Şimdi Ara

A-CLASS (108. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.124
Cevap
54
Favori
355.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 106107108109110
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sukru52

quote:

Orijinalden alıntı: finecenker

quote:

quote:

quote:

quote:

156 beygirlik bir aracta 60 km/h te TC devreye giriyorsa bence bu aracin onden kaymaya ne kadar meyilli oldugunu gosterir, kanimca guzel bir sey degil. :) artik onunu attira attira kalkarsiniz :) hehe.

156 hp A200un 0-100'u 8.4 ve 8.3 sn olarak verilmis.
    Ayni agirliktaki bmw 1 serisi 136 hp olmasina ragmen 0-100u otomatikte 8.7sn manuelde 8.5sn. Nerdeyse ayni yani. Kalkista kici basi da oynamiyor ayrica. :)
    A200u o kadar da abartmayin derim yani..

A200un fiyat ve pazar rakibi olan 1.18 170hp ise 7.2 ve 7.4sn degerlerine sahip. A250 dikiz aynasinda hizla kuculuyor yani. Bi de zaten 150hp araba onden cekisli mi olur allaskina :)

Lakin tasarimi cok guzel a serisinin kim gorse donup bir daha bakiyor. Yine de sakin surun siz fazla basmayin. A serisinin yol tutusu cok ii diyenleri gormustuk daha once, taklalar atiyorlardi :) allah korusun. Kemerlerinizi de baglayin, ses mes gelmesin :)

Tamam tamam kizmayin takiliyorum gercekten. O kadar da BMW Mercedes geyigi olsun yani.. Lakin yukardaki bilgileri gercekten fikriniz olsun diye verdim.
    Kazasiz belasiz keyifli surusler dilerim.

Yine mi geldiniz siz, özlemiştik sizi

Gelip atıp tutan, üfüren yoktu bayadır.

Birde 1.8 motor ile 1.6 yı karşılaştıran birinin otomabil değerlendirmeleri için sadece bunu koyarım oraya

Bu arada kızamyın öylesine yazdım takıldım yahu

Size fikir versin diye yazdım inşallah işe yararlar ... Hayırlı yanlamalar size... yanlamak istesek şahin alırdık fena yanlıyor

Bmw 1.18 1.6litre motor icerir, 1.16 gibi.

Ya da a180 ile a200 gibi, ayni sekilde.

Saygilar.

Orayı hiç bilmiyordum, BMW teknik verileri aklımda değildi, ancak yinede önemli detaylar değil bunlar 0.2 sn vs bizler gibi kullanıcaların fark edeceği değerler değil. A klasa bir chip yapıp 170 bg lere çıkarsak sanırım 1.18 in şansı kalmaz eşit bg lerde ama olay o değil bence stok hali ile benim gibi bir kullanıcı için gayet yeterli...

sadece size 60 km de TC olayını açıklamak isterim, aslında 60 km yanmıyordu, sadece biraz abartmıştım, zaten gerçek değer asıl mesajın içindeki videoda var, 30-35 km civarlarında TC devreye giriyor. 60 sadece ufak bir gaz vermeydi. Değerleri yanlış anlamanızı istemem. Geçmiş sayfalarda 0-100 km test videosunda bu 60 km muhabettinin detayları var.

Önden atma, arkadan savurma vs yok. Aracın direksiyon tepkileri içinde kendiniz kullanmadan değerlendirmeyin, aracın en çok zevk veren noktası direksiyonu bence

Son olarak, 1 serisindeki multimedya A klasta olsaydı bence 1 serisinin hiç şansı kalmazdı, objektif yorum yaparsak i-drive, mercedesin en son command sistemini bile eziyor.

Sonuç olarak 1 serisi A dan iyi olsaydı sanırım şuan onu kullanıyor olurdum

Bilgiler icin tesekkurler.

Araci ben cok kez kullandim sanirim 5 defa. Direksiyon hissiyatini ilk dakikada anlayabiliyorsunuz zaten. Bu konuda size katilamaycagim. Onerdigim uzmanlara ve dergilere ait videolari izlemenizi tavsiye ederim. Siz direksiyonu bu sekilde begeniyor olabilirsiniz buna saygim sonsuz sonucta zevk meselesi ama bu direksiyonun ileri ve geri bildirimlerini basarili yaptigi veya hissiyati iyi oldugu anlamina gelmez. Hic bir uzman yorumcunun a serisini. Direksiyonu basarili dedigini bulamadiginizi goreceksiniz hepsi gasat bulmus.

Idrive konusu zaten acikca ortada. Gercekten tum markalarla yarisir cok kolay ve kullanisli. Mercedesin ki de neden o kadar zor ve kisitlamalar var anlamak mumkun degil.

Daha iyi daha kotusune yorum yapamacagim. Siz a serisi aldiysaniz tabii ki o en iyisidir. Iyi gunlerde kullanin.

Saygilar

Yani sizin kullanım amacınız nedir bilmiyorum ancak ben öyle sizin gibi yanlamak isteyen , yarışan , makas ayan yada bunları yapsanız bile bunları yapacak bir araba arayan biri değilim .

Benim icin spor görünsün , tipi güzel olsun , bastığında gitsin yeter . Direksiyon içinse yoldaki her tası hissetmek nasıl iyidir sey olabilir anlamam.

Son olarak ben bugüne kadar bir tane bile A klas testinde iyi değerlendirme görmedim . Bir otomobil dergisi yada uzmanı bir aracı kötülüyorsa o arac nedense cok satıyor . TR satış rakamları açıklandığın da kim neyi ne kadar basarmış göreceğiz .

Makyaj yada iyileştirme icin bir sey diyemem ancak ntg5 denen yeni multimedya sistemi geliyor tüm sınıflara . İnsallah onbiraz daha iyi olur.

Kendime cevap vereyim bari

Nasıl yazmısim bilmiyorum ama cok satmak iyi bir sey gibi olmuş , cok satmak bir aracı iyi yapsaydı sanırım kuş serisi lider olurdu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: erciftci

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: denizmd

Dilerim ki birgün herkes Mercedes sahibi olmanın zevkini yaşar... ''The Best or Nothing''

A serisi ile mi ?

Çok fazla teargas yemişin sen git biraz limon sirke bul

büyük espri yapmışsınız

soru ağır geldi heralde

Yok biz bu konuda haftalık sazanlara alıştık o yüzden siz oltaya gelmeyin...

Bu arada Mercedes kapılarını acmış tear gazdan etkilenene limon veriyormuş ama a klas zorunlu yoksa gitme avucunu yalarsın

Saygılar sunarım bu haftayı bunla kapatırız umarım

Sen rahat ol, e class ile gidince sıkıntı olmaz

sen takıldın biz takıldık kime ağır geldi belli oldu . Bakıyorum hemen e klasin oldu . Bu kadar eziklik olmaz yahu

Hayırlı olsun zevkin doruklarında gazlaya gazlaya gez bari.

Haftanın sazanı bu arada benim babam senin babanı döver :)

seviyeniz belli oldu hemen, size hayırlı işler

Madem en ufak eleştiriyi kaldıramaycaksın, ne işin var burada.

Madem ufak tefek işlerin peşindesin nediye zamanimizi harcıyorsun . Seviyeden bahsedene bakarmisin hele adam araba almış seviniyor belki ilk defa mercedese binecek gelip burada ahkam kesip ...

İste mercedes e den baslar gibi en adı klise lafı ima eden birine bunları yazarak değerli zamanımı harcadığıma inanamıyorum kısaca gozumdeki çizdiğin profili yazarsam ceza alırım bırak gizli kalsın

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: denizmd

Dilerim ki birgün herkes Mercedes sahibi olmanın zevkini yaşar... ''The Best or Nothing''

A serisi ile mi ?

Çok fazla teargas yemişin sen git biraz limon sirke bul

büyük espri yapmışsınız

soru ağır geldi heralde

Yok biz bu konuda haftalık sazanlara alıştık o yüzden siz oltaya gelmeyin...

Bu arada Mercedes kapılarını acmış tear gazdan etkilenene limon veriyormuş ama a klas zorunlu yoksa gitme avucunu yalarsın

Saygılar sunarım bu haftayı bunla kapatırız umarım

Sen rahat ol, e class ile gidince sıkıntı olmaz

sen takıldın biz takıldık kime ağır geldi belli oldu . Bakıyorum hemen e klasin oldu . Bu kadar eziklik olmaz yahu

Hayırlı olsun zevkin doruklarında gazlaya gazlaya gez bari.

Haftanın sazanı bu arada benim babam senin babanı döver :)

seviyeniz belli oldu hemen, size hayırlı işler

Madem en ufak eleştiriyi kaldıramaycaksın, ne işin var burada.

Madem ufak tefek işlerin peşindesin nediye zamanimizi harcıyorsun . Seviyeden bahsedene bakarmisin hele adam araba almış seviniyor belki ilk defa mercedese binecek gelip burada ahkam kesip ...

İste mercedes e den baslar gibi en adı klise lafı ima eden birine bunları yazarak değerli zamanımı harcadığıma inanamıyorum kısaca gozumdeki çizdiğin profili yazarsam ceza alırım bırak gizli kalsın

Hocam kendi kendinize kurmayın.

başkasını lafına alıntı yaptım, geldiniz, atladınız. Avukatı siz misiniz adamın ?

mercedes e'den başlar da demedim, sürekli kullandığım ikinci aracı söyledim, gene farklı anlamlar çıkardınız.

sazan, ezik, avucunu yalarsın vb. diyen de ben değilim, kendi seviyenizi kontrol edin.

illa küfür edeceğim diyorsan da et, için rahatlasın.

yazılanlar üzerinden konuşun, kendi kafanızda kurduğunuz yakıştırmalar üzerinden değil.

istemiyorsanız da yazmayın, ilk olarak siz bana cevap yazdınız, size alıntı yapmadığım halde.

• quote:

Orijinalden alıntı: Burak DEMİRAL

Değerli A serverler :)

Araç Türkiye'ye gelmiş. Önümüzdeki hafta işlemlere başlıyoruz. Ancak vergi durumundan ötürü Temmuz 1 de plaka işlemlerine başlayacağım. Şimdi tek dört gözle beklediğim konu, MF'nin olası faiz indirimi kararı.

Sonunda aracımla aranızdayım :)

Nihayet Burak bey :) Çok sevindim aracınıza maşallah yakıyor kırmızı çok hoş durmuş AMG de :)

quote:

Neyse, command tamam arkadaşlar bir kaç ufak tefek pürüz var ama çözülecek inşallah Araç tamamen değişiyor, o absurd denen ekran araca tamamen değişik bir görünüm veriyor. Video izleme, internet bağlantısı ve diğer özellikler için buradan devam edeceğim.

Oooo şükrü bey çok iyi olmuş yaa :) Valla bence çok yerinde bir hamle oldu bu diğer uygulamaları da dört gözle bekliyoruz. Bizlerinde feyz alacağı şeyler olacak.
    quote:

başkasını lafına alıntı yaptım, geldiniz, atladınız. Avukatı siz misiniz adamın ?

mercedes e'den başlar da demedim, sürekli kullandığım ikinci aracı söyledim, gene farklı anlamlar çıkardınız.

sazan, ezik, avucunu yalarsın vb. diyen de ben değilim, kendi seviyenizi kontrol edin.

yazılanlar üzerinden konuşun, kendi kafanızda kurduğunuz yakıştırmalar üzerinden değil.

istemiyorsanız da yazmayın, ilk olarak siz bana cevap yazdınız, size alıntı yapmadığım halde.

Sizin bi sonunuz yok mu ? Arkadaş burda ne güzel kendi aramızda paylaşımlarda bulunuyoruz. Henüz aracını almamış arkadaşlarımız var neden girip kafa karıştırmaya yada bizim tepkimizi çekmeye çalışıyorsunuz ki ? Tansiyonu yükseltince elinize ne geçiyor ? Bizler Tercihimizi A klass dan yana kullandık. Saygı duyun ve rahatsız etmeyin lütfen.

• quote:

Orijinalden alıntı: arda00000

sukru hocam bu kurulum dosyasını nereden buldunuz?

Biraz uğraştırdi ancak mercedes wis içerisinden çektim .

• quote:

Orijinalden alıntı: Quadriceps

Oooo şükrü bey çok iyi olmuş yaa :) Valla bence çok yerinde bir hamle oldu bu diğer uygulamaları da dört gözle bekliyoruz. Bizlerinde feyz alacağı şeyler olacak.

Command gercekten başka bir dünya , yani aracın içerisindeki çehresi değişti , navigasyonu cok süper olmuş , 3d navi cok güzel , kullanımı cok kolay ve hızlı .

Sesle kontrol İngilizce olsa bile radyo kanalı degistirmekten , navigasyona komut girmeye kadar her şeyi yapıyorsunuz , cok eğlenceli , artık direksiyondan kumandanın neden bu sekilde yapıldığını anladım çünkü insanların buna ihtiyacı yokmuş gercekten süper bir cihaz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sukru52 -- 5 Haziran 2013; 11:02:56 >

• quote:

Valla kimden ne alıntı yaptığın umrumda degil senin mantığın ile araba alacak degil millet , sunu bilmesin ki A klas bir mercedes ve senin 2. Aracın ile %80 ortak parca kullanıyor .

Teybinden , airbag lerine , jantindan motoruna bir cok parçası ortak . Yazmak istemiyorum ama bazen dayanamıyorum iste .

Sonuçta eğer a klasin mercedes oldugu gercegini kabul edemiyorsan e klasin %50 si de mercedes degil diyorsun

Sizin gibi gelip burada insanların araçlarına gerkesizce birseyler yazanlara uyuz oluyorum

Özet bir yerlerinizide yırtsanız a klas mercedesin su ana kadar ürettiği en güzel araçlardan bence E Klasi satın A alın hatta erken davranın yeni C çıkınca elinizde kalacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sukru52 -- 5 Haziran 2013; 11:11:03 >

• quote:

Valla kimden ne alıntı yaptığın umrumda degil senin mantığın ile araba alacak degil millet , sunu bilmesin ki A klas bir mercedes ve senin 2. Aracın ile %80 ortak parca kullanıyor .

Teybinden , airbag lerine , jantindan motoruna bir cok parçası ortak . Yazmak istemiyorum ama bazen dayanamıyorum iste .

Sonuçta eğer a klasin mercedes oldugu gercegini kabul edemiyorsan e klasin %50 si de mercedes degil diyorsun

Sizin gibi gelip burada insanların araçlarına gerkesizce birseyler yazanlara uyuz oluyorum

Özet bir yerlerinizide yırtsanız a klas mercedesin su ana kadar ürettiği en güzel araçlardan bence E Klasi satın A alın hatta erken davranın yeni C çıkınca elinizde kalacak

Ben kimse benim mantığımla araba alsın demiyorum, sadece kendi fikrimi söylüyorum.
    Sizin görüşünüzle benimki farklı olabilir, kimseye uyuz olmayın boşuna, herkese kendi arabası güzel
    Her araç da eleştirebilir, hiçbir markanın hiçbir aracı mükemmel değil. Aracınız eleştirilince size hakaret edilmiş gibi algılamayın.
    Burada birçok insan kendi aracının eksik gördüğü yönlerini açıkça söylüyor, gayet de güzel bilgileniyoruz.
    Ha eleştiriyi kabullenemiyorsanız, okumazsınız, olur biter.

Yine "sen böyle demek istiyorsun" varsayımlarıyla yazmayın lütfen, kendi fikrinizi, bilginizi belirtin yeter.

Ayrıca kendi kullandığım W211 ile A serisi arasında pek ortak yön göremiyorum, belki de ben bakmayı bilmiyorumdur. Bu da benim eksikliğim.

Size göre A serisi güzel olabilir, başkasına göre olmayabilir. Mercedes bu günlere ufak araç üreterek gelmiş bir firma değildir, o yüzden de
    ben çok yakıştırmıyorum markaya. Güzel araç olabilir, çok satabilir, onlar ayrı konular. Mercedes 3 senede prestij kazanmış bir marka değil, 3 yılda da kaybetmez nasıl bir araç üretirse üretsin. Ama şu an mercedes'in gittiği yönü de beğenmiyorum, diğer markaların üstünde olan yerini yavaş yavaş kaybediyor bence.

Sonuçta A serisi konuşmamızın başlangıcı olan "Mercedes keyfi" hususunda pek de itibar edilecek bir araç değil, bence.
    Bu benim fikrimdir, insanlar istediği kritere göre araç alabilir, tamamen kendi seçimleri.

• quote:

quote:

Ben kimse benim mantığımla araba alsın demiyorum, sadece kendi fikrimi söylüyorum.
    Sizin görüşünüzle benimki farklı olabilir, kimseye uyuz olmayın boşuna, herkese kendi arabası güzel
    Her araç da eleştirebilir, hiçbir markanın hiçbir aracı mükemmel değil. Aracınız eleştirilince size hakaret edilmiş gibi algılamayın.
    Burada birçok insan kendi aracının eksik gördüğü yönlerini açıkça söylüyor, gayet de güzel bilgileniyoruz.
    Ha eleştiriyi kabullenemiyorsanız, okumazsınız, olur biter.

Yine "sen böyle demek istiyorsun" varsayımlarıyla yazmayın lütfen, kendi fikrinizi, bilginizi belirtin yeter.

Ayrıca kendi kullandığım W211 ile A serisi arasında pek ortak yön göremiyorum, belki de ben bakmayı bilmiyorumdur. Bu da benim eksikliğim.

Size göre A serisi güzel olabilir, başkasına göre olmayabilir. Mercedes bu günlere ufak araç üreterek gelmiş bir firma değildir, o yüzden de
    ben çok yakıştırmıyorum markaya. Güzel araç olabilir, çok satabilir, onlar ayrı konular. Mercedes 3 senede prestij kazanmış bir marka değil, 3 yılda da kaybetmez nasıl bir araç üretirse üretsin. Ama şu an mercedes'in gittiği yönü de beğenmiyorum, diğer markaların üstünde olan yerini yavaş yavaş kaybediyor bence.

Sonuçta A serisi konuşmamızın başlangıcı olan "Mercedes keyfi" hususunda pek de itibar edilecek bir araç değil, bence.
    Bu benim fikrimdir, insanlar istediği kritere göre araç alabilir, tamamen kendi seçimleri.

İste siz haftanın sazanı itibarını buradan alıyorsunuz en sıkı eleştiriyi bu araca ben yaptım okumadığınız icin beni marka fanatiği sanıyorsunuz .

Eğer siz aracınız ile a serisi arasında ortak nokta bulanıyorsanız sadece 3 mesaj üstte aracıma taktiğim command sistemine bakın e de nasılmış a da nasılmış ayrıca koltuk hafıza düğmeleri , harman kardonu , klima kompresorune kadar aynı teknoloji , mercedesin giriş seviyesi olması a Klasi bir mercedes yapmıyorsa bence bakış acınızı değiştirin .

Önceki mesajlarımı da okumayı unutmayın mercedes fanatiği olan ben değilim , altinizdaki e klas model aracın Avrupa satıldığı fiyatı görseniz kimlerin aldığını görseniz bu mesajınızdan utanırsınız .

Sonuçta mercedes a üretti diye kalitesiz bir marka oluyor demeniz sizin olaya burjuvai bakış acınızdan kaynaklanıyor , kusura bakmayın ama sizin icin mercedes bir fanatizm olmuş biz araçlarımızdan memnunuz her ne kadar sizin gibi iste nasıl olur orta sınıf birileri sıfır mercedese biner olamaz deseniz bile yakında mercedesin down sizing calismalari sonrası 1.6 e kalalar 150 binden satılırken göreceksiniz her yer beyaz , siyah , gri e klas dolacak . O zamanda sey ima edersiniz artık mercedes e den baslar ama 2.0 motoru olursa bir mercedes dersiniz

Kusura bakmayın fanatiklik yok objektif ölün çatlasanız patlasinz da buradaki herkes mercedes sahibi ve onun konforunu yaşıyor

• quote:

İste siz haftanın sazanı itibarını buradan alıyorsunuz en sıkı eleştiriyi bu araca ben yaptım okumadığınız icin beni marka fanatiği sanıyorsunuz .

Eğer siz aracınız ile a serisi arasında ortak nokta bulanıyorsanız sadece 3 mesaj üstte aracıma taktiğim command sistemine bakın e de nasılmış a da nasılmış ayrıca koltuk hafıza düğmeleri , harman kardonu , klima kompresorune kadar aynı teknoloji , mercedesin giriş seviyesi olması a Klasi bir mercedes yapmıyorsa bence bakış acınızı değiştirin .

Önceki mesajlarımı da okumayı unutmayın mercedes fanatiği olan ben değilim , altinizdaki e klas model aracın Avrupa satıldığı fiyatı görseniz kimlerin aldığını görseniz bu mesajınızdan utanırsınız .

Sonuçta mercedes a üretti diye kalitesiz bir marka oluyor demeniz sizin olaya burjuvai bakış acınızdan kaynaklanıyor , kusura bakmayın ama sizin icin mercedes bir fanatizm olmuş biz araçlarımızdan memnunuz her ne kadar sizin gibi iste nasıl olur orta sınıf birileri sıfır mercedese biner olamaz deseniz bile yakında mercedesin down sizing calismalari sonrası 1.6 e kalalar 150 binden satılırken göreceksiniz her yer beyaz , siyah , gri e klas dolacak . O zamanda sey ima edersiniz artık mercedes e den baslar ama 2.0 motoru olursa bir mercedes dersiniz

Kusura bakmayın fanatiklik yok objektif ölün çatlasanız patlasinz da buradaki herkes mercedes sahibi ve onun konforunu yaşıyor

Bakın gene kendiniz kuruyorsunuz. ben "nasıl olur da sizin gibi adamlar mercedes'e biner" demiyorum, siz öyle dediğimi düşünmek istiyorsunuz.
    Benim burjuva bakış açım olduğunu iddia ediyorsunuz, hakkımda hiçbirşey bilmeden.
    Bana fanatiklik yapıyor diyorsunuz.
    Ben düzgünce derdimi anlatıyorum, siz hemen saldırıya geçmeye çalışıyorsunuz sanki ben sizi aşağılıyormuşum gibi.
    İlk aşağılamaya çalışan sizdiniz hatırlatırım "a class'ı olmayanı içeri almıyorlarmış" diyerek. Ama beklemediğiniz bir cevap aldınız.

En sıkı eleştiriyi yapmış olmanız, kimsenin fikrini aşağılama lüksünü vermez size. Bana sazan demenizi hiç gerektirmez, terbiyenizi takının
    Çatlamak, patlamak falan. 10 yaşında çocuğun kullanacağı laflar bunlar, biraz dikkatli yazın.

Üç tane parça ile de iki arabayı mukayese etmeyin. Kalite olarak ne şasisi aynı araçların, ne aktarması, ne de süspansiyonu, ne iç malzemesi, tabii ki aralarında fark olacak ve var da zaten. Command sistemi, hoparlör sistemi, klima kompresörü ile modellerin kalitesini mi ölçüyoruz, komik olmayın.

Avrupa'nın şartları farklı, oradan örnek vermeyin gelip de. Orada bütün araçlar daha ucuz ve insanların otomobillere bakışı farklı.
    Biz bu memlekette yaşıyoruz. Ben kullandığım araca kimin bindiğine bakmıyorum, severek kullanıyorum. Şu an ikinci el olarak sizin aracın sıfırından da ucuz muhtemelen benim aracım. Yani siz de rahatlıkla alabilirdiniz. Sizin tercihinizdir, buna diyecek birşeyim yok.

Ben en başta "A'da mı mercedes keyfi var" dedim. Onun üstüne demediğinizi bırakmadınız. Düzgünce "şunlardan dolayı var, aracın özelliği şu" deseydiniz sorun yoktu. Ben katılırım ya da katılmam o ayrı, boşu boşuna gerdiniz bu kadar. Konunun dışına çıktıkça çıktınız.

Benim diyeceklerim bu kadardır, size iyi günler.

• quote:

quote:

Bakın gene kendiniz kuruyorsunuz. ben "nasıl olur da sizin gibi adamlar mercedes'e biner" demiyorum, siz öyle dediğimi düşünmek istiyorsunuz.
    Benim burjuva bakış açım olduğunu iddia ediyorsunuz, hakkımda hiçbirşey bilmeden.
    Bana fanatiklik yapıyor diyorsunuz.
    Ben düzgünce derdimi anlatıyorum, siz hemen saldırıya geçmeye çalışıyorsunuz sanki ben sizi aşağılıyormuşum gibi.
    İlk aşağılamaya çalışan sizdiniz hatırlatırım "a class'ı olmayanı içeri almıyorlarmış" diyerek. Ama beklemediğiniz bir cevap aldınız.

En sıkı eleştiriyi yapmış olmanız, kimsenin fikrini aşağılama lüksünü vermez size. Bana sazan demenizi hiç gerektirmez, terbiyenizi takının
    Çatlamak, patlamak falan. 10 yaşında çocuğun kullanacağı laflar bunlar, biraz dikkatli yazın.

Üç tane parça ile de iki arabayı mukayese etmeyin. Kalite olarak ne şasisi aynı araçların, ne aktarması, ne de süspansiyonu, ne iç malzemesi, tabii ki aralarında fark olacak ve var da zaten. Command sistemi, hoparlör sistemi, klima kompresörü ile modellerin kalitesini mi ölçüyoruz, komik olmayın.

Avrupa'nın şartları farklı, oradan örnek vermeyin gelip de. Orada bütün araçlar daha ucuz ve insanların otomobillere bakışı farklı.
    Biz bu memlekette yaşıyoruz. Ben kullandığım araca kimin bindiğine bakmıyorum, severek kullanıyorum. Şu an ikinci el olarak sizin aracın sıfırından da ucuz muhtemelen benim aracım. Yani siz de rahatlıkla alabilirdiniz. Sizin tercihinizdir, buna diyecek birşeyim yok.

Ben en başta "A'da mı mercedes keyfi var" dedim. Onun üstüne demediğinizi bırakmadınız. Düzgünce "şunlardan dolayı var, aracın özelliği şu" deseydiniz sorun yoktu. Ben katılırım ya da katılmam o ayrı, boşu boşuna gerdiniz bu kadar. Konunun dışına çıktıkça çıktınız.

Benim diyeceklerim bu kadardır, size iyi günler.

Germek mı aksamdan beri dalga geciyorum sizinle ne gerilmesi burada gerilen sizsiniz .

Hiç beklemediğim bir cevap degildi , ben sizden s klas bekliyordum hatta düşük bile geldi model

Ayrıca hiç bir şeyi kurmadım , imanız açık ve seçik belliydi kim okusa amacınızı anlardi ki , bu konuya bunları yazan ne ilk nede son insan siz olacaksınız .

Ayrıca Avrupa ile TR kıyas yapma konusuna gelince bence yazdıklarınız zaten herseyi açıklıyor , orada kaç lira burada kaç lira oldugu önemli degil otomobile bakışınız zaten yanlış onu anlatmak istedim .

Simdi konforu söylemiş, sasesi böylemis falan filan hikaye sizin hatanız e klas ile a Klasi karşılaştırmanız . Sınıf farklı biz kendi segmentinde mercedes konforu sağlayan ve bunuda bir cok ortak parçaya sahip olarak yapan bir araca sahibiz .

Siz e klas alınca ne kadar mercedes sahibi oluyorsanız , burada a klas alanların da mercedes sahibi olduklarını anlamalısınız . A klas üreten mercedes Allah askına mercedes olmuyor mu , bu arac ilk olarak 90 larin sonunda çıktı , hangi kafayı yaşadığınızı bilmiyorum ama kastınız açık , TR de yakın gelecekte downsizing ile birlikte o kendinizi cok ayrıcalıklı hissettiğiniz e klas otomobiliniz maalesef orta sınıfın cok rahat sahip oldugu sıradan bir arac olacak . Unutmayın bu araçlar her halukarda açık ve net ucuzlayacak olay pahalı olmalarından başla bir sey degil

Sonuc dediklerinizin tutarsızlıklarla dolu olduğunu anlatmaya çalıştım , mercedes sadece bir marka ona sahip olmam kimseyi farklı yapmıyor , yani anladınız umarım , e de olsa s de olsa a da olsa hepsi birer metal topluluğu .

Son cümle siz 2600 kusur mesajdan hangisinde a klas e den daha konforludur gibi bir yazı okudunuz ki , bizlerin buradaki yazısından a klas e gibi konfor veriyor diye anladınız . A klas kendi sınıfında mercedes logosunu hakeden mercedes konforunu sunan bir arac . Sanırım bu son paragraf olaya bakisinizdaki hatayı anlamanıza yarar .

Kısaca size iyi günler simdi gidin e kalsinzla tatmin olun , senin babam beni döver sözünüze sizin çocukluk seviyenizi belli etmek icin yazmıştım :) izah mizahi bozar ama ne yapacağız anlayan sivri sinek saz , anlamayana davul zurna az

Saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sukru52 -- 5 Haziran 2013; 16:08:23 >

• quote:

Germek mı aksamdan beri dalga geciyorum sizinle ne gerilmesi burada gerilen sizsiniz .

Hiç beklemediğim bir cevap degildi , ben sizden s klas bekliyordum hatta düşük bile geldi model

Ayrıca hiç bir şeyi kurmadım , imanız açık ve seçik belliydi kim okusa amacınızı anlardi ki , bu konuya bunları yazan ne ilk nede son insan siz olacaksınız .

Ayrıca Avrupa ile TR kıyas yapma konusuna gelince bence yazdıklarınız zaten herseyi açıklıyor , orada kaç lira burada kaç lira oldugu önemli degil otomobile bakışınız zaten yanlış onu anlatmak istedim .

Simdi konforu söylemiş, sasesi böylemis falan filan hikaye sizin hatanız e klas ile a Klasi karşılaştırmanız . Sınıf farklı biz kendi segmentinde mercedes konforu sağlayan ve bunuda bir cok ortak parçaya sahip olarak yapan bir araca sahibiz .

Siz e klas alınca ne kadar mercedes sahibi oluyorsanız , burada a klas alanların da mercedes sahibi olduklarını anlamalısınız . A klas üreten mercedes Allah askına mercedes olmuyor mu , bu arac ilk olarak 90 larin sonunda çıktı , hangi kafayı yaşadığınızı bilmiyorum ama kastınız açık , TR de yakın gelecekte downsizing ile birlikte o kendinizi cok ayrıcalıklı hissettiğiniz e klas otomobiliniz maalesef orta sınıfın cok rahat sahip oldugu sıradan bir arac olacak . Unutmayın bu araçlar her halukarda açık ve net ucuzlayacak olay pahalı olmalarından başla bir sey degil

Sonuc dediklerinizin tutarsızlıklarla dolu olduğunu anlatmaya çalıştım , mercedes sadece bir marka ona sahip olmam kimseyi farklı yapmıyor , yani anladınız umarım , e de olsa s de olsa a da olsa hepsi birer metal topluluğu .

Son cümle siz 2600 kusur mesajdan hangisinde a klas e den daha konforludur gibi bir yazı okudunuz ki , bizlerin buradaki yazısından a klas e gibi konfor veriyor diye anladınız . A klas kendi sınıfında mercedes logosunu hakeden mercedes konforunu sunan bir arac . Sanırım bu son paragraf olaya bakisinizdaki hatayı anlamanıza yarar .

Kısaca size iyi günler simdi gidin e kalsinzla tatmin olun , senin babam beni döver sözünüze sizin çocukluk seviyenizi belli etmek icin yazmıştım :) izah mizahi bozar ama ne yapacağız anlayan sivri sinek saz , anlamayana davul zurna az

Saygılar

hehe

• quote:

quote:

Saygılar

hehe

Aynen öyle aslında tüm konu takipçilerinin en basta size yazması gereken buydu

• quote:

quote:

quote:

Saygılar

hehe

Aynen öyle aslında tüm konu takipçilerinin en basta size yazması gereken buydu

hehe, evet

• eleştiri yapanlara neden agresifçe ''haftanın sazanı, sen ne anlarsın'' minvalinde yazılar yazıldığını anlamıyorum.
    bunun akabinde de en çok söylenen; ama ben kendi aracımı eleştiriyorum oluyor.
    bir insanın kendine ''ne salakmışım'' demesi kolaydır da başkasının ''sen salaksın'' demesini kabullenmesi çok zordur. normal bir durum aslında.
    audi a3'üm var, ciddi ciddi bu aracı düşünenlerdendim ama vazgeçtim.
    kendime göre sebeplerim var, buraya yazmaktan korkuyorum. bir ara yazdım ben de '' haftanın sazanı seçilmiştim"
    neyse

yukarıdaki arkadaşın tavrı yanlış olsa da söyledikleri kabul etmeseniz de doğrudur.

özeleştri yetmez, eleştirileri sindirmeyi ve "mantıklı" argümanlarla cevap vermeyi de öğrenmemiz lazım.
    yoksa forumda yazmanın başkasına faydası olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: natbolad

eleştiri yapanlara neden agresifçe ''haftanın sazanı, sen ne anlarsın'' minvalinde yazılar yazıldığını anlamıyorum.
    bir insanın kendine ''ne salakmışım'' demesi kolaydır da başkasının ''sen salaksın'' demesini kabullenmesi çok zordur. normal bir durum aslında.
    kendime göre sebeplerim var, buraya yazmaktan korkuyorum. bir ara yazdım ben de '' haftanın sazanı seçilmiştim"
    neyse

yukarıdaki arkadaşın tavrı yanlış olsa da söyledikleri kabul etmeseniz de doğrudur.

özeleştri yetmez, eleştirileri sindirmeyi ve "mantıklı" argümanlarla cevap vermeyi de öğrenmemiz lazım.

dayanamadım bende yazacağım..
    dediklerinizde doğrul olmakla beraber;
    ben bu başlığı en başından beri günlük takip ediyorum. şayet baştan beri okumuş olsanız eminim bakış açınız farklı olurdu..
    tamam şükrü bey biraz agrasif girdi ama dediğim gibi önceki sayfalarda da tamamen sataşmaya, aşağlamaya yönelik yazılar var..
    bir yerden sonra insanın frenlemesi zor oluyor, çünkü dediğim gibi biri geliyor abzürt şeyler yazıyor can sıkıyor, izah edilmeye çalışılıyor ama adamın niyet farklı zaten.. neyse o gidiyor bir kaç gün sonra bir başkası ona da izah edilmeye çalışılıyor.. derken bu şekilde 3-5.. artık otomatik bir etki tepki doğuyor..

ya tamam herkesin bi düşüncesi vardır, eywallah.. ama bırakın karşınızdaki de düşünsün, araştırsın.. artniyetli yorumlara göre değil, ilgili diğer araçlarla kıyaslamasını kendi yapsın..

neyse uzatmayım kimi 150.000 verir ikinci el alır, kimi 30.000 e sıfır, herkesin kendine göre hesabı vardır..
    bu arada e class 1.6 motor 138.600 tl den satışta hayırlı olsun :))

madem yazmış oldum şükrü bey e paylaşımlarından dolayı teşekkürü borç bilirim..

• quote:

Tekrar okudum herşeyi ve sıkıntıyı buldum bana göre.

Ben E ile A'yı karşılaştırmıyorum, o zaten komik olur.

Ben o segmentte bir aracın Mercedes zevki ve konforunu vermeyeceğini iddia ediyorum.

Onun için de en başta "A serisi ile mi Mercedes zevki" demek istedim.
    Daha önce de yazdım, Mercedes küçük arabaları ile bu seviyeye gelmiş bir marka değil.
    Siz Mercedes zevki deyince eğlence sistemini, hoparlörleri ya da başka elktronik oyuncukları anlıyor olabilirsiniz.
    Ben ise daha çok yoldaki gidişi, rahatlığı, yüksek hızdaki stabilliği vb. özellikleri kastediyorum.
    Burada da bir görüş farkı var heralde aramızda, yani ben öyle yorumladım.

Mercedes dediğiniz zaman 4 kapılı,sedan, uzun yolda yormayan, rahat bir araç gelir insanların aklına.
    Bu kadar yıldır da Mercedes imajını yaratan budur. Ama A'da bu özelliklerin hiçbirini göremedim ben.
    Bu benim şahsi yorumumdur. Siz bu özellikleri görmüş ya da bunlara hiç bakmadan aracınızı almış olabilirsiniz.
    Bu dediklerimi ön planda tutsanız, belki de C alırdınız benzer fiyatlara.

Lüzümsüz bir tartışmaya girmeden bu dediklerim kapsamında cevap yazarsanız sevinirim.

Herkese rahatsızlık verdim ama derdimi anlatabildiğimi düşünüyorum en sonunda.

• quote:

Orijinalden alıntı: natbolad

eleştiri yapanlara neden agresifçe ''haftanın sazanı, sen ne anlarsın'' minvalinde yazılar yazıldığını anlamıyorum.
    neyse

Neden ki yazdıklarımız arasında kötü niyetli olmayan varsa anlarım , ancak arkadaşların niyeti belli . Simdi eleştirilere bakalım biz arabayı eleştirene kadar 5000 km yol yaptık , adam oturur koltuğa 2 km yol yapar onuda belki sonra gelir buraya orası böyle şurası böyle yazar biz buna karşıyız.

Ben kendi aracımı eleştiriyorum ve bunu kendi bilgilerim cercevesinde elimden geldigince objektif yapmaya calisiyorum , ha yine mantıklı eleştiri yapanlara tek bir sözüm olmaz , ama yukarıdaki şartlara gore art niyetli olarak gelip " ha ha a klas mı oda arabamı ona para verende akıl yok " dediğinde orada duracaksın iste o zaman giydiririz hocam kimse kusura bakmasın .

Son olarak kimse burada a klas bir e dir yada C dir demiyoruz ama tutup biri gelipte a Klasi golf , astra yada ceed ile karşılaştırdımi olmuyor açıklıyorsun anlamıyor bir iki üç anlat dur her hafta biri çıkıyor ben şahsım olarak bunları artık haftanın sazanı olarak adlandırıyorum ve hicte pişman değilim .

Neyse sizden alıntı yaptık ancak bundan sonrasını üzerinize alınmayın lütfen :

Evet simdi e klas aracı olanlar ne olacak mantığınıza göre artık mercedes S den başlıyor

Tüm e klasi olan bu sekilde düşünenlere yazık oldu . Hepsi adına üzüldüm araçları ellerinde kalacak . 1.6 e klas 138500 tl

Yeni giriş seviyesi mercedes e klas neyse geyik yapmayalım artık diğer markalara yazık olacak 120 bine insignia alana kadar 138 e e klas alınır

• quote:

quote:

Tekrar okudum herşeyi ve sıkıntıyı buldum bana göre.

Ben E ile A'yı karşılaştırmıyorum, o zaten komik olur.

Ben o segmentte bir aracın Mercedes zevki ve konforunu vermeyeceğini iddia ediyorum.

Onun için de en başta "A serisi ile mi Mercedes zevki" demek istedim.
    Daha önce de yazdım, Mercedes küçük arabaları ile bu seviyeye gelmiş bir marka değil.
    Siz Mercedes zevki deyince eğlence sistemini, hoparlörleri ya da başka elktronik oyuncukları anlıyor olabilirsiniz.
    Ben ise daha çok yoldaki gidişi, rahatlığı, yüksek hızdaki stabilliği vb. özellikleri kastediyorum.
    Burada da bir görüş farkı var heralde aramızda, yani ben öyle yorumladım.

Mercedes dediğiniz zaman 4 kapılı,sedan, uzun yolda yormayan, rahat bir araç gelir insanların aklına.
    Bu kadar yıldır da Mercedes imajını yaratan budur. Ama A'da bu özelliklerin hiçbirini göremedim ben.
    Bu benim şahsi yorumumdur. Siz bu özellikleri görmüş ya da bunlara hiç bakmadan aracınızı almış olabilirsiniz.
    Bu dediklerimi ön planda tutsanız, belki de C alırdınız benzer fiyatlara.

Lüzümsüz bir tartışmaya girmeden bu dediklerim kapsamında cevap yazarsanız sevinirim.

Herkese rahatsızlık verdim ama derdimi anlatabildiğimi düşünüyorum en sonunda.

C segmenti bir arac bu dediklerimizi ne kadar verebiliyorsa A da bu en üst düzeyde , koltuklarından tutunda , klimasına , ısıtmasına ve yol tutusuna kadar .

Size son mesajım bakış acınız bu dedikleriniz ise gidin maybach alın onda bunlar sınırsız , herkes kesesine ve sürüş stiline göre arac alıyor. Dedim ya bakışınız yanlış bana göre benim aracım sınıfında ki en üst düzey konfora sahip benim icin böyle sizin icin öyle :

Edit : Bence siz bir mercedes sitesine bağlanında mercedes hangi kasa tiplerinde araç üretmeye başlamış bir kontrol edin bana göre güncelleme lazım size. 4 kapı , sedan, CLA sizlik ama durun mercedes S den başlar
    Saygılar iyi akşamlar ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sukru52 -- 5 Haziran 2013; 19:43:52 >

• Hocam 120.000'e insignia nerede var?

• 
Sayfa: önceki 106107108109110
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.