Şimdi Ara

99 Model Hyundai Accent 1.5 GLS alınır mı ? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
127
Cevap
4
Favori
147.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • alınır o fıyata secenekler arasında en ıyısıdr ama 10 bine 1.5 degılde 1.3 bulunur kımse vermez 1.5 sanırım
  • 2002 model 1.5 gl ile aramıza katildim arkadaşlar. Bir buçuk aydır araba ariyom ne zormus araba almak yaw
    Dun itibarıyla aldım arabayı klima ABS yok his. Direksiyon camlar otomatik vs. Özellikleri var. Gidişine hayran kaldim.
    Yalniz vitesi 5 kadr yükseltme normal ancak vites dusurunce 3 ncu veliteste geçerken ses yapıyor nedir bunun nedeni. Herkeze kazasız belasiz suursler dileri.m.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • araç alındı mı?
  • arkadaslar 99 model yumurta kasa 1.5 gls lerde imboblizer mevcutmu ,yoksa yeni kasa ilemi basladı bu sistem ?
  • bende çocuk sebebiyle bi araç almayı düşünüyorum ve accent mantıklı geldi. işe gidip gelirken kullanmayacağım. h.sonları falan kullanıcam. tavsiye edermisiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aksesuardunyam

bende çocuk sebebiyle bi araç almayı düşünüyorum ve accent mantıklı geldi. işe gidip gelirken kullanmayacağım. h.sonları falan kullanıcam. tavsiye edermisiniz?

Ben 1.5 gl 2002 aldım çok memnunum. Arabami ilk kullanan arkadaşlar şaşkın konforunu begeniyorlar ve kullanınca avrupai bi arabaymis diyorlar. Herkeze kazasız belasiz surusler.

• araba altından çok değer kazanıyor maşallah
  • bu arabayı almakta çok kararsızdım ama bu yorumlar gerçekten beni çok rahatlattı hem 2008 de açılmış bir konu olduğu için sekiz yıllık bir analiz yapma fırsatımız oldu hemde geçen sürede canı yanan kimse olmadığını öğrenmiş oldum.Sonuçta bu arada 2008 yılında 9 yaşında idi şuanda 16 yaşında ve forumda yazanların çoğunun aracıda bu yaşta BEN BU ARABAYI ALIRIM ARKADAŞ.

• Be_Yourself kullanıcısına yanıt
    Fiyat fazla,bu paraya milenyum kasa bulmalısınız.

• Kaç yıl oldu ben konuyu açalı. Araba hala revaçta.

Fiyatı da hiç düşmüyor maaşallah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deep Blue

Fiyat fazla,bu paraya milenyum kasa bulmalısınız.

Bende fiyatın fazla olduğunu düşünüyorum bakınmaya devam.

• Bende 2002 1.5gl doch motor milenyum kasa var. Kayin pederimin daha dogrusu . 1 sene once almisti. Ehliyeti olmadigindan arada bi ben kullanıyorum arabayi. Satisa koyalim dedik ne vergisini odemis nede muayenesini yaptirmis muayenesini yaptirip satisa cikaracagim bakalim aliciai cikcakmi.

• alınır tabi, ancak birçok parçanın eskimesini , bitmesini engelleyemezsiniz. aracın % kaçı orjinal kalmıştır bilinmez. güzel araçlar ancak ne yazık ki 16 yıllık araç sonuçta.
  • 5 ay önce 98 model 204.000 km de benzin & lpg li 1,5 accentimizi 11.000 tl ye sattık.araç bizde 2-3 defa kazaya karıştı,şanzımanındada sıkıntı vardı referans olur belki.iyi fiyata sattık gibi.
  • Konuya baktım da sene olmuş 2016, hala tek mesaj yazılmamış Eksikliği giderelim bari.
    Malum siteye bakıyorum da 98 Accentler için 11 binden 14 bine kadar isteyen var. Bu yaştaki bir araba için çok fazla değil mi? Model ne kadar iyi olursa olsun 18 yılda arabanın metal aksamı çürür diye düşünüyorum. Siz ne dersiniz? Şu dönemde 98-99 modeller alınır mı alınırsa maksimum kaça alınır?
  • 10 bine 1.5 gls nin pertini anca alırsın..

• 98 model ilk sahibinden 1.5 gls klimalı olan modelinden aldım. orjinal 113.000 de ve tavan ve kaputtaki güneş yanıkları dışında boya ve değişen yok.

15.750 verdim arkadaslar, fiyat normal mi, fazla mı vermişim ?
  • mur@t_fb M kullanıcısına yanıt
    bende 1.5 gls 115 binde değişensiz tek parça boyalısını 16250 almıştım. tabi fiyatlar şehirden şehire göre değişebiliyor.
  • Jeolojici kullanıcısına yanıt
    Konuyu 2008 de açtığımın farkındasındır inşallah
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.