Şimdi Ara

A-101 yurt kurufasulye (konserve)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
5.210
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün barbunya pilaki almak için gittim ve 3.25 TL ye yurt çekbi kurufasulye buldum bilenler bilir yurt konserve işinde tr de baya iyidir. Kendi sitelerinde 4.10tl satıyorlar.
    Öğrenci bekarlar için gayet iyi bir öğün gecistiriyor.

https://shop.yurtkonserve.com.tr/urundetay.aspx?id=70

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ironcarbonom -- 22 Mayıs 2017; 0:59:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Suriyeliler geldikten sonra karar alınmış, ambalajlı ürünlerin üzerinde arapça içerikte yazılması zorunlu hâle getirilmiş. Bu sanırım duymak istediğin cevaptı?

Şaka bir yana arap ülkelerine ihraç ediliyor olabilir. Marketteki çikolata puskevit vb birçok ürünün üzerinde kendimi bildim bileli arapça yazılar mevcut.
  • Geçen yıl bir defa denk gelmiştim aldım denedim gayet güzeldi ama sonra bir daha bulamadım. Kasiyer sadece belirli dönemlerde satıldığını söylemişti. Şimdi ne kadar anne yemeği yesemde yarın bi uğrayıp almayı düşünüyorum. Teşekkürler

• new someone kullanıcısına yanıt
    Rica ederim. hocam dönemlik ise o zaman stok yapayım kamp falanda iyi olur yıllarca bekleyebiliyor nihayetinde.

• Eyv hocam yarın bakayım

• Merhaba,

Bir Tat olmasa da etli kuru fasulyesi mükemmel,beğeniyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -frambuaz -- 22 Mayıs 2017; 2:43:44 >
  • Geleneksel sorudur saglikli mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: göktuğbey

Geleneksel sorudur saglikli mi?

İçindekilerde alejik olduğunuz bir madde yoksa sağlık sorunu yaşatmaz. Konseervenin bombaj yapmadığını varsayıyorum. Böyle durumlarda sakın tüketmeyin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Üstünde neden Arapça yazıyor acaba..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Twonokta

Üstünde neden Arapça yazıyor acaba..

Suriyeliler geldikten sonra karar alınmış, ambalajlı ürünlerin üzerinde arapça içerikte yazılması zorunlu hâle getirilmiş. Bu sanırım duymak istediğin cevaptı?

Şaka bir yana arap ülkelerine ihraç ediliyor olabilir. Marketteki çikolata puskevit vb birçok ürünün üzerinde kendimi bildim bileli arapça yazılar mevcut.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ussuz -- 22 Mayıs 2017; 8:37:9 >
  • quote:

Sizin nick neden ikinokta değil ?

• gyrocu kullanıcısına yanıt
    Sorumla bunun ne alakası var..? Ama cevap vereyim twitter'da ikinokta alınmıştı bende o yüzden bu nicki aldım her yerde..
  • konserveler diger besinlere gore mikrobiyolojik olarak daha az risk tasir ( HACCP duzgun uygulanirsa )... Bu marka da iyi bir markadir ( laboratuvarda testlerini yapmistim)... Alip guvenle tuketilebilir...

Fakat 1 kilo kuru fasulye alip kendiniz de yapabilirsiniz eger amac evde tuketim ise... Bu sene ilk kez denedim evde, disarida yedigim kuru fasulyeden cok daha iyi sonuc aldim her seferinde...Istediginizi ekleyip istediginiz tadi elde edebiliyorsunuz...
  • Yalnız bu tip ürünlere raf ömrü uzun olması için koruyucu ekliyorlar ve bu da tadının biraz değişmesine yol açıyor...
  • A-101 yurt kurufasulye (konserve)

Geçen hafta Carrefour' dan 400gr. Tat nohut pilakiyi 3,5 liraya aldım, harika bir lezzet.
  • quote:

İngilizce yazmasını sorgulamadığınız için normal bulduğunuzu düşünerek, neden ingilizce yazıyorsa o yüzden arapça da yazıyor.
  • Arapca yazinin altinda illa bir kotu niyet aramak dogru degil ama ingilizce yazmasiyla arapca yazmasini birebir ayni tutmak da degil. Muslumanlik veya anti-emperyalistlik yaptiginizi sanmayin.

Konserve mikrobiyolojik acidan sagliklidir da, mikrop uremesin diye konan maddeler saglikli midir? Mumkun oldugunca taze yemek yemeye calisin
  • D@rbeli M@tk@p kullanıcısına yanıt
    Içeriğinde koruyucu yok sodyum sorbat, sodyum benzoat vs.

• Twonokta kullanıcısına yanıt
    Çocukluğumdan beri görüyorum ambalaj üzerindeki Arapça ve diğer dillerdeki açıklamaları, yeni bir şey değil. İhracata yönelik uygulamalar.
  • kırmızımercimek kullanıcısına yanıt
    Aynen ihracat için vs tek bir ambalaj kullanıyorlar

• A101 de şuan 15tl. Etiketi 10tl. Kasada 15 geçiyor. 1 kişi için bence çok ideal. Biraz yogun bir tadı var. Baharatlı sayılır. Başarılı.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.