Şimdi Ara

99 Model Hyundai Accent 1.5 GLS alınır mı ? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
127
Cevap
4
Favori
147.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dekonline

quote:

Orijinalden alıntı: gezginbur

quote:

Arkadaşlar 10.000 gibi bir bütçem var. LPG li, Alarm, Klima sı olan bir Accent önerir misiniz ? Özellikle yakıt konusunda iyi olduğunu duymuştum. Doğru mudur ?
    Başka tavsiyeleriniz var mı ?

Teşekkürler.

GLS çok iyidir. Yeni arabadan farkı yoktur. Bende 98 Accent LX vardı. Sıfır donanım olduğu için mahvoldum 1.3 atmosferik lpgliydi. 1.5 gls enjeksiyonludur harikadır masrafı da yoktur. Temiz bulursanız alın

Hocam sağolasın da o mesajı ben 2008 Temmuz ayında yazmıştım.

• quote:

Orijinalden alıntı: RaZoR_03

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gezginbur

quote:

Arkadaşlar 10.000 gibi bir bütçem var. LPG li, Alarm, Klima sı olan bir Accent önerir misiniz ? Özellikle yakıt konusunda iyi olduğunu duymuştum. Doğru mudur ?
    Başka tavsiyeleriniz var mı ?

Teşekkürler.

GLS çok iyidir. Yeni arabadan farkı yoktur. Bende 98 Accent LX vardı. Sıfır donanım olduğu için mahvoldum 1.3 atmosferik lpgliydi. 1.5 gls enjeksiyonludur harikadır masrafı da yoktur. Temiz bulursanız alın

Hocam sağolasın da o mesajı ben 2008 Temmuz ayında yazmıştım.

• Kaporta zayıflığı ve 120+km'de yaşanan yol tutuş zayıflığı beni korkuttu açıkçası.
  • Herkese iyi günler önce şunu demek istiyorum şu an bende hyundai accent 1.5 102bg gl var.Arkdaşların bazıları güven vermiyo 120+ da ucuyo filan demişlerde bilmiyorum araçlar arasında fark olabilirmi bu kadar ama ben Ankarada akyurt yolunu kullanıyorum okula giderken hergün git gel 50km yapıyorum benzinli hiç tüp takılmadı 2001 trafıge cıkışlı 2000 model protokol yolunu Ankarada oturanlar bilir hergün ordan 150 160 la geçiyoruz yokuş aşşağı ve devamlı sağa doğru bi virajı var bu viraja seritte kayma bile yaşamadan hıc hissetmeden geçiyorum nasıl sizin araçlar 120+ da ucuyo anlamış deilim yere zaten orjinalinde fazla yakın bi araç ve detaylı incelerseniz ön tekerleri arka tekerlere göre daha geniştir ve süspansıyonları fazla yumusak deıl orta sertlıkte olusu vıraj alımını kolaylaştıran bir diğer unsurdur.Performans konusuna gelirsek kalkışta 2.500 devıre kadar orta sertlık sonrasında cok sert basış yaptıgınızda ınanılmaz atak kalkar tabı keyfe yapılan bı harekettır benzın gider. 1. vites 57 km hız elektırık keser, 2.vıtes 95'e gelmeden 92 93 sanırım elektirik keser, 3.vites 125 cıvarı hızı görür.5 viteste protokol yolunda denedım başka biyerde denemedım yokuş aşşağı eğim olan bi yoldur 210km gördüm hala elektirik kesmemişti yavaşlamak zorunda kaldım.Hep iyi bahsettım hıc bı aracı ovmem eksıgını derım 1 de ıyı ıvmelenır 2 de aynı sekıl 3vıtes te yokus yukarıysak agır agır ıvmelenır 4 atarsan 60 cıvarında stabıl bı hızda gıdersın yol duzelene kadar ıvmelenme gostermez ben bunu bılen varsa ankarada yozgat bulvarı dene yerde denedım aynen bu sekıl araba yokusta düşer yokus dıktır ancak.Tampon dendıgı gıbı dokununca kırılmaz esniyo gayet güzel cıkma kırılma yasamadım ama hızlıda vurmadım Allaha şükür alınabılcek bı araba bana göre arabanın max tork 3000devırde yakalıyolar 2500 devırde 5. vıteste 90km sabıt gıttıgınzde yakıt inanın çok düşük gaz bilmiyorum şöyle diyim ben yarım şehir içi sayılcak yolda gidiyorum okula giderken uzun yokuşlar var yol üzerinde 320krus yakıyor km basına benzın. depo fulledım 200km gıttım 65 tl ye tekrar fullendı benzın su an 4.833kr bp de boyleydı ben aldıgımda dun aldım zaten uzun yolda 240 250kr kadar dusuyor 90km acılmadıgı müddet bu araç hakkında başka sorunu olan varsa gene detaylıca yazarım.Bu arada şahinle kartalla kıyaslancak araç deil çıkın bi performans olark konfor olarak yanına yaklaşamazlar ıkınsdede klma vb olmasın bos olsun gene daha konforlu duzgun benım gorusumdur alınırmı bu arac 15mılyra kadar alınır ustu bı fıayta gecınce varsa elde bana göre toyotalar taş gibi arabalardır.

• onuralp123 O kullanıcısına yanıt
    bizde aldik 99 model 1.5 gls klimali balikesirden eskisehire 100 tl benzinle geldik yol tutusu frenler gaza tepkisi benim hosuma gitti gelirken bizde 210 kmyi gorduk. araci mareaya gore kiyasladim hosuma gitti baskalari mersoya gore falan kiyaslayip beyenmiyolar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yani 10 15 mılyarlık bi arabayı 40 50 mılyarlık arabalarla kıyaslarsanız tabiki yenik düşçektir ama performans olarak fıyatının çok üstünde bi araç 946kg olmasıda bu konudaki bi avantajı hem yakıt hem performans anlamında.
  • 11-12gibi bi bütçem var seneye öğrenci arabası olacak bu arabayı tercih etmeliyim sizce veya toyota corolla 1.3 mü yoksa accent 1.5 gls mi almalıyım benim için önemli olan ş.içi az yaksın yeter
  • Corollo c accent b sınıfı araç kıyaslamak yanlış olur. Corollo ederinden çok pahalı. Accent derim 10 bine ne accentler var. Ama yol tutuşu diye bir şey yok arabada gaz pedalını paspasa yapıştırmadan accent sizi koltuğa yapıştırıyor ama . 6 kişi binip 160 lare çıkmıştık hala giderim lan diyordu. Biz gidemezdik ama Bahsş geçen araç 1,6 admire
  • quote:

Orijinalden alıntı: wampaa

Corollo c accent b sınıfı araç kıyaslamak yanlış olur. Corollo ederinden çok pahalı. Accent derim 10 bine ne accentler var. Ama yol tutuşu diye bir şey yok arabada gaz pedalını paspasa yapıştırmadan accent sizi koltuğa yapıştırıyor ama . 6 kişi binip 160 lare çıkmıştık hala giderim lan diyordu. Biz gidemezdik ama Bahsş geçen araç 1,6 admire

accent iyi bi tercih olacak gibi
  • Kesinlikle
  • wampaa kullanıcısına yanıt
    lastiklerin durumu iyi ise yol tutusu kilosuna gore bence cok iyi cunku serbest suspansiyon var uzun yolda husisi denedim mareada kasa yatiyor accent yilan gibi kivriliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: akayogullari

lastiklerin durumu iyi ise yol tutusu kilosuna gore bence cok iyi cunku serbest suspansiyon var uzun yolda husisi denedim mareada kasa yatiyor accent yilan gibi kivriliyor

Hocam merhabalar, hangi kasa Accent Marea'nın alamadığı virajı alıyor yılan gibi, helal olsun ben güvenemiyorum bu arabalara zayıf yol tutuşu ile meşhur fiyatına göre en alınası arabalar arasında ama güvenlik unsurları tedirgin edici sizin gibi Marea'nın piri biri diyorsa inanırım kendimde bi ara deneyeceğim ilk fırsatta hayretlere düştüm. Tamam çok iyi gidiyor ama çok güvenli gitmiyor söylemini yıkacağım her halde, severim yumurta kasa Accent'i hele stopları bana çok hoş geliyor içi direksiyonu kasası mavi olacak birde 10 bine bulsam yaza kadar yemem içmem alırım

• wampaa kullanıcısına yanıt
    konu basligindaki arac 99 gls balikesden eskisehire geldim virajlara hizli girdim hic birakmadi isiklarda tempra ile kalkis yaptik uzayip gittim otobanda 210 yaptik yani her sartlarda denedim fiyatina gore iyi bi arac
    http://www.youtube.com/watch?v=NhshSlELzVE&feature=em-upload_owner

• quote:

Orijinalden alıntı: akayogullari

konu basligindaki arac 99 gls balikesden eskisehire geldim virajlara hizli girdim hic birakmadi isiklarda tempra ile kalkis yaptik uzayip gittim otobanda 210 yaptik yani her sartlarda denedim fiyatina gore iyi bi arac
    http://www.youtube.com/watch?v=NhshSlELzVE&feature=em-upload_owner

Çok iyi ivmeleniyor yahu

• Benim eski aracın çekişi zayıf, her ay sanayiye giderdik. Çabuk dökülüyorlar. Bende böyle forumdakileri dinleyerek almıştım çok pişman oldum. Hyundai beni ikinci kez üzdü bi daha yanına yanaşmam. Arkadaşım Toyota aldı 93 model pek sıkıntısı olmadı. Yani kaliteli arabanın kaliteli kullanıcısı oluyor kaliteli parçası oluyor uzun vadede dökülmüyor.

• Siteye ilk üyeliğim ve ilk hortlatmam
    Bende 99 1.5 GLSi var yeni ladım ABS-Kilima ve otomatik vites, araba çok hoşuma gitti tavsiye ederim, özellikle otomatik vitesi süper, yakıtıda oldukça ekonomik, benim araçta çoğunda göremedim birtanede hava yastığı var..
  • quote:

Orijinalden alıntı: memo_58

Siteye ilk üyeliğim ve ilk hortlatmam
    Bende 99 1.5 GLSi var yeni ladım ABS-Kilima ve otomatik vites, araba çok hoşuma gitti tavsiye ederim, özellikle otomatik vitesi süper, yakıtıda oldukça ekonomik, benim araçta çoğunda göremedim birtanede hava yastığı var..

Konunun açılışının 5.yıl dönümü kutlamalarına hoşgeldiniz.

Bu arada konuyu açan olarak hala alamadım şu aracı. Clio aldım sattım sonra para lazım oldu yine bu bakiyelere geldik. Tekrar mı baksam ne :D

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: memo_58

Siteye ilk üyeliğim ve ilk hortlatmam

Konunun açılışının 5.yıl dönümü kutlamalarına hoşgeldiniz.

Bu arada konuyu açan olarak hala alamadım şu aracı. Clio aldım sattım sonra para lazım oldu yine bu bakiyelere geldik. Tekrar mı baksam ne :D

Clio nasıldı hocam, bende şu an accent bakıyorum 1.5 gls ama fiyatlar o zamana göre ne kadar artmış fark etmişsinizdir, o zaman alsaymışsın iyi kar edicekmişsin

• selamlar

Bu aracın ederi nedir?

Sitede 15bin civarı fiyatlar vermişler
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.