonra kararimi verdim ve siparisimi verdim. Baska bir musterinin siparis ettigi ancak almaktan vazgectigi araca talip oldum. Su an bulgaristandaymis arac, mavi amg paket, yarin gidip fiyat konusunu konusacagim. 2013 model siparis edip araci suan bulgaristanda olan baskasi varmi merak ediyorum.

En sonunda benim aracımda dun Vidin e Bulgaristana vardı. bnm aracımda 2013 model. Bayinin söylediği en geç şubat 10da istanbulda olur dedi. ama yılbaşına denk gelen araçlar 13-17gün vidinde beklemiş. yılbaşından dolayıda olabılır tabııkı. cunku farklılıklar olabiliyor. benim aracım 18inde passau dan cıktı 12 günde gelebildi vidine. 19unda baska cıkan bir arac 23ünde vidine geldi. haftaya cumaya kadar görücez artık.

siz fiyatı konusucam demişsiniz fiyat bellimi ki 2013lerin?? benim hala fiyat belli degil.

Fiyat icin yarina cagirdilar beni, mengerlerden aliyorum. Muhtemelen 2013 fiyatlari yarin siteye konacaktir. Arac mavi amg panaromik tavan ve xenon ekstra. Aracin gelecegi tarihide yarin ogrenirim muhtemelen, dun bayiyle gorustugumde 2 hafta icinde demislerdi...

• quote:

quote:

quote:

Fiyat icin yarina cagirdilar beni, mengerlerden aliyorum. Muhtemelen 2013 fiyatlari yarin siteye konacaktir. Arac mavi amg panaromik tavan ve xenon ekstra. Aracin gelecegi tarihide yarin ogrenirim muhtemelen, dun bayiyle gorustugumde 2 hafta icinde demislerdi...

hepimiz için hayırlısı diyelim o zaman. yarın büyük gün desene:)

• Benim aracım 2013 Türkiyeye giriş yapmış. Gümrük işlemleri bitince bayiye gidecek ve alacağız inşallah.
  • Bugün bayiye gittim, A180 AMG için konuşacaktım ama dün galeriye koydukları 2012 C180 Coupe'nin bana bakışlarını görünce bir anda fikrim değişti. C180 Coupe'yi aldım çıktım Oldukça uygun bir fiyata bıraktılar, araç fazla dolu değil, sadece park asistanı ve xenon var. Pazartesi günü havaleyi yaptıktan sonra trafik işlemleri falan bitince salı günü aracıma kavuşacağım inşallah.
  • quote:

Bugün bayiye gittim, A180 AMG için konuşacaktım ama dün galeriye koydukları 2012 C180 Coupe'nin bana bakışlarını görünce bir anda fikrim değişti. C180 Coupe'yi aldım çıktım Oldukça uygun bir fiyata bıraktılar, araç fazla dolu değil, sadece park asistanı ve xenon var. Pazartesi günü havaleyi yaptıktan sonra trafik işlemleri falan bitince salı günü aracıma kavuşacağım inşallah.

Hayırlı olsun o zaman . Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.

buarada kaca aldınız acaba?? özel ise maildende yazabilirsiniz. hasanyazici @ gmail.com
  • Bayiiye gidipte fiyat ogrenen var mi?

• quote:

Bugün bayiye gittim, A180 AMG için konuşacaktım ama dün galeriye koydukları 2012 C180 Coupe'nin bana bakışlarını görünce bir anda fikrim değişti. C180 Coupe'yi aldım çıktım Oldukça uygun bir fiyata bıraktılar, araç fazla dolu değil, sadece park asistanı ve xenon var. Pazartesi günü havaleyi yaptıktan sonra trafik işlemleri falan bitince salı günü aracıma kavuşacağım inşallah.

Hayırlı olsun, güzel arac...

Ben 117 bin tl lik görmüştüm HAS otoda paketleri neydi hatirlamiyorum ama...

• Arkadaslar fiyat haftaya kaldı. pazartesi toplantı yaparlarmıs salı günü acıklarlarmıs. diye soyledıler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: secilburgaz

Benim aracım 2013 Türkiyeye giriş yapmış. Gümrük işlemleri bitince bayiye gidecek ve alacağız inşallah.

Sizin aracınızın fiyatı bellı oldumu peki? anladıgım kadarıyla en erken gelen 2013 model sizin aracınız. fiyat konusunda bilgilendirirseniz sevinirim.
  • 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.