Şimdi Ara

A 101 09 Nisan 2015 Aktüel (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
146
Cevap
3
Favori
17.157
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kml_77

Hamsi fiyati da gayet guzel bimde 10 lira dondurulmus hamsi deneyen var mi lezzet olarak yorum yapar misiniz ?

Ben metro marketten 17tlye aliyordum bimde 10 tl görünce icime oturdu. Hamsili pilav yaptim cok iyi oldu taze hamsi tadi olmasa da pratik oluyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Hamsi fiyati da gayet guzel bimde 10 lira dondurulmus hamsi deneyen var mi lezzet olarak yorum yapar misiniz ?

Insert' e bakmadım. Bim'de satılanlardan ise tavsiye etmem! Son kullanma tarihine bayağı vardı ama buna rağmen bayat tadı vardı! Ben şahsen tavsiye etmiyorum. .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne zamandır su şişesi arıyodum bu iyi oldu

Hafıza kartı için istanbuldakiler eminönü tahtakalede zaten bu fiyata satılıyor. 32 gb Toshiba 35 liraya aldım geçen. 16 Gb syrox diye değişik bi marka calss 10 olan 15 liraya aldım.
  • mcroses kullanıcısına yanıt
    - hangi ürünler bunlar? fıstıklı yad cevizli neyse aynı markanın aynı ürünü değil mi? ne gibi bir fark var üstündeki kuruyemiş dışında?

- bir debunları illa fırında mı pişirmek lazım? tavada pişmez mi bunlar?
  • kml_77 K kullanıcısına yanıt
    bu tip ürünlerde en önemli şey soğuk zincirin bozulmamasıdır. Ben kaç defa şahidim dondurucudaki ürünlerin bozulmaya yüz tuttuğuna bimde vs. , ya kamyonla gelirken çözülüyor ürünler yada marketteki dondurucuda yeterli seviyede sogutulmuyor. sürekli tazelenen patates dışında ürün almıyorum bu yüzden, bim'in patatesi hep süperdir onu da söylemek lazım.
  • BLacKeLDiaBLo kullanıcısına yanıt
    balık taptazeyken dondurulacak ve üretildiği tarihten siz dondurucudan çıkararana kadar da soğuk zinciri bozulmayacak ,,,,,,

iglo her zaman taze ürünleri şokluyor, marka konusunda 10 numara ama satış kanalı bir migros değil, bu durumda a101 bim gibi marketlerin soğuk zincir konusundaki hassasiyeti/altyapısı devreye giriyor. ben risk almıyorum bu sebeple, yoksa hamsi için çok iyi fiyat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nicknick

balık taptazeyken dondurulacak ve üretildiği tarihten siz dondurucudan çıkararana kadar da soğuk zinciri bozulmayacak ,,,,,,

iglo her zaman taze ürünleri şokluyor, marka konusunda 10 numara ama satış kanalı bir migros değil, bu durumda a101 bim gibi marketlerin soğuk zincir konusundaki hassasiyeti/altyapısı devreye giriyor. ben risk almıyorum bu sebeple, yoksa hamsi için çok iyi fiyat.

Haklısın ama müşteriler de suçlu...

Kaç kere müşteriler tarafından bu derin dondurucuların açık bırakıldığına şahit oldum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BLacKeLDiaBLo

quote:

Insert' e bakmadım. Bim'de satılanlardan ise tavsiye etmem! Son kullanma tarihine bayağı vardı ama buna rağmen bayat tadı vardı! Ben şahsen tavsiye etmiyorum. .

Aynı olduğunu sanmıyorum gram olarak aynı demek istedim. Hamsiler akraba olabilir :)
  • quote:

bu tip ürünlerde en önemli şey soğuk zincirin bozulmamasıdır. Ben kaç defa şahidim dondurucudaki ürünlerin bozulmaya yüz tuttuğuna bimde vs. , ya kamyonla gelirken çözülüyor ürünler yada marketteki dondurucuda yeterli seviyede sogutulmuyor. sürekli tazelenen patates dışında ürün almıyorum bu yüzden, bim'in patatesi hep süperdir onu da söylemek lazım.

Uyarı için teşekkürler bu durumu hiç düşünmemiştim haklısınız. Çözünüp tekrardan donma ihtimali yüksek olabilir.
  • quote:

- hangi ürünler bunlar? fıstıklı yad cevizli neyse aynı markanın aynı ürünü değil mi? ne gibi bir fark var üstündeki kuruyemiş dışında?

- bir debunları illa fırında mı pişirmek lazım? tavada pişmez mi bunlar?

buradaki 101 de iki farklı ürün vardı dedigim gibi bir sade digeri bu afiste olan. ama onun markasi farklı.
    ben fırında pisirdim baya kızartıp sıcak yiyince güzel oldu.
    tavada da piser.
    bu afiste olan bence güzel degil baska bir markanın var o daha guzel yine 101 de ama her yerde var mı onu bilmiyorum.
  • bu soğuk zincir olayı benim de dikkatimi cekti, sadece 101 de degil. genelde çalışanlar da çok dikkat etmiyor. bu tavuk benzeri ve dondurulmus urunler baya bir bekledikten sonra sogutucuya konuluyor. ama ozel olarak dikkat edilen yerler varsa onlari tenzih ederim.
  • İGLO ları gördüğüm yerde toplarım demedi demeyin :))
    Onun dışında insert yine düşüşte..3 harlilerden yazmak istemiyorum
    5 KG lık bakliyat fiyatları çok yüksek gibi..
    14.95 lik Çiçek balını merak etmedim değil ama daha önce tadan varsa yorumlarını almak isterim..

16 Nisan insertine ya kısmet :)
  • CANON foto mak cok iyi fiyat
    makşna bir mkere mukemmel
    Ben de baska bir canon olmasaydı alırdım
  • Twitto iyi fiyat 3-3,5 aralığında normalde denemeyenler için ideal. Fakat tereyağlı olanından getirmemişler. 4 tl'den aşağı bulunmuyordu. Tadı, tuzlu sevenler için önyargıları yıkıp yenecek güzellikte.
  • Canon makina alınırmı 400d den iyi çektiğini bilsem direk alıcam ama kararsız kaldım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kalamar nasıldır birde fiyat pahalı geldi bana biraz normali bu mudur
  • Bence Hometech'in şu ana kadar A101'e verdiği en iyi uydu alıcısı. Bu kadar çok fonksiyonlu ve cidden güzel tasarıma sahip uygun fiyatlı uydu ilk defa görüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: please44

Canon makina alınırmı 400d den iyi çektiğini bilsem direk alıcam ama kararsız kaldım

400D dslr değilmi
    Ondan iyi çekeceğini sanmıyorum

• Uydu alıcısı için çanak bağlantısı lazım mi yoksa al tak kullan şeklinde mi ?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.