Şimdi Ara

A 101 26 Jant çift amortisörlü bisiklet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 14 Haziran Perşembe 26 jant bisiklet 329 TL den satışta. Buna benzer salcano hector var çift amortisörlü bisikletin avantajı var mıA 101 26 Jant çift amortisörlü bisiklet



  • hocam 2005 te aldığım hector model bisikletim var.

    Kullanmış biri olarak kesinlikle marketlerde satılan çelik kadrolu çift amortisörlü bisikletlerden uzak durmanızı tavsiye ederim. çünkü çok ağır bisikletlerdir yaklaşık 17-18 hatta belki marketlerde satılanlar 20 kg vardır ve sizi düz yolda da ve özellikle yokuşlarda bisiklete binmekten soğutur.

    Hector a101 dekine göre kalite bakımından daha iyi olur ama dediğim gibi eğer sadece şehir içi kullanılacaksa amortisörsüz bir aliminyum kadrolu bisikletle çok rahat edersiniz ve keyif alırsınız

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle ama kesinlikle tavsiye etmedigim modeller arasinda bu bisiklette vardir. Bosuna bunlara para vermeyin. Uzun kisa her türlü yolda isini gormez. Eger daha da fazla butce cikaramiyorsan 329 liraya git konforlu rahat bir spor ayakkabisi al onla gez. Bunun sikintisini cekmekten iyidir en azindan.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-57554940B

    Kesinlikle ama kesinlikle tavsiye etmedigim modeller arasinda bu bisiklette vardir. Bosuna bunlara para vermeyin. Uzun kisa her türlü yolda isini gormez. Eger daha da fazla butce cikaramiyorsan 329 liraya git konforlu rahat bir spor ayakkabisi al onla gez. Bunun sikintisini cekmekten iyidir en azindan.
    ne sıkıntısı çıkar mesela hocam günde 1 saat götürmez mi.
  • ismail16811 İ kullanıcısına yanıt
    gunde 1 saat seni istedigin yere goturur ama istedigin sekilde goturmez. ilk gunlerde cok rahat gelecek bisikletin ama ileriki vakitlerde yavas yavas rahatsiz olmaya baslayacaksin. Frenindeb tut göbek bilyelerine kadar bozulabilir. en ufak seyde kırılmaya hassastirlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bisiklete binen ve bu işi biraz seven herkes bu ortadan amortisörlü bisikletlerin hiç bir halta yaramadığını bilir.



    Fakat fiyata bakınca 330 lira. Yani bütçemiz çok kısıtlıysa ve kullanılmış ürün istemiyorsanız günde 1 saat binmek için alınabilir.

    Alırsanız ortadaki yayı bir şekilde sabitleyip iptal etmeye çalışın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende oğluma almak istiyorum karne hediyesi olarak, dışarıda buna benzer ürünler 450 ? den başlıyor, hala araştırmadayım.
  • Bu bisikletler boşuna ucuz değil. 0 almak gibi bir takıntınız da olmasın sonuçta bisiklet bu çizilmek doğasında var yeter ki saklandığı yer güneş almasın ve nemli olmasın.

    Bu fiyata bianchinin 2000 model civarı çelik kadro, amortisörsüz, shimano vitesli şehir-tur bisikleti alınır ve mis gibi kullanılır.

    Çocuk için alınacaksa elbette çocuk bahsettiğim modeli ne yapsın, ama bu modeli kesinlikle almayın; biraz daha paraya kıyın, en azından bianchi, carraro falan alın hem daha güvenli binsin hem de bindiği bisiklet bisiklet olsun zevk alsın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çift amortisor bisiklet yolda süremek için değildir. Düz yolda tüm enerjini sömürür hele yokuşta sırf yaylanmak için pedal sallarsın ki birde market bisikleti yani üzerindeki parçalar ekstra ağırlıkdan başka birşey değil. yok benim çocuk downhill ci düz yolda değilhttps://www.youtube.com/watch?v=qNLzcPDSXQ4 böyle yolda sürer derseniz ayrı giriş için olabilir gerçi bu bisiklet bu parkurun sonuna çıkamayabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.