Şimdi Ara

99 model terra special alacam acil yardım lütfen..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 1999 model terra special alacağım inş. bana araba ile ilgili bilgi verebilecek arkadaş olursa çok sevinirim.
    Araba da abs klima hava yastığı var.
    tekerlekler yeni takılmış.
    160 binde bir öğretmen arkadaştan alacam inş.

Kısacası bu arabanın problemli kısımları var mı daha çok bu gibi konularda yardımcı olursanız çok sevinirim.

şimdiden teşekkür ederim.....

• Şu yuvarlak farlılardan sanırım. Araçın hiç bir sorunu yok gayet güzel. 6 ay önce arkadaşıma aldık sorunsuz biniyor. O arabaların tek sorunu tipinden dolayı tutulmuyor. Bence 98 öncesi kasalardan daha kalitrli daha teknolojik bir araç. 13 bin civarı pisası var. Biraz kilometresi yüksek ama gösterirsin temizse alınabilir.
    Ayrıca o model corolların km sayacı mekanik olduğu için kilometresini düşürmesi kolay oluyor servise göstermeni tavsiye ederim.Daha geçenlerde bir arkadaş bu forumda söylüyordu arabasının aslında 400 bin km olduğunu ama düşürmüşler sonradan serviste öğrenmiş.
  • Km konusunda hocanın doğru söylediğine inanıyorum.
    Araba temiz sadece önde ufak bir çizik var birde arka tamponunda da yine ufak bir çizik var.

Benim öğrenek istediğimi yazmışsın çok sağol.
    İnşallah bu beniğm ilk toyotam olacak. bakalım hayırlısı.
  • Arabada sorun yok @karaaagac ın da belirttiği gibi bazı kesimler tarafından tipi beğenilmediği için çok fazla satmadı.Gerçi güzel ülkemde tasarım harikasıymış gibi sümbül ve albea lar peynir ekmek gibi sattığı için o tasarımdan anladığını iddia eeden kesimi pek takmamak gerek.

Belirttiğiniz modelde 3 motor seçeneği var 1,3 karbüratörlü 75hp, 1,3 enjeksiyonlu 86 hp ve 1,6 enjeksiyonlu 110 hp. sizin ki hangisi ?

Performansı ile emin olun size çok keyifli sürüş imkanı sunacak bence güzel bir tercih yapmışınız.

En yakın zamanda ilk izlenimlerinizi ve fotoları bekliyoruz...

Şimdiden hayırlı olsun.
  • motor 1,6 kardeş.

Walla ondan emin olduğum için alıyorum.
    tipide umurumda değil.
    zaten Allah kısmet ederse Yıllarca kullanmak için alıyorum.

Markalar arasında çok terddüt ettim.
    Ama araştırmalrım sonucu kesinlikle toyota almalıyım dedim kendime.

Hayırlısı inş.
    Pazartesi işlemleri bitirecem inş.
  • Sonunda bende Toyota sahibi oldum.

İlk olarak şunu söyleyeyim Toyota gerçekten farklıymış.
    iyiki de almışım.
    ayrıca km si 134 bindeymiş. :)
    lastikler daha sıfır sayılır 4 ay önce taktırmış....
    arabanın speciel olması güzel klima, abs, hidrolik direksiyon ve airbag gibi çok güzel özellikleri de var.
  • Hayırlara vesile olsun.Güle güle kullanın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2006 1,5 diesell acil yardım
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İyi günlerde kazasız belasız binmeyi nasip etsin Allah,bende 1.3 Terra sahibiyim gayet güzel bir araç gayette memnunum kaça aldığınızı bilemiyorum ama yaklaşık 13000-14000 YTL civarı olsa gerek piyasası memnun kalacaksınız.
  • Allah razı olsun arkadaşlar .
    çok sağolun.

Bu arada bir sorum olacak bilen arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.
    arabanın ABS ışığı hep yanıyor. acaba ABS sisteminde bir problem mi var.

Ayrıca tüp taktırmayı düşünüyorum taksam mı takmasam mı diye kararsızım bu konuda da yardımcı olursanız çok sevinirim.

şimdiden teşekkürlerimi sunarım....
  • ewet o aralarda. bizim burdaki komşudda arabasını satıyo(gerci bitane avensis bi tane 307hdi bitanede uno var onlarda ) 13750 istiyo araba güyya 90000 deymiş fakat araba kazalı on sağdan yemiş kaput ve sağ camurluk deişmiş.. Hayırlı olsun güle güle kullanın
    quote:

Orjinalden alıntı: Falcon41

İyi günlerde kazasız belasız binmeyi nasip etsin Allah,bende 1.3 Terra sahibiyim gayet güzel bir araç gayette memnunum kaça aldığınızı bilemiyorum ama yaklaşık 13000-14000 YTL civarı olsa gerek piyasası memnun kalacaksınız.
  • sanayide tanıdık bi arkadaşınız varsa arabayı bilgisayara bağlatın çoğu sorunlarına bakarlar.Tup taktıracaksanız da sıralı sistem tup taktırmanızı oneririm diğerlerinden size pahalı gelecektir ama diğerlerinden kat kat daha kaliteli daha iyidir

quote:

Orjinalden alıntı: cemals1

Allah razı olsun arkadaşlar .
    çok sağolun.

Bu arada bir sorum olacak bilen arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.
    arabanın ABS ışığı hep yanıyor. acaba ABS sisteminde bir problem mi var.

Ayrıca tüp taktırmayı düşünüyorum taksam mı takmasam mı diye kararsızım bu konuda da yardımcı olursanız çok sevinirim.

şimdiden teşekkürlerimi sunarım....

• Fiyatları hakkında bilginiz var mı?

Ayrıca marka olarak önereceğiniz bir marka var mı?
  • marka olarak bişey diyemem ama fiyatları araştırırsanız 1600-2100ytl arasındadır

quote:

Orjinalden alıntı: cemals1

Fiyatları hakkında bilginiz var mı?

Ayrıca marka olarak önereceğiniz bir marka var mı?
  • peki sizce lpg taktırayım mı?
    masrafta baya var çünkü..
  • ne gibi masrafları var mesela aracınızın?
  • pardon anlatamadım.

Yani dedinizya 1600 ile 2100 arası diye buna istinaden dedim masraflı. :)
  • hmmm yani arabayla cok km yapıcakmısınız yapıcaksanız ne kadar?
  • Walla çok km yapmicam.
    Evden okula okuldan eve gibi olacak.

ev ile okul arasıda 1,5 km kadar....
  • yani demek istediğim benim yıllık yapıcağınız toplam km ortalama (tatili+şehir içi gezmeler+şehir dışı ihtiyaçlar falan) bir de isterseniz arabanın bi kere deposunu fulleyin kullanıma gore de değişir zaten ama sıralı sistemi lpg diğer tupler gibi arabayı fazla belirgin bir şekilde performans dan düşürmez. ama siz boyle ksıa vadeli yerlerde gezeceğinzi icin birde aracınız 1.6 taktırmanız belki iyi olabilir.cunku ewden okula okuldan ewe gibi yolda zaten şehiri icin gezmek gibi olur ay cocuk cıktı frene bas derken yine benzin kullanımı fazla olacaktır taktırmanız maddi yonden iyi olacaktır diye dusunuyorum (tabi bu benim fikrim ama taktıran arakdaşlarınız varsa onlardan da fikir alın sizin icin daha iyi oalcaktır)
  • Anlaşıldı dostum. ÇOk sağol verdiğin bilgiler için.

Peki bazı arkadaşlar çıkma takarsan daha ucuz diyorlar.

sizce çıkmalar performansı etkiler mi yada çıkmayı tavsiye edermisin.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.