Şimdi Ara

A-CLASS (194. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.124
Cevap
54
Favori
354.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 192193194195196
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • a180d FL AMG güney denizi mavisi ile aranıza katıldım umarım memnun kalırım
  • HeartQuake kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun, şahsen memnun kalacağınızı düşünüyorum. Ayıptır sorması ne kadara aldınız ve AMG paket üzerine ekstra opsiyon donanım aldınız mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: PCNerd

Hayırlı olsun, şahsen memnun kalacağınızı düşünüyorum. Ayıptır sorması ne kadara aldınız ve AMG paket üzerine ekstra opsiyon donanım aldınız mı?

Teşekkürler. Renk olarak çok gittim geldim mavi çok mu göze çarpar falan diye fakat maviye karar kıldım en son.mavi olarak koca İstanbul'da 1 adet araba olduğu icin pek tercih şansım olmadı gece paketli istiyordum fakat yok benim araçta sadece açılır cam tavan var ekstra olarak. Fiyat olarak da durum biraz garip babam aralıkta indirime girer diye tutturdu kaporayi verdik araligi bekliyoruz. Tanıdık var zaten Has otomotivde sıkıntı çıkarmadılar o yüzden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: HeartQuake

a180d FL AMG güney denizi mavisi ile aranıza katıldım umarım memnun kalırım

Burada bahsi geçen modelin sonundaki FL ne anlama geliyor ? Neden fiyatları daha pahalı ? Sitesinde herhangi bir şey göremedim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: haliserbilgin

quote:

Orijinalden alıntı: HeartQuake

a180d FL AMG güney denizi mavisi ile aranıza katıldım umarım memnun kalırım

Burada bahsi geçen modelin sonundaki FL ne anlama geliyor ? Neden fiyatları daha pahalı ? Sitesinde herhangi bir şey göremedim.

FL facelifted yani makyajlı anlamına geliyor. Biliyorsunuz yeni makyajlandi a180 arka stoplar ön gündüz ledleri egzoz çıkışları falan değişti. Almışken makyajlı alalım dedik

• şuan makyajsız araç varmı acaba bayilerde varsa indirim oranı nedir bilen varmı?
  • kaan2142 K kullanıcısına yanıt
    Fiyat listesinde makyajsızlar hala görünüyor, muhtemelen her bayide yoktur didik didik aramak lazım. Eğer bayilerde varsa araç sunroof ve xenon far opsiyonlu modelini listedeki fiyat ile alabilirsiniz. Mercedeste 8000 9000 lira indirim olur genelde.

http://www.mercedes-benz.com.tr/content/media_library/turkey/mpc_turkey/passenger_cars/prices/a_price.object-Single-MEDIA.download.tmp/A_Ekim.pdf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PCNerd -- 3 Aralık 2015; 12:53:23 >
    Yok gibi bir sey, dusunuyorsaniz elinizi cabuk tutmalisiniz.

• arkadaşlar 2-3 hafta sonra aranıza katılıcam araç mavi renk .. araca neler yaptırmamı tavsiye edersiniz ..(boya koruma,kaput koruma vs.)

• quote:

Orijinalden alıntı: The-Hulk

arkadaşlar 2-3 hafta sonra aranıza katılıcam araç mavi renk .. araca neler yaptırmamı tavsiye edersiniz ..(boya koruma,kaput koruma vs.)

güney denizi mavisi mi? ben de aynısını aldım geçen hafta hayırlı olsun ön koruma yaptır bence 3m ön kaput vs. arkaya gerek yok gibi. bi de gece pakedi yoksa arka camları kararttım ben o da güzel durdu baya
  • Evet hocam guney denizi mavisi . kaput koruma dusunuyorum ama intte filmin cikarilacagi zaman aracta renk farki oluyomus galiba oyuzden hala emin degilim ..gece paketli degil ama ben geceye ceviricem hocam birde bi mahsuru yoksa pm olarak arac fotolarini gorebilirmiyim .. İntte cesitli fotolar var ama hepsinde renkler cok farkli biri daha acikken biri daha kapali

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • son zamanlarda a serisi icin fiyat alan oldumu arkadaslar
  • cramygda C kullanıcısına yanıt
    A180d FL AMG, cam tavanlı, gece paketli, jüpiter kırmızısı, 3500 lira takas desteği dahil 117.600 fiyat teklifi alındı. Gece paketi olmayan güney denizi mavisi modeline de aynı fiyat verildi.
  • Hocam mahsuru yoksa fiyati hangi bayiden aldiginizi ogrenebilirmiyim .. Konfigure edince yazdiginiz arac 130k cikiyor sizin soylediginiz fiyata yaklasik %10 indirim yapmislar yapiyolar mi o kadar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • PCNerd P kullanıcısına yanıt
    hangi bayiden aldiniz cok uygun duruyor makyajsiz olmali bu fiyata

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cramygda -- 17 Aralık 2015; 16:52:26 >
  • Hocam araçların liste fiyatlarına takılmayın özellikle Mercedes için. Malum sitede ikinci el satılan araçlardan bayiler daha düşük fiyatlar veriyor. Mesela C180 AMG içinde 143 bin fiyat aldım. Liste fiyatı üzerinden 20 bine kadar indirim var. Şunuda beliteyim A Serisi için aldığım fiyat takas indirimi ile birlikte. Yani aracınızı dışarıya satarsanız verecekleri fiyat 121 bin. Teklifleri aldığım şehir ise Diyarbakır.
  • quote:

A180d FL AMG, cam tavanlı, gece paketli, jüpiter kırmızısı, 3500 lira takas desteği dahil 117.600 fiyat teklifi alındı. Gece paketi olmayan güney denizi mavisi modeline de aynı fiyat verildi.

xenon varmıydı araçta
    A serisi FL'lerde artık xenon far yok. AMG pakette standart olarak sunulan LED yüksek performanslı farlar var. Şu an sadece CLA ve GLA serilerinde xenon far kaldı. Makyaj zamanları gelince onlarda da xenon kalkacak büyük Mercedes'lerdeki gibi LED farlar olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PCNerd -- 17 Aralık 2015; 23:57:29 >
  • quote:

A serisi FL'lerde artık xenon far yok. AMG pakette standart olarak sunulan LED yüksek performanslı farlar var. Şu an sadece CLA ve GLA serilerinde xenon far kaldı. Makyaj zamanları gelince onlarda da xenon kalkacak büyük Mercedes'lerdeki gibi LED farlar olacak.

cumartesi bakıcamda, benzinli için fiyat sordunuzmu?
    Hayır fakat tahmin etmek zor değil. Liste fiyatı üzerinden 8000 9000 düşün o civarda teklif verirler.
  • 
Sayfa: önceki 192193194195196
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.