Şimdi Ara

A-CLASS (193. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.124
Cevap
54
Favori
355.433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 191192193194195
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar bi tanidik vasitasi ile 1 ay once indirimli olarak bi mercedes a dizel otomatik style paket beyaz deri koltuk ekstrali araci 95 bin tl ye 3 bin takas destegi dahil. Sizce fiyat nasil? Hic kar etmedik sizden dediler :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi besttrr -- 17 Ekim 2015; 23:50:31 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Makyajlı a serisinin fiyatları açıklanmış 8 bin TL zam var.

a200 amg 124 bin olmuş cam tavan ekleyince 130 bin oluyor.. Dalga geçiyorlar sanırım.
  • Her bakımda yağ ve filtreler için 3bin TL aldıkları doğru mu?
    Şu bildiğimiz DCI motor için.
    Biri lütfen şaka desin :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carsever -- 19 Ekim 2015; 14:26:02 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence şaka olmalı kardeşim o ben daha yeni benzinli aracımın 2. yıl bakımını yaptırdım o dediğin fiyatın 3 te birinden az tuttu ne kadar benzinlide olsa dizeliyle o kadar büyük bir fark olacağını düşünmüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Carsever

Her bakımda yağ ve filtreler için 3bin TL aldıkları doğru mu?

Ben 3 defa bakıma soktum toplamı 2000 TL olmadı kimden nereden duydunuz bilmiyorum ama çok iyi sallamış o veya onlar

• quote:

Orijinalden alıntı: sukru52

quote:

Ben 3 defa bakıma soktum toplamı 2000 TL olmadı kimden nereden duydunuz bilmiyorum ama çok iyi sallamış o veya onlar

Web sitesinde A serisi bakım paketleri için Euro bazında, TLye çevirirsek;
    15bin bakımı 1250 TL
    30bin bakımı 2000 TL
    45bin bakımı 3000 TL
    60bin bakımı 5000 TL

Ne anlama geliyor bu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carsever -- 24 Ekim 2015; 22:54:51 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sukru52

quote:

Web sitesinde A serisi bakım paketleri için Euro bazında, TLye çevirirsek;
    15bin bakımı 1250 TL
    30bin bakımı 2000 TL
    45bin bakımı 3000 TL
    60bin bakımı 5000 TL

Ne anlama geliyor bu?

Her biri için değil bunlar paket fiyatlar ...

Mercedes müşteri hizmetlerini arasanız bilgi verirlerdi ...

Neyse örnek vereyim ...

45 bin bakım paketini alırsanız eğer 3 adet bakım için 3000 TL ödersiniz demek .

Bu arada ben tutar yazmayayım

• Yani diZel A180in 45bin bakımı kaç TL?

• sukru52 S kullanıcısına yanıt
    Merhaba sizce a180 amg 2014 25000 kmdeki arabamı yoksa 2015 bmw 1.16i 7000 km olanmi ikiside dolu sanrooflu zenonlu full tecrübelerinize dayanarak soruyorum çok kararsız kaldım yardım lütfen

• sukru52 S kullanıcısına yanıt
    Merhaba sizce a180 amg 2014 25000 kmdeki arabamı yoksa 2015 bmw 1.16i 7000 km olanmi ikiside dolu sanrooflu zenonlu full tecrübelerinize dayanarak soruyorum çok kararsız kaldım yardım lütfen

• Dostlar merhaba, benim bir sorum olacak. Diamond grill dediğimiz ızgara bazı amg araçlarda var bazı araçlarda yok bunun nedeni nedir

• cos65 kullanıcısına yanıt
    Opsiyonel olarak satılan bir aksesuardı fakat 2015 ve sonrası AMG modellerde artık standart olarak sunulmaya başlandı.
  • Arkadaşlar tüm topiği okumaya başladım ama A200 156 hp gerçek şehir içi tüketim nedir acaba? Bir yerde 9-9.5 lt gibi demiş bi arkadaş. Bir de 0 km alırken arada 122 hp lik versiyonla 10 K fark var ama 2. eller hemen aynı fiyat. A200 pek tutulmuyor mu benim bilmediğim bir nedene bağl olarak?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doritoch -- 11 Kasım 2015; 20:21:42 >
  • Arkadaşlar merhaba,
    A180 kullanıcılarına bir sorum olacak.
    Ben şu anda Peugeot 508 kullanmaktayım ve aracımı değiştirmek istiyorum.
    1- A180 4 kişilik bir aile için uygun mu?
    2- Bagaj kapasitesi nasıl?

Şimdiden cevap veren arkadaşlara teşekkürler.
  • wonderfullife W kullanıcısına yanıt
    Merhaba, premium compact sınıfının bagaj hacmi ortalaması 350 litredir. A Seriside 341 litreyi garanti ediyor. Koltuklar yatınca ise bagaj hacmi 1157 litreye kadar çıkıyor. Açıkçası ben bu otomobili 4 kişilik bir aileye uygun olduğunu düşünüyorum. Fakat siz sonuçta D segmenti bir araçtan C+ segmentine geçeceksiniz. Size biraz ufak gelebilir. Eğer ki 508 bize zaten büyük geliyor araçta fazlaca kullanmadığımız alanımız oluyor derseniz A Serisi sizin için uygun olabilir. Ama 508'e bile biz zar zor sığıyor derseniz farklı alternatiflere yönelebilirsiniz. Bir showrooma gidip kendiniz görürseniz daha faydalı olur.
  • Selamlar a180 cdi aracımın yaz lastıklerini degistireceğim. rft yerine michelin croos climate normal lastik takmayı düşünüyorum. Stepnesiz olmam dışında bir sorun yaşarmıyım. Normal lastik takan arkadaşlardan yorumlarını alabılırmıyım?

• obivan77 O kullanıcısına yanıt
    aracım bir türlü balans tutmuyor. ROF olmadığı için ya lastikler çok hafif geldi, ya da bir problem var. 3 kere balans yapıldı araca. ROF lastiklerim ile böyle bir problem yaşamadım. Yeni lastiklerim Goodyear Ultragrip GEN1
    A Serilerindeki sertlik sanırım sadece lastik ile alakalı bir durum değil. Tahminimce aracın amortisörleri de kısa bu sebeple araçta konforlu süspansiyon olsa bile yine biraz sert kalıyor. RFT lastikleri değiştirip normal lastik takanlarda araçta çok fazla yumuşama olmadığını söylüyor. Onun dışında süspansiyonlar RFT lastiklere göre ayarlandığı için belki araç lastikler üzerine yığılabilir, balans ayarı tutmayabilir. Bir başka sorun ise stepneniz olmadığı için muayeneden geçemezsiniz. Şahsi görüşüm RFT lastik kullanımına devam etmek. Konfor dışında büyük artıları var. Stepne taşımadığınız için hem yer hemde yakıt tasarrufu sağlıyorsunuz. Patladığı zaman bir kenara çekip beklemenize gerek kalmıyor, en az 80 km daha yol gidebiliyorsunuz. Ayrıca çok güvenli;

https://www.youtube.com/watch?v=FumXPC8MQAI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PCNerd -- 16 Kasım 2015; 2:39:01 >

• Anlaşılan sorun yaşamamak için RFT lastiğe devam etmek zorundayız. Öyleyse en konforlu RFT lastik hangisidir?
    Kullanan arkadaşlar bilgi paylaşabilir mi?
    Benim lastik ebadı 205x55xR16 ve şu an Bridgestone Turanza t001 kullanıyorum. 17 senedir araba kullanırım bundan daha kötü bir lastik görmedim.
    Hem çok sert hem konforsuz hem de güvensiz. Çok kayıyor.
    Bunu bende merak ediyorum. Kendim Pirelli P ZERO kullanıyorum ve sert olduğunu düşünüyorum. Michelin'ler için yumuşak olduğu söylenir. Ayrıca Bridgestone'un kendi dediğine göre 3. jenerasyon RFT teknolojisiyle ürettiği S001 model lastiklerin gayet konforlu olduğunu söylüyor.
  • 
Sayfa: önceki 191192193194195
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.