Şimdi Ara

99 Model Araçta 1000 Lira Hasar Kaydı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
95
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar herkese hayırlı forumlar.Daha öncede konusunu açmıştım "Araba Aldım Dalga Konusu Oldum"Diye aracım 99 model tipo ve aracı alırken dayımda yanımdaydı tanıdık bir ustaya götürdük aracın şasilere motora felan detaylı baktırdık usta sıkıntı yok gayet temız dedi.Sonra aracı alım satım işlerimlerine başladım.

Dayım bana 700-800 lira bir hasar kaydı var ama o kadar önemli değil aracta sıkıntı yok dedi çünkü dayımda arabacılıktan anlar ona güvendım ve aracı aldım.

Fakat bugün aracın plakasını sordurdum ve

5 Adet kazaya karışmış.

Kaza1: 02/12/2015 ERP-Carpma 700 TL
    Kaza2: 27/01/2011 KTT (Çarpma Maliyeti Yazmıyor)
    Carpma KZ3: 02/09/2007
    Carpma KZ4: 18/04/2006 GLKHH 190 TL
    Kaza5: 14/04/2006 Park Halinde Carpma 360 TL

Aracı 11.000 Tl Ye aldık

Ben bunu görünce biraz yıkıldım açıkcası çünkü dayım nasıl olduda buna göz yumdu anlamış degilim.Hani yeni bir araç olsa 700 Tl masraf felan okey diyecem ama 99 model araç nasıl kaza yaptıysa 700 tl gibi bir hasar kaydı çıkmış

Sizin görüşleriniz nelerdir ?

• Eski arabalarin en ufak bir kazasinda sana yapacagi masraf, yenilere gore daha fazla olur zaten neye sasirdin ki bu kadar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dayına hesap sorma günü geldi
  • Akraba ile iş yapılmaaaaaaaaaaaaaazz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fotoğrafta parıltılarla işaretlediğim kapıların kenarlarındaki aralıklara baştan sona 1 tlyi dik bir şekilde çek. Eğer para bazı yerlerde sıkışıyorsa arabanın şasisi yamulmuştur. araç önden güzel bir yere toslamıştır. kısa sürede kurtulmanı tavsiye ederim.
    birde hiç bir kazayı sanayi kusursuz bir şekilde düzeltemez. radyatörü ezilir bir hortumu kopar bir şey olur.
     99 Model Araçta 1000 Lira Hasar Kaydı ?

• ufak bir yere çarpsan usta parça parası vs. 1000 lirayı yine geçer

kısacası sıkıntı yok 1000 öyle abartılacak bir kaza değildir,
  • Khan Aitmatov kullanıcısına yanıt
    Hani parçası ucuz bir araç diye ben bu kadar şaşırdım ama öyle degilmiş demekki ^^
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam bunu bana dayım ilk arac alma işine girer girmez söylemişti araca bakarken o hatların düzgünlügüne iyi bak diye.Haliyle aracı alırkende dayım stepne yerıne kadar baktı ve sonra ustalara götürdük aracı liftte kaldırıp ışıldak ile altına iyice bakmışlardı.Dediginiz gibi taktigi uygulayacam ve tekrar bilgilendiririm sizi

Teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.