Şimdi Ara

99 honda civic 1.6ies ile 2000 model 1.6ies arasında model yılından başka bir fark varmıdır ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
5.747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 99 honda civic 1.6ies ile 2000 model 1.6ies arasında model yılından başka bir fark varmıdır ? şimdiden teşekkürler.

• civicler 99 yazında makyajlandı ve bu makyajda tamponlar ve ön farlar değişti. bizim ilk arabamız idi ve 26 ağustos 99da almıştık. haziran 2000 de ise otm. viteslisini almıştık. farkları ise şunlardı; alaşım jant, kol dayama ve bardak tutucu eklenmişti. Ayrıca 01.01.2000 tarihinden itibaren üretilen tüm hondalarda ABS standart ve 3 yıl 100000 km garantiliydi. yani ocak 2000den sonra üretilen civicleri tercih etmen daha iyi olur.
    şöyle belirteyim
    99 model civiclerin bir kısmının tamponlarında çıta war ve farları ,99 yılının ikinci yarısında çıkan ve 2000 kasaya da benzeyenden farklı
    yani dıştan bunun dışında pek bir fark göremedim.
    ikisinde de çelik jant olmayanı wardı sanırım onlar 1.4 olabilir
    onun dışında 99 ve 2000 arasında pek farkyok galiba dıştan!!!
    fakat belirttiğim gibi 99 yılının sanırım ikinci yarısında çıkan modeli 00 kasasına benzemekte olup,bence 99 un ilk yarısında çıkandan daha güzel çünkü tamponlarında çıta yok ve farları sanki daha farklı gibi
    tabi kısmet bakalım ne bulursam onu alıcam artık ama göünül 00 dan yana
    saygılar...
    iyi forumlar...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.