Şimdi Ara

A-CLASS (107. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.124
Cevap
54
Favori
355.552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 105106107108109
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: finecenker

quote:

Orijinalden alıntı: sukru52

quote:

156 beygirlik bir aracta 60 km/h te TC devreye giriyorsa bence bu aracin onden kaymaya ne kadar meyilli oldugunu gosterir, kanimca guzel bir sey degil. :) artik onunu attira attira kalkarsiniz :) hehe.

156 hp A200un 0-100'u 8.4 ve 8.3 sn olarak verilmis.
    Ayni agirliktaki bmw 1 serisi 136 hp olmasina ragmen 0-100u otomatikte 8.7sn manuelde 8.5sn. Nerdeyse ayni yani. Kalkista kici basi da oynamiyor ayrica. :)
    A200u o kadar da abartmayin derim yani..

A200un fiyat ve pazar rakibi olan 1.18 170hp ise 7.2 ve 7.4sn degerlerine sahip. A250 dikiz aynasinda hizla kuculuyor yani. Bi de zaten 150hp araba onden cekisli mi olur allaskina :)

Lakin tasarimi cok guzel a serisinin kim gorse donup bir daha bakiyor. Yine de sakin surun siz fazla basmayin. A serisinin yol tutusu cok ii diyenleri gormustuk daha once, taklalar atiyorlardi :) allah korusun. Kemerlerinizi de baglayin, ses mes gelmesin :)

Tamam tamam kizmayin takiliyorum gercekten. O kadar da BMW Mercedes geyigi olsun yani.. Lakin yukardaki bilgileri gercekten fikriniz olsun diye verdim.
    Kazasiz belasiz keyifli surusler dilerim.

Yine mi geldiniz siz, özlemiştik sizi

Gelip atıp tutan, üfüren yoktu bayadır.

Birde 1.8 motor ile 1.6 yı karşılaştıran birinin otomabil değerlendirmeleri için sadece bunu koyarım oraya

Bu arada kızamyın öylesine yazdım takıldım yahu

Size fikir versin diye yazdım inşallah işe yararlar ... Hayırlı yanlamalar size... yanlamak istesek şahin alırdık fena yanlıyor

Bmw 1.18 1.6litre motor icerir, 1.16 gibi.

Ya da a180 ile a200 gibi, ayni sekilde.

Saygilar.

Orayı hiç bilmiyordum, BMW teknik verileri aklımda değildi, ancak yinede önemli detaylar değil bunlar 0.2 sn vs bizler gibi kullanıcaların fark edeceği değerler değil. A klasa bir chip yapıp 170 bg lere çıkarsak sanırım 1.18 in şansı kalmaz eşit bg lerde ama olay o değil bence stok hali ile benim gibi bir kullanıcı için gayet yeterli...

sadece size 60 km de TC olayını açıklamak isterim, aslında 60 km yanmıyordu, sadece biraz abartmıştım, zaten gerçek değer asıl mesajın içindeki videoda var, 30-35 km civarlarında TC devreye giriyor. 60 sadece ufak bir gaz vermeydi. Değerleri yanlış anlamanızı istemem. Geçmiş sayfalarda 0-100 km test videosunda bu 60 km muhabettinin detayları var.

Önden atma, arkadan savurma vs yok. Aracın direksiyon tepkileri içinde kendiniz kullanmadan değerlendirmeyin, aracın en çok zevk veren noktası direksiyonu bence

Son olarak, 1 serisindeki multimedya A klasta olsaydı bence 1 serisinin hiç şansı kalmazdı, objektif yorum yaparsak i-drive, mercedesin en son command sistemini bile eziyor.

Sonuç olarak 1 serisi A dan iyi olsaydı sanırım şuan onu kullanıyor olurdum

• quote:

Tamamı ile emeklerim sayesinde servis montaj detaylarının Türkçe paylaşımını hazırladım. Şuan için çok işe yaramıyor olsa da en azından bir şeyler ifade eder sizin için

Daha çok şey var böyle yavaş yavaş yazarız...

W176 Drive Kit Plus Montaj ve Ünite Detayları Hemde Türkçe

şifre:forumdananımhaber

Detaylı bir çalışma, güzel paylaşım. Digital DriveStyle için değer elinize sağlık.

• sukru hocam bu kurulum dosyasını nereden buldunuz?
  • Daha önceden de söylemiştim bu araçta beni en cezbeden donanım MercedesApps entegrasyonuydu. Görsel olarak çok etkileyici. 3. videoda siri'yle kısa bir dialog var, mantık çerçevesinde baktığımda Türkiye modelleri için audio20 soketi dahi uyumsuzken bu fonksiyonun türkçe olarak siri'ye uyarlanması hayal olarak kalır bende :)

Bol bol keyif yapın bizlerin yerinede..

http://www.youtube.com/watch?v=fxb3C2qYTv4

http://www.youtube.com/watch?v=IxrIuIU72ns

http://www.youtube.com/watch?v=4j0taqzgudE

• Merhaba, rica etsem detayı varsa eBay'den aldığınız becker map kutunun bilgilerini paylaşabilirmisiniz. Araçta ön hazırlık var A180 Urban için uyumlu becker map kutu siparişi vermeyi düşünüyorum.

Teşekkürler.
  • Bu araba resmen kokluyor.

100 TL lik yakit aldim, uzerine 80 km yol gittim, range'de halen 470 km yaziyor.
    A-CLASSA-CLASSA-CLASS

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bir kaç saat önce kredi evraklarını vermek için bayiideydim. benim aracın gümrük işlemleri tamamlanmış, son kontroller yapıldıktan sonra getirilip trafik tescil işlemlerine başlanıyor. hayırlısı ile haftaya ben de teslim alacağım aracımı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: denizmd

Dilerim ki birgün herkes Mercedes sahibi olmanın zevkini yaşar... ''The Best or Nothing''

A serisi ile mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burak DEMİRAL

Kusura bakmayında, Pistte Drag aracı almıyoruz. Ve ayrıca aldığımız araçlar 200 HP den düşük seri üretim araçlar. Bugatti kullansam heralde dediğinizi önemserim ama bu arada bu tür spor araçlarda artık arkadan itişde yok. Direk 4Matic koyuyorlar

Porsche, Ferrari arkadan itişten vazgeçti de bizim mi haberimiz yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: erciftci

quote:

Dilerim ki birgün herkes Mercedes sahibi olmanın zevkini yaşar... ''The Best or Nothing''

A serisi ile mi ?

Çok fazla teargas yemişin sen git biraz limon sirke bul

Neyse, command tamam arkadaşlar bir kaç ufak tefek pürüz var ama çözülecek inşallah Araç tamamen değişiyor, o absurd denen ekran araca tamamen değişik bir görünüm veriyor. Video izleme, internet bağlantısı ve diğer özellikler için buradan devam edeceğim.

A-CLASS

A-CLASS

A-CLASS

A-CLASS

A-CLASS

A-CLASS

A-CLASS

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sukru52 -- 5 Haziran 2013; 20:01:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: vdiyar

Merhaba, rica etsem detayı varsa eBay'den aldığınız becker map kutunun bilgilerini paylaşabilirmisiniz. Araçta ön hazırlık var A180 Urban için uyumlu becker map kutu siparişi vermeyi düşünüyorum.

Teşekkürler.

geçmiş mesajlarda detayları vardı şuan yanımda değil ama eve geçince yazarım size.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burak DEMİRAL

quote:

156 beygirlik bir aracta 60 km/h te TC devreye giriyorsa bence bu aracin onden kaymaya ne kadar meyilli oldugunu gosterir, kanimca guzel bir sey degil. :) artik onunu attira attira kalkarsiniz :) hehe.

Ayni agirliktaki bmw 1 serisi 136 hp olmasina ragmen 0-100u otomatikte 8.7sn manuelde 8.5sn. Nerdeyse ayni yani. Kalkista kici basi da oynamiyor ayrica. :)

A200un fiyat ve pazar rakibi olan 1.18 170hp ise 7.2 ve 7.4sn degerlerine sahip. A200 dikiz aynasinda hizla kuculuyor yani. Bi de zaten 150hp araba onden cekisli mi olur allaskina :)

Lakin tasarimi cok guzel a serisinin kim gorse donup bir daha bakiyor. Yine de sakin surun siz fazla basmayin. A serisinin yol tutusu cok ii diyenleri gormustuk daha once, taklalar atiyorlardi :) allah korusun. Kemerlerinizi de baglayin, ses mes gelmesin :)

Tamam tamam kizmayin takiliyorum gercekten. O kadar da BMW Mercedes geyigi olsun yani.. Lakin yukardaki bilgileri gercekten fikriniz olsun diye verdim.

Edit: son paragrafta A200 yazacagima A250 yazmisim duzelttim.

HP farkı demek hızlanma demek değildir. Bunu herkes bilir: HP farkı son hızı açıklar. Tork farkı ise hızlanmayı...

0-100 farkı çok düşük olsada son hızlara baktığınızda A200 224 KM, 116 dediğiniz kıyaslanan araçta 210 KM. 14 KM 20 HP'yi açıklıyordur.

Abartılacak birşey yok dediğiniz gibi. Rakamlar zaten aradaki farkı gösteriyor. 2 araçta 1.6 ve 2 araçta otomatik bildiğim kadarıyla(Düz vites verilerini vermeye gerek yok. Kıyaslanan araçlar otomatik zaten.)

A200'ün gerçek rakibi olan 118 de son hızı 222 KM olarak görüyorum teknik verilerde. Bu arada araç 170 HP. 156 HP nere, 170 HP nere ve son hızda yine Mercedes önde. Bence işte bu kıyaslanır

Önden çekiş, arkadan itiş olayına girmeyelim, onlar mazide kaldı. Zaten şuan 1 serisinin elle tutulur tek tarafı o, arkadan itiş. Ne iç hacmi, ne tasarımı beğenilir. Sadece varsa yoksa arkadan itiş.
    Kusura bakmayında, Pistte Drag aracı almıyoruz. Ve ayrıca aldığımız araçlar 200 HP den düşük seri üretim araçlar. Bugatti kullansam heralde dediğinizi önemserim ama bu arada bu tür spor araçlarda artık arkadan itişde yok. Direk 4Matic koyuyorlar

Bu arada bana bir yeni A serisi haberi gösterinde araç takla atmış olsun Eskisini kastetdiyseniz eskisi zaten bu segmentte bir arça değildi .Bildiğim kadarıyla Small MPV olarak tanıtıldı. A serisi sloganı da zaten açıklar herşeyi: "Yeni neslin kalp atışları"

İyi bir takılma oldu, bende yukarıda sizin fikriniz olsun diye bilgileri verdim.

Sevgiler.

Dediklerinize genel olarak katiliyorum lakin ne HP ne de Tork ne hizlanmayi ne de son hizi temsil eder. Arac agirligi ve surtunme katsayisidir bunkari belirleyen. Herneyse.. Hizlanmayi hizlanma degerleri son hizi da son hizi belirler hpye torka bakmaya luzum yok.

Drift pisti mi ariyoruz demissiniz 200+ hizlari karsilastirmissiniz hic mantikli gelmedi. Istanbulda arac kullaniyor cogumuz. Kaldi ki son hizlar elektronik olarak kisitlanmistir gercek degerleri bilemezsiniz.

150-170 hp araclarda onden cekis olayi a girmeyelim mazide kaldi demissiniz. Ozur dilerim ama onden cekis arkadan cekis kalite farkini bu seviyelerde onemsemeyen birisi gercekten arac surmekten anlamiyordur. Bir bakacak olursaniz bu seviyedeki bir cok aracin ( sizin a ve a platformu kullanan cla haricinde tum mercedeslerin) arkadan itisli oldugunu goreceksiniz. Herneyse bunu zaten tartismaya bile gerek yok. Nedense arkadan itis denince siz de dahil olmak uzere insanlarin aklina surekli arkasini kaydiran insanlar geliyor.. Bu farki anlamak icin ozel bir sey yapmaya gerek yok. Siz ne kadar onunuzu kaydiriyorsaniz o sekilde oluyor o da - siz ozellikle istemedikce.

Arka koltuk ebatlar vs olayina hic girmeyelim bence. Sinifinin en isiyi degil tabi ki ama arka itis ve saft tuneline ragmen 1 serisi, a3 ve golf mercedesten daha ferah arka koltuga sahip ayrica mercedesin on yan ve arka gorus acilari cok kisitli.

Lakin a serisi cok guzel tasarimi olan bir arac. Malzeme kalitesi de fena degil. Onun haricinde hicbir ozelligi yok bence, fanatiklik etmeden dusunurseniz siz de hak verebilirsiniz. Bir sonraki gersiyonun cok daha iyi olacagini dusunuyorum zaten hizli bir duzeltme grubu gelecekmis kisa zamanda.

Keyifli surusler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi finecenker -- 4 Haziran 2013; 23:22:19 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

A serisi ile mi ?

büyük espri yapmışsınız

soru ağır geldi heralde

• quote:

quote:

quote:

quote:

A serisi ile mi ?

büyük espri yapmışsınız

soru ağır geldi heralde

Yok biz bu konuda haftalık sazanlara alıştık o yüzden siz oltaya gelmeyin...

Bu arada Mercedes kapılarını acmış tear gazdan etkilenene limon veriyormuş ama a klas zorunlu yoksa gitme avucunu yalarsın

Saygılar sunarım bu haftayı bunla kapatırız umarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sukru52 -- 4 Haziran 2013; 23:31:09 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

A200un fiyat ve pazar rakibi olan 1.18 170hp ise 7.2 ve 7.4sn degerlerine sahip. A250 dikiz aynasinda hizla kuculuyor yani. Bi de zaten 150hp araba onden cekisli mi olur allaskina :)

Birde 1.8 motor ile 1.6 yı karşılaştıran birinin otomabil değerlendirmeleri için sadece bunu koyarım oraya

Size fikir versin diye yazdım inşallah işe yararlar ... Hayırlı yanlamalar size... yanlamak istesek şahin alırdık fena yanlıyor

Saygilar.

Orayı hiç bilmiyordum, BMW teknik verileri aklımda değildi, ancak yinede önemli detaylar değil bunlar 0.2 sn vs bizler gibi kullanıcaların fark edeceği değerler değil. A klasa bir chip yapıp 170 bg lere çıkarsak sanırım 1.18 in şansı kalmaz eşit bg lerde ama olay o değil bence stok hali ile benim gibi bir kullanıcı için gayet yeterli...

sadece size 60 km de TC olayını açıklamak isterim, aslında 60 km yanmıyordu, sadece biraz abartmıştım, zaten gerçek değer asıl mesajın içindeki videoda var, 30-35 km civarlarında TC devreye giriyor. 60 sadece ufak bir gaz vermeydi. Değerleri yanlış anlamanızı istemem. Geçmiş sayfalarda 0-100 km test videosunda bu 60 km muhabettinin detayları var.

Önden atma, arkadan savurma vs yok. Aracın direksiyon tepkileri içinde kendiniz kullanmadan değerlendirmeyin, aracın en çok zevk veren noktası direksiyonu bence

Son olarak, 1 serisindeki multimedya A klasta olsaydı bence 1 serisinin hiç şansı kalmazdı, objektif yorum yaparsak i-drive, mercedesin en son command sistemini bile eziyor.

Bilgiler icin tesekkurler.

Araci ben cok kez kullandim sanirim 5 defa. Direksiyon hissiyatini ilk dakikada anlayabiliyorsunuz zaten. Bu konuda size katilamaycagim. Onerdigim uzmanlara ve dergilere ait videolari izlemenizi tavsiye ederim. Siz direksiyonu bu sekilde begeniyor olabilirsiniz buna saygim sonsuz sonucta zevk meselesi ama bu direksiyonun ileri ve geri bildirimlerini basarili yaptigi veya hissiyati iyi oldugu anlamina gelmez. Hic bir uzman yorumcunun a serisini. Direksiyonu basarili dedigini bulamadiginizi goreceksiniz hepsi gasat bulmus.

Idrive konusu zaten acikca ortada. Gercekten tum markalarla yarisir cok kolay ve kullanisli. Mercedesin ki de neden o kadar zor ve kisitlamalar var anlamak mumkun degil.

Daha iyi daha kotusune yorum yapamacagim. Siz a serisi aldiysaniz tabii ki o en iyisidir. Iyi gunlerde kullanin.

Saygilar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

A serisi ile mi ?

büyük espri yapmışsınız

soru ağır geldi heralde

Bu arada BMW kapılarını acmış tear gazdan etkilenene limon veriyormuş

Ben hiçbir markayı övmedim dikkat ederseniz. Ama siz sataşınca eğleniyorsunuz heralde.
    Sadece mercedes keyfini "A serisi" ile ifade etmek garip geldi. Mercedes karakteristiklerine sahip bir araç değil sonuçta.
    Bu cümleyi siz yazmamışsınız zaten, alınmanıza gerek yok. Ha sizin de düşünceniz böyle ise, o zaman alınabilirsiniz tabii.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

A serisi ile mi ?

büyük espri yapmışsınız

soru ağır geldi heralde

Bu arada Mercedes kapılarını acmış tear gazdan etkilenene limon veriyormuş ama a klas zorunlu yoksa gitme avucunu yalarsın

Sen rahat ol, e class ile gidince sıkıntı olmaz

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Saygilar.

Bilgiler icin tesekkurler.

Araci ben cok kez kullandim sanirim 5 defa. Direksiyon hissiyatini ilk dakikada anlayabiliyorsunuz zaten. Bu konuda size katilamaycagim. Onerdigim uzmanlara ve dergilere ait videolari izlemenizi tavsiye ederim. Siz direksiyonu bu sekilde begeniyor olabilirsiniz buna saygim sonsuz sonucta zevk meselesi ama bu direksiyonun ileri ve geri bildirimlerini basarili yaptigi veya hissiyati iyi oldugu anlamina gelmez. Hic bir uzman yorumcunun a serisini. Direksiyonu basarili dedigini bulamadiginizi goreceksiniz hepsi gasat bulmus.

Idrive konusu zaten acikca ortada. Gercekten tum markalarla yarisir cok kolay ve kullanisli. Mercedesin ki de neden o kadar zor ve kisitlamalar var anlamak mumkun degil.

Daha iyi daha kotusune yorum yapamacagim. Siz a serisi aldiysaniz tabii ki o en iyisidir. Iyi gunlerde kullanin.

Saygilar

Yani sizin kullanım amacınız nedir bilmiyorum ancak ben öyle sizin gibi yanlamak isteyen , yarışan , makas ayan yada bunları yapsanız bile bunları yapacak bir araba arayan biri değilim .

Benim icin spor görünsün , tipi güzel olsun , bastığında gitsin yeter . Direksiyon içinse yoldaki her tası hissetmek nasıl iyidir sey olabilir anlamam.

Son olarak ben bugüne kadar bir tane bile A klas testinde iyi değerlendirme görmedim . Bir otomobil dergisi yada uzmanı bir aracı kötülüyorsa o arac nedense cok satıyor . TR satış rakamları açıklandığın da kim neyi ne kadar basarmış göreceğiz .

Makyaj yada iyileştirme icin bir sey diyemem ancak ntg5 denen yeni multimedya sistemi geliyor tüm sınıflara . İnsallah onbiraz daha iyi olur.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

A serisi ile mi ?

büyük espri yapmışsınız

soru ağır geldi heralde

sen takıldın biz takıldık kime ağır geldi belli oldu . Bakıyorum hemen e klasin oldu . Bu kadar eziklik olmaz yahu

Hayırlı olsun zevkin doruklarında gazlaya gazlaya gez bari.

Haftanın sazanı bu arada benim babam senin babanı döver :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sukru52 -- 4 Haziran 2013; 23:48:40 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

A serisi ile mi ?

büyük espri yapmışsınız

soru ağır geldi heralde

sen takıldın biz takıldık kime ağır geldi belli oldu . Bakıyorum hemen e klasin oldu . Bu kadar eziklik olmaz yahu

Hayırlı olsun zevkin doruklarında gazlaya gazlaya gez bari.

Haftanın sazanı bu arada benim babam senin babanı döver :)

seviyeniz belli oldu hemen, size hayırlı işler

Madem en ufak eleştiriyi kaldıramaycaksın, ne işin var burada.

• 
Sayfa: önceki 105106107108109
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.